Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3640
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, duży chłopak (4,79 kg i 60 cm wzrostu).
Swoją drogą jak uzupełnić dane do nagrody z układanki AA? Odesłać mailem? Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od wczoraj jesteśmy w domu. Synek jest duży i zdrowy, a do tego ma dobry apetyt i głęboki sen. Co dla mnie ważne, siostra nie jest o niego zazdrosna i okazuje mu troskę na każdym kroku. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zamian mogę wygrać szczoteczkę elektryczną Braun Oral-B White lub zrobić doładowanie. PW Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdzam tylko PW i czekam na wyniki quizów oraz już mam chrapkę na kolejny, ale dziś jeszcze dochodzę do siebie. I tak od wczoraj jestem w domu, a cierpliwie czekałam, aż mąż podłączy mi internetowy kabelek, bo pod moją nieobecność przeprowadził gruntowny remont pokoju. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. na paragonie możesz mieć produkty na konkurs i zwyczajne również, ale czasem wygodnie mieć tylko konkursowe.
2. zawsze stosuj się do ograniczeń znaków - zwykle 160 znaków
3. w loteriach każde zgłoszenie bierze udział w losowaniu dziennym, tygodniowym i głównym.
4. można wygrać 1 smsem, ale ilość smsów zwiększa szanse powodzenia, choć i tak nie zawsze gwarantuje wygraną
5. o tym kiedy informują o wygranej jest zapis w regulaminie; czasem natychmiast, czasem następnego dnia, czasem po kilku lub po zakończeniu całego konkursu. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zarówno ona jak i 5-letnia córka przyjaciółki już zabierają ze sobą paragony. Ponadto moja córeczka czeka niecierpliwie na listonosza/kuriera i na paczki. Fakt, czasem paczki są dla niej, ale ostatnio nic nie przychodzi i jest rozczarowana. Mam nadzieję, że prezent od nienarodzonego jeszcze brata ją ucieszy, bo dostanie auto na akumulator. A jak z niego wyrośnie to mały będzie się woził. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Emilko. Jakoś przeżyję, choć chwilami wydaje mi się, że umieram. Trzymaj tylko za mnie kciuki we wtorek.
Jeśli chcesz to pod koniec września mogę Ci zagrać o szczoteczkę w quizie rossnetu. Jakby co to czekam na PW z nr paragonu, loginem i hasłem oraz woj.-miasto-ulica drogerii. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta poszewka z kropkami jest paskudna, ale reklama zapada w pamięć. Moje dziecko (3,5 roku) z kolei wie co to jest Vanish i do czego służy i namawia mnie na zakup lub obiecuje, że mi kupi. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt, może większość głosujących nie posiada zmywarki. Sama używam dopiero odkąd wygrałam. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, ale aż coś mi się nie chce wierzyć, że ludzie tak głosowali na Woolite Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 28.09. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najrozsądniej jest przesyłać paragony czy nr paragonów dopiero po zapłacie ze strony kupującego, ewentualnie po natychmiastowym doładowaniu tel.
Osobiście odsyłam paragony pocztą/mailem dopiero po przelewie/doładowaniu, chyba, że mam już zaufanie do kupującego. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>