Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3640
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobię zakupy na ten konkurs, mogę codziennie. PW Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jest coś ważnego w tym mailu? Bo do mnie nie doszedł mail. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak z ciekawości, odnośnie grilla Kamisa - czy osoby proszące o wygraną bez własnego paragonu mają zamiar osobno kupować paragon, czy też nie mają problemu z tym, by udostępnić komuś z forumowiczów skan swojego dowodu osobistego? Jestem trochę zaskoczona taką beztroską, chyba, że ktoś nie pofatygował się nawet by regulamin przeczytać i nie wie, że należy odesłać ksero dowodu osobistego. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie widzisz subtelnej różnicy pomiędzy najlepsze, a jedno z pierwszych nadesłanych? Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fakt, ale najbardziej zachwyciła mnie postawa kibiców Irlandii Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, niby tak jest, ale na jedną startówkę to nie działa. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dbam o Twoje zdrowie psychiczne i staram się nie cytować własnych wpisów, bo wiem, jak bardzo Cię to wkurza ziolko. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego ja zwykle staram się chwalić moimi zdobyczami popołudniu lub pod koniec dnia, by je zgrupować jedocześnie, o ile jest o czym pisać, bo w tym roku mało gram. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo chwalenie się rekordami na forum jest tylko znakiem dla sprytnych o ile powinni poprawić własne wyniki. Dlatego osobiście bym nie obwieszczała swoich rekordów na forum, a co najwyżej na PW bliskim znajomym. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, wygrała 2 z innego miasta. I powinna się cieszyć, że ja i bratowa nie brałyśmy udziału, bo konkurencję większą by miała. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może być na PW, bo siostra czeka na tel. jak na szpilkach. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3640
Punkty karne 0
Konkursy dodane