Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zarania

zarania

#5897980 Napisano: 04.08.2014 09:24:31 w Paragony
szukam paragonu Hochland. Propozycje na PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5897965 Napisano: 04.08.2014 08:21:11 w Zakupy na konkursy - usługi
Będę dzisiaj w sklepach ABC, Groszek, Intermarche, Dino. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5897945 Napisano: 03.08.2014 23:37:13 w Rossmann
assal napisał(a):

Zależy od sklepu.
Jak nazwisko i adres ten sam, u mnie nie robią problemu.
Jak nazwisko i adres inny, mam na kartce napisane, że taka a taka osoba wyraża zgodę, bym nagrodę odebrała za nią.
Wydają.
Wiem jednak, że w niektórych sklepach każą przyjść osobiście.

Ostatnio mąż stał przy kasach, a ja miałam w ręku jego dowód, a i tak musiał podejść i osobiście odebrać nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5897789 Napisano: 03.08.2014 11:30:17 w Rossmann
assal napisał(a):

Jak kiedyś nie pasowały mi warsztaty, napisałam pod zgłaszanym tekstem, że nie jestem zainteresowana wyjazdem.
Wygrałam bonik na zakupy, co było nagrodą drugiego stopnia emotka

nie jest powiedziane, że Twój tekst był tak dobry, że zasługiwał na nagrodę pierwszego stopnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5897716 Napisano: 02.08.2014 21:53:09 w Rossmann
Nagroda z Plusssz Zizz jest super. emotka
Nie spodziewałam się tylu witaminek, a i ręcznik jest ładny, choć jednostronny. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5897221 Napisano: 01.08.2014 11:00:25 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię zakupy w Intermarche, ABC, Kauflandzie, Tesco i Rossmanie. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5896302 Napisano: 30.07.2014 13:48:15 w Wkurza mnie...
leoniu napisał(a):

maria1980 napisał(a):

staszek napisał(a):

w sobotę jest wesele mojej kuzynki - oni z kolei zamiast kwiatów, wina itp. proszą żeby iść do spowiedzi by na ślubie wszyscy mogli przyjąć komunię

A od kiedy osoby nie wierzące chodzą na śluby kościelne emotka chyba tylko na wesele chadzają ,bo do kościoła po co wejdą by być świadkiem czego-????
Jak dla mnie taka prośba nie jest jakaś niedorzeczna ,świadczy tylko o głębokiej wierze młodych .
Szopka kościelna? Sorki , ale znam takich co tak mówili i gdy stało sie nieszczęście takich szopek pragnęli jak niczego bardziej ..

Prośba spowiedzi jest niedorzeczna, chyba, ze nie mają znajomych ateistów. Ja tam bym sie nie poświęciła. Zresztą wyznaję zasadę, że do pewnych rzeczy się nie przymusza. Ale do kościoła poszłabym, z szacunkiem postała i tyle. Jako ateista fizycznie uczestniczylam już w paru mszach, bo po prostu musiałam tam być jako opiekun kogoś chociażby. A ten atak krytykujący (znam takich co...)... Jest taki uczony, Paul Hazard, bardzo ciekawie pisze o ateizmie, polecam, zamiast atakować...

Nie bardzo rozumiem, dlaczego prośba spowiedzi jest niedorzeczna. Prośba to prośba, a nie nakaz. Kto posłucha to jego sprawa, a kto nie to może kupić kwiatki, wino lub książkę.
Moim zdaniem taka prośba świadczy o dużej religijności młodych. A ateiści nad życzeniem młodych mogą przejść do porządku dziennego i standardowo kupić kwiaty. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5895882 Napisano: 29.07.2014 15:55:29 w Wkurza mnie...
W weekend wybrałam się na ślub kuzynki. Trochę mnie to kosztowało, bo kupiłam specjalnie na tą okazję sukienkę, buty, ubranie synkowi, wino, o które prosili w zaproszeniu, a w prezencie dałam pieniądze oraz żelazko. Do tego męczyliśmy się 4-5 godzin samochodem w jedna stronę.
Gdybym wiedziała jak ten weekend się skończy to nawet z łóżka bym nie wstawała. Moje dziecko krótko po przyjeździe złamało rękę z przemieszczeniem kości i przeszło operację. Noc spędziłam z nim w szpitalu (oczywiście łóżka nie dostałam, więc wypożyczyłam niewygodny leżak) bez jakichkolwiek rzeczy dla siebie czy choćby koca. Marzyły mi się na śniadanie resztki z wesela, ale dostałam najmniejszą bułeczkę świata, bo podobno nic lepszego nie było na śniadanie w hotelu, gdzie odbyła się impreza. Wyszliśmy w niedzielę na własne żądanie i miałam nadzieję, że przed długą podróżą, będę mogła się wykąpać w domu panny młodej oraz należycie ugoszczą mnie obiadem (rzekomo miały odbyć się poprawiny), ale jeśli tak wyglądają poprawiny w metropolii to ja dziękuję, bo po długim czasie oczekiwania dostałam jedynie miseczkę wegetariańskiego leczo. Ciocia po 2 godzinach skapnęła się również, że chciałabym się po około 27 godzinach umyć (szczególnie głowę obficie spryskaną lakierem) i zaoferowała mi ręcznik oraz wszelkie kosmetyki.
A jako wisienka na torcie, hotel odmówił nam podania numeru polisy i nazwy zakładu ubezpieczeń, bo zdaniem ich adwokata, za wypadek mojego synka w pokoju hotelowym nie ponoszą odpowiedzialności (spadł z fotela na którym siedział, bo misiaa nie miał poręczy/podłokietników).

