Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3640
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki, a kto ma pozostałe bony? Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co tu nie jasne?
2 produkty z wymienionych marek, równie dobrze 2 produkty tej samej marki. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żałuję tylko, że startówki Orange nie kupiłam.
I mam nadzieję, że siostrzeniec wygra cokolwiek w Gwiezdnych Wojnach, bo jest fanem i grał także dla mnie. Takie zwycięstwo byłoby bezcenne przy imponującej ilości uczestników. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli quizy nazwać czasówkami to Aquafresh, Tołpa, Orange, Ajax i Pantene. Życzę powodzenia. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie mają czytnik, a pieczątkę z adnotacją też przystawią bez zbędnych pytań. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomyłka, chodziło mi o konkurs Żegnamy lato na bogato! i „Nestlé - jedz smacznie i zdrowo w abc”. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie trzeba na 100%, bo przy poprzednim konkursie o to pytałam i babka stwierdziła, że wystarczy zwyczajnie podpisać na komputerze, a nie odręcznie.
Swoją drogą miałam dzisiaj sen, że wygrałam 2 bony (mój sklep nie jest obdzwoniony), ale tym razem nie sądzę, aby był to proroczy sen (lecz nadzieja umiera ostatnia). Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy zerknąć stronę lub dwie w tym wątku - w piątek zaczęli obdzwaniać pierwsze sklepy z Olimpijskiego. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak sama obejrzę to podam Ci link do strony na której będą wrzucone albo podeślę na maila Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- kosmetyki Dove ze Słonecznego Pogotowia
- zestaw got2b z FB (4 spinki i zestaw do prostowania włosów)- chętnie wymienię na coś innego Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobno nie Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Impreza udała się znakomicie i dzieci były zachwycone. Wyświetl w wątku >>