Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3640
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio mąż stał przy kasach, a ja miałam w ręku jego dowód, a i tak musiał podejść i osobiście odebrać nagrodę. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jest powiedziane, że Twój tekst był tak dobry, że zasługiwał na nagrodę pierwszego stopnia Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie spodziewałam się tylu witaminek, a i ręcznik jest ładny, choć jednostronny. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bardzo rozumiem, dlaczego prośba spowiedzi jest niedorzeczna. Prośba to prośba, a nie nakaz. Kto posłucha to jego sprawa, a kto nie to może kupić kwiatki, wino lub książkę.
Moim zdaniem taka prośba świadczy o dużej religijności młodych. A ateiści nad życzeniem młodych mogą przejść do porządku dziennego i standardowo kupić kwiaty. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybym wiedziała jak ten weekend się skończy to nawet z łóżka bym nie wstawała. Moje dziecko krótko po przyjeździe złamało rękę z przemieszczeniem kości i przeszło operację. Noc spędziłam z nim w szpitalu (oczywiście łóżka nie dostałam, więc wypożyczyłam niewygodny leżak) bez jakichkolwiek rzeczy dla siebie czy choćby koca. Marzyły mi się na śniadanie resztki z wesela, ale dostałam najmniejszą bułeczkę świata, bo podobno nic lepszego nie było na śniadanie w hotelu, gdzie odbyła się impreza. Wyszliśmy w niedzielę na własne żądanie i miałam nadzieję, że przed długą podróżą, będę mogła się wykąpać w domu panny młodej oraz należycie ugoszczą mnie obiadem (rzekomo miały odbyć się poprawiny), ale jeśli tak wyglądają poprawiny w metropolii to ja dziękuję, bo po długim czasie oczekiwania dostałam jedynie miseczkę wegetariańskiego leczo. Ciocia po 2 godzinach skapnęła się również, że chciałabym się po około 27 godzinach umyć (szczególnie głowę obficie spryskaną lakierem) i zaoferowała mi ręcznik oraz wszelkie kosmetyki.
A jako wisienka na torcie, hotel odmówił nam podania numeru polisy i nazwy zakładu ubezpieczeń, bo zdaniem ich adwokata, za wypadek mojego synka w pokoju hotelowym nie ponoszą odpowiedzialności (spadł z fotela na którym siedział, bo misiaa nie miał poręczy/podłokietników).
Swoja drogą prośba o przystąpienie do komunii św. by mnie zaskoczyła, ale i zmobilizowała. I nie widzę w tym nic niestosownego. Jest równie dobra jak prośba o butelkę wina. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostał już ktoś? Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pojedziesz za jednym zamachem po bransoletkę i paragony na kolejne konkursy.
Jak dla mnie nowe konkursy są ok, bo znajdę coś dla siebie. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kilka dni temu pisałam na ww. maila i dostałam odpowiedź, że dzisiaj wyślą nagrodę. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O co chodzi z Edenem? Jest jakiś konkurs? Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
listy zwycięzców są na stronie,a smsów z 2 i 3 etapu nie było jeszcze Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na jaki numer się dodzwoniłaś?
Mi na maila od kilku dni nic nie odpisali, a bonu nie ma. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ile kosztuje najtańsza fotoksiążka z tym kodem? Zamawiał już ktoś? Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co w tym dziwnego? tak samo zrobili z Żubrem w pierwszym etapie - komunikat, że jesteś laureatem, a później, sorki, to jakiś błąd był.
Swoją drogą też czekam na 1 bon i na razie nie odpisali. Wyświetl w wątku >>