Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zarania

zarania

#4621760 Napisano: 20.08.2011 11:50:57 w Wygraj mi / Wygram za...
malenka89 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

ja to się lepiej czuję jak mogę komuś coś dać za nic...jakbym umiała to bym wygrała może się zawezmę za bielendę kiedyś wstanę o 6 rano i będę siedzieć i pisać na forum uwaga światło się pali emotka jedna sytuacja z tego forum...chciałam kupić bilety z warki i ja swoje kupiłam za dołądowanie 50zł więc nie orientowałam się jakie teraz są ceny i mówię, do jednej osoby, że kupię i że miałam propozycję 50-60zł to mi napisał, że bieda i taka się rozmowa wywiązała, że uuuu... jak napisałam, że nie chcę dyskutować bo to forum ma mi sprawiać radość to dostałam odpowiedź uwaga cytuję idź spać dziewczynko albo niech ci tata sprawi radość jak forum nie może emotka zostałam też wyzwana od zwierzęcia bo owy forumowicz napisał, że nie będzie dokarmiał zwierząt i dziwicie się, że nikt nie chce pomóc za darmo...?

nie każdemu psu Burek na imię... emotka

Zgadzam się, nie każdemu psu Burek na imię. Nawet jeśli komuś odmawiam, to staram się nie robić tego w bezczelny sposób tylko grzecznie. I masz rację kalisto, pomogłaś mi kiedyś bezinteresownie, właśnie sobie przypomniałam. Też czasem pomagam za free podpowiadając lub ugrywając coś dla kogoś z forum, ale to nie znaczy że jestem do tego zobligowana. A co do konkursów, to zwykle biorę udział w sieciach sklepów do których mam dostęp i na bieżąco sprawdzam gazetki, w których są informacje o konkursach, ale z bazy oczywiście też korzystam. Na tym kończę dyskusję o wymianach coś za coś. Ze świadomością że zła ze mnie kobieta. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4621697 Napisano: 20.08.2011 11:02:41 w Wygraj mi / Wygram za...
ilonar2301 napisał(a):

zarania napisał(a):

Wygram kosmetyki Bielenda w zamian za ciekawą propozycję (nie interesują mnie książki i płyty). PW
Za dziękuję nie wygrywam, bo mój czas jest cenny i nie siedzę całego dnia przy komputerze po to, by komuś (obcemu) sprawić prezent. A jeden dobry uczynek na dzisiaj już spełniłam. emotka

Zarania z całym szacunkiem... Twój czas jest cenny tak samo, jak czas mój, czy innej osoby na tym forum. Nie musisz się w każdym wątku z tym obnosić. Nie chcesz wygrywać dla kogoś, nie wygrywaj emotka Zastanów się tylko nad tym, czy kiedyś Ty nie prosiłaś kogoś o pomoc za free albo, czy kiedykolwiek nie będziesz takiej pomocy potrzebowała emotka Wtedy ktoś napisze do Ciebie, że nie będzie marnował swojego cennego czasu za zwykłe dziękuję, czy Twój uśmiech emotka

Wiem co piszę ilonar2301. Poprostu nie lubię gdy daję ogłoszenie że coś w zamian za coś, a mimo to dostaję PW z prośbami wygraj mi za darmo. Jak wyraźnie trzeba napisać o wymianie, żeby ludzie zrozumieli sens ogłoszenia? Podkreślam, że mój czas jest cenny, bo nie lubię spamu typu biadolenie. A z tym, że również nie otrzymam nic za darmo liczę się dając ogłoszenia. I szczerze mówiąc wątpię czy kiedykolwiek kogoś prosiłam o pomoc za free. Nawet jeśli taką otrzymałam to prędzej czy później staram się odwdzięczyć. Wiedzą o tym Ci, którzy mi pomogli. Potrafię też pomóc bezinteresownie, ale nie jest to mój obowiązek i nikt nie wpędzi mnie w poczucie winy z tego powodu. Kto nie chce się wymieniać niech sam próbuje swoich sił, ale znajdzie przyjaciół, którzy są w stanie mu pomóc. Za darmo mogę pomóc jedynie przyjaciołom. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4621412 Napisano: 20.08.2011 08:06:29 w Wygraj mi / Wygram za...
wera napisał(a):

privatedo napisał(a):

wiecie co...
powinien to chyba byc watek otwarty dla osob, ktore maja dodane na forum konkursy do bazy, nie jestem zdziwiona, ze latwo sie prosi, ale skoro nie macie nic na wymiane, chcecie zeby ktos Wam poswiecil za darmo swoj cenny czas, to choc wykazcie sie, ze dzielicie sie konkursami z innymi...

Zeby bylo na temat, mam prosbe o pomoc w Wedlu i Nivea, mam na wymiane ksiazki, rozne kosmetyki...
prosze o PW

I co myslisz ze tu ktos komus bedzie bezinteresownie pomagać
emotka 1 na 100 może i znajdzie się taka osoba chętna do pomocy ale i tak pewnie jak wygra już sobie i rodzinki sporo ponad program emotka

nie, ja wera zacznę od Ciebie i reszty osób, które oferują uśmiech za pomoc, a na koniec uszczęśliwiona niesieniem bezinteresownej pomocy wygram - jak mi starczy czasu - dla siebie i rodziny. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4620463 Napisano: 19.08.2011 03:00:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
10 szklanek Warka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4620122 Napisano: 19.08.2011 12:32:05 w Inne mniejsze markety
ania1234 napisał(a):

zarania napisał(a):

konkx napisał(a):

ania1234 napisał(a):

dianbodo napisał(a):

Czy ktoś wygrał w dowolnym konkursie Groszka??