Swoja drogą prośba o przystąpienie do komunii św. by mnie zaskoczyła, ale i zmobilizowała. I nie widzę w tym nic niestosownego. Jest równie dobra jak prośba o butelkę wina. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5895493 Napisano: 28.07.2014 19:53:59 w Konkursy ABC
A do kiedy mają wysłać bony z urodzinowego?
Dostał już ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5894565 Napisano: 25.07.2014 18:23:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
spóźniony bon Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5894388 Napisano: 25.07.2014 14:24:17 w Biedronka
I znowu mój numer jest na liście, a nie dostałam smsów! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5894156 Napisano: 25.07.2014 09:43:16 w Rossmann
misiamisiam napisał(a):

ja w ostatnich konkursach nie widziałam nic dla siebie ale grałam bez przekonania a teraz niektóre są ok emotka chociaz i tak mi się wydaje że kiedys mieli lepsze konkursy emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5894149 Napisano: 25.07.2014 09:31:39 w Rossmann
marzenier napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

marzenier napisał(a):

konkurs dove prawie 19 tyś zgłoszeń emotka
na czym polega fenomen tego konkursu powiedzcie
ok,tanie mydełka
ale konkurs nałączowianki też tani a tam 1800 emotka

w dove 1000 nagrod do wygrania wiec jakies szanse sa emotka
sie ludzie rzucili lol emotka

taaa - rzucili się na pewno na te bransoletki emotka

Za 5 zł emotka
Drożej mnie bilet autobusowy wyniesie żeby do drogerii po odbiór pojechać w razie co emotka :)

Pojedziesz za jednym zamachem po bransoletkę i paragony na kolejne konkursy. emotka
Jak dla mnie nowe konkursy są ok, bo znajdę coś dla siebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5893599 Napisano: 24.07.2014 10:41:33 w Kaufland konkursy
olivkap napisał(a):

is77 napisał(a):

Otrzymalam maila, ze jutro wysla bona emotka po tylu dniach milczenia emotka

na jakiego maila wysyłaliście reklamacje? ja pisałam na kaufland@tqg.pl i cisza emotka

kilka dni temu pisałam na ww. maila i dostałam odpowiedź, że dzisiaj wyślą nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5893288 Napisano: 23.07.2014 15:46:50 w Biedronka
schiraz napisał(a):

Gdyby ktoś chciał symbol z butelki eden to ja już zakupiłam płyn i mogę podpowiedzieć emotka

O co chodzi z Edenem? Jest jakiś konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5892769 Napisano: 22.07.2014 17:15:39 w Hochland
Zalando wygrywa się na to samo zgłoszenie co kod Spartoo czy można wygrać samo Zalando, a Spartoo nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5892746 Napisano: 22.07.2014 16:45:36 w SZUKAM....
rettib napisał(a):

Czy Żubr III etap informuje już?

listy zwycięzców są na stronie,a smsów z 2 i 3 etapu nie było jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5892522 Napisano: 22.07.2014 11:58:09 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Mam rozumieć, że tych brakujących bonów nie dostaniemy już wcale ? emotka

Ja dzwoniłam tam wczoraj, powiedzieli mi, że wczoraj będą wysłane bony, zadzwoniłam dzisiaj, usłyszałam że w tym tygodniu emotka Poprosiłam o sprawdzenie czy na pewno ten mój bon dostanę, miała oddzwonić, cisza.

A u koleżanki mail, że numer nie został nagrodzony (ta partia z rezerwy) emotka Sms'a przysłali, a teraz kombinują emotka

A na jaki numer się dodzwoniłaś?
Mi na maila od kilku dni nic nie odpisali, a bonu nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5892277 Napisano: 21.07.2014 20:15:18 w Rossmann
kate1980 napisał(a):

czy ma ktoś kupon na książkę CEWE i nie będzie z niego korzystał? kurczę brałam udział w konkursie a nie dostałam gwarantowanego kodu... a może macie e-maila do nich abym mogła o ten kod się upomnieć? z góry wielkie dzięki.

A ile kosztuje najtańsza fotoksiążka z tym kodem? Zamawiał już ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#5892062 Napisano: 21.07.2014 14:43:07 w Kaufland konkursy
vickichelm napisał(a):

to jest jakas porażka chyba mnei szlag trafi emotka numer na bank dobrze podałam wszystko jest ok. Paragon . Co za oszuści!!! Czy mam szanse jakoś to zareklamować co oni sobie do cholery myślą...

Co w tym dziwnego? tak samo zrobili z Żubrem w pierwszym etapie - komunikat, że jesteś laureatem, a później, sorki, to jakiś błąd był. emotka
Swoją drogą też czekam na 1 bon i na razie nie odpisali. Wyświetl w wątku >>
0 0