Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3640
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba kwestia wprawy i refleksu, bo uwielbiam wszelkie quizy. Odpowiadając nie czytam pytań, tylko rzucam okiem na ekran i natychmiast wiem, która odpowiedź jest prawidłowa. Jeśli mam problem to porzucam quiz i zaczynam od nowa. 100% skuteczności nie mam, ale bardzo wysoką. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby obyło się bez zazdrości, nie wszystkie są dla mnie, a znaczna część dla osób z forum, bo dwukrotnie oferowałam bezinteresowną pomoc. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak wygram, to napiszę na forum czym ich ujęłam. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na stronie www.hipp.pl był przesiew, ale ludzie oszukiwali z czasem, a na rossnecie chyba nie ma takiej możliwości. Poprostu jesteś wystarczająco szybki lub nie. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem pewna wygranej w Hippie, ale ciekawi mnie ilu osobom udało mi się pomóc. Uwielbiam quizy rossnetu.
A Tobie jokan życzę powodzenia. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę dzisiaj zrobić zakupy w TESCO i INTERMARCHE. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt, tym bardziej się cieszę, że wczoraj się wbiłam cudem w czas. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie, a już planowałam hodowlę maskotkowych słoni. I teraz obawiam się, czy mam choć jednego. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle, że nie każdy wie gdzie i jak. Nie zapominaj, że to było na wsi. Musiałaby więc jakoś się dostać do miasta. Nie wiem zresztą czy w każdym mieście jest taka możliwość. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) wpis ziolko o porzuconym noworodku przeszedł bez echa, a na forum nic tylko wścieklizna panuje;
2) nie ma wyników z quizu colgate na rossnecie;
3) źle się czuję, a jeszcze dużo czasu zanim dotrę do domu i się położę;
4) jestem zmarzluchem i boję się nos wyściubić na dwór, a myśl że zapomniałam rękawiczek i będę musiała położyć ręce na zimnej kierownicy mnie przeraża.
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza i nagonka na wściekłego i wściekły przez którego się robi bałagan i zamieszanie na forum. Zamiast produkować posty powinien raz a porządnie napisać, że wynalazł nowe konki i podać linki do nich, a nie czekać aż ktoś będzie prosił. A najlepiej niech wrzuci do zapowiedzi konkursów, skoro jeszcze się nie zaczęły. A co do Ciebie bip to baza jest właśnie od tego by w niej szukać.
Poza tym wiele rzeczy mnie wkurza, bo jestem w pracy i chcę już do domu wrócić, więc nie bierzcie tego do siebie. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się w całości, a co do stopnia trudności pytań to były banalne, tylko pytanie nr 4 nasuwało mi pewne wątpliwości. A więc czekamy na wyniki. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trochę szczęścia i refleksu wystarczy, a grać można było wielokrotnie, więc faktycznie w konkursie wzięło udział o wiele mniej osób. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś podawał, że 1 Wyświetl w wątku >>