No ciekawe właśnie emotka

No ciekawe właśnie.

Jasne, że ktoś wygrał i to niejedna osoba z forum. Ale to czasówki zwykle i chełpienie się w MDW grozi mnóstwem PW z błaganiem o wskazówki (osobiście nie cierpię tego). Wygrałam w lutym i na tym koniec moich groszkowych sukcesów. emotka

Przecież w Groszku to loteria, a nie czasówki...

OBECNIE LOTERIA a zwykle czasówki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4620116 Napisano: 19.08.2011 12:29:53 w Inne mniejsze markety
ewachem napisał(a):

zarania napisał(a):

konkx napisał(a):

ania1234 napisał(a):

dianbodo napisał(a):

No ciekawe właśnie.

Jasne, że ktoś wygrał i to niejedna osoba z forum. Ale to czasówki zwykle i chełpienie się w MDW grozi mnóstwem PW z błaganiem o wskazówki (osobiście nie cierpię tego). Wygrałam w lutym i na tym koniec moich groszkowych sukcesów. emotka

a czy ktos wygral w losowaniach a nie czasowkach? bo po listach zwyciezcow widac ze raczej to nie konkursowi ludzie

nie wiem czy konkursowi czy nie, ale w ostatniej loterii wygrały 3 lub 4 osoby z Głogowa w tym auto, a tam żyją konkursowe rodziny, przy czym ja nie zwracam uwagi na nazwiska. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4620109 Napisano: 19.08.2011 12:23:41 w Inne mniejsze markety
konkx napisał(a):

ania1234 napisał(a):

dianbodo napisał(a):

No ciekawe właśnie.

Jasne, że ktoś wygrał i to niejedna osoba z forum. Ale to czasówki zwykle i chełpienie się w MDW grozi mnóstwem PW z błaganiem o wskazówki (osobiście nie cierpię tego). Wygrałam w lutym i na tym koniec moich groszkowych sukcesów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4619360 Napisano: 19.08.2011 06:33:52 w Zakupy na konkursy - usługi
Szukam kogoś kto mi kupi Luksję za 10 zł w Realu w zamian za zakupy konkursowe w EKO, ABC lub Intermarche. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4619353 Napisano: 19.08.2011 06:30:45 w Paragony
Szukam kogoś kto mi kupi Luksję za 10 zł w Realu w zamian za zakupy konkursowe w EKO, ABC lub Intermarche. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4619350 Napisano: 19.08.2011 06:28:35 w Paragony
nice napisał(a):

kammaro napisał(a):

osobie z paragonem oddam za darmo zwycięzki numer. PW

a o jakim konkursie mowa emotka

Obstawiam Chatę Polską z matami. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4619095 Napisano: 18.08.2011 09:16:00 w Giełda Kodów ; )
Kody Lecha, zapunktowanych i Zbyszko wymienię na Pepsi. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4619044 Napisano: 18.08.2011 08:45:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
4 peny z Tymbarka i zestaw pinów emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4618849 Napisano: 18.08.2011 07:24:04 w Giełda Kodów ; )
zarania napisał(a):

5 Pepsi + 1 Hellena na 3 Tymbarki. PW

nieaktualne.
Obecnie szukam kodów Pepsi za Lecha lub zapunktowani. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4617484 Napisano: 18.08.2011 06:30:18 w Rossmann
tinagoni napisał(a):

kotek11 napisał(a):

po prostu kolejna firma robi sie do tylnej części ciała.. a ja dziś znowu poszłam do rossa emotka czekam kied mi dadzą mydełko promocyjnej cenie... dziś gratisy do zakupow dawali słabsze... ino lakier do włosów, odświeżacz powietrza i balsam po opalaniu.. nawet skarbow 2 nie chciały malpy dac.. a byłyśmy z mamuską razem i 2 paragony miałyśmy...

u mnie w ross nie dają nic do zakupów, a głupio mi samej o coś prosić emotka emotka

w nas też nie ma gratisów przy zakupach, ale Skarbów można wziąść ile się chce Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4617478 Napisano: 18.08.2011 06:26:13 w Giełda Kodów ; )
5 Pepsi + 1 Hellena na 3 Tymbarki. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4617471 Napisano: 18.08.2011 06:23:27 w Pomocy!!!!
tamarars napisał(a):

tamarars napisał(a):

Mam pytanie: w jakich telefonach macie raporty doręczeń typu 18.00.00 ?
Musze pilnie kupic telefon bo aktualny mi porwała rzeka na spływie. I chciałabym właśnie jakiś taki kupić szybciutko.

W nokiach mają, bo Sony Ericssony na 100% nie mają. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4617177 Napisano: 17.08.2011 08:31:07 w Udane wymiany - polecane nicki:)
polecam utalentowaną vilemo - potrafi zdobywać szczyty rankingów, które dla mnie są nieosiągalne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4617018 Napisano: 17.08.2011 07:21:23 w Wkurza mnie...
ania9115 napisał(a):

A mnie wkurza to,że mam jakiś błąd na stronie i nie mogę w tic takach wygrać emotka emotka Wyswietla mi sie biala strona i koniec emotka

tic tac'ki nie są warte wkurzania, ale odśwież za parę minut stronę to może się uda, bo mi wyskakiwał błąd logowania i wreszcie załapało. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4616750 Napisano: 17.08.2011 05:36:32 w Giełda Kodów ; )
5 kodów z Pepsi wymienię na 3 kody Tymbark. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4615862 Napisano: 17.08.2011 10:06:51 w Paragony
Mam na sprzedaż paragony z ABC na aktualny konkurs (do wygrania laptopy i plecaki) w cenie produktów. PW Wyświetl w wątku >>
0 0