Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bachacz
Postów 875
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do poczytania
http://www.granice.pl/blog,bachacz,1 lub
http://bachacz.bloog.pl/
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs Tena Lady na rossnet.pl - zmiana terminu odbioru nagrody
Informujemy, że z powodów logistycznych nagrodę z tego konkursu będzie można odbierać w wybranej w czasie rejestracji do konkursu drogerii Rossmann w terminie 15.12.-31.12.2011r.
Za zmianę terminu przepraszamy.
Pozdrawiamy,
Redakcja Rossnet.pl
A szanowna pani dziś właśnie się wybierała po odbiór...Nie pojmuję jak może być problem z przesłaniem listy zwycięzców i wydaniem karty podarunkowej ,które są w każdym sklepie.Przecież tego ani pakować nie trzeba tylko wydać i basta. Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To przepraszam bardzo mi z racji moich dzisiejszych imienin już nic nie wpadnie????Oj nie ma sprawiedliwości na ....rossnecie Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i kolejny facet będzie się żywił przyborami czyszczącymi ,jak nie rureczka od odkurzacza to znowu wystawiona na żer miotełka
Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dołączam się do podziękowań ,a jak dwie kobity jednemu facetowi dziękują to już coś znaczy Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamuśka Ty zostaw te konkursy i ugotuj coś dziecku bo bidulek już za rury się bierze
Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś jedyna ja u siebie też wyłapałam tego babola i skorygowałam przed wysłaniem ,miejmy nadzieję ,że nie będą tak dokładnie się wczytywać Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję wszystkim Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też dostałam taką informację i ciężko zachodziłam w głowę co też to może być czyli już za chwileczkę ,już za momencik.... Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czemu się tak zezłościłaś ja ze swoim rewelacyjnym wynikiem w granicach 50 sekund pewnie ze złości powinnam rzucać wszystkim i we wszystkich i zapewne jak bym miała pewność uzyskania wyniku na takim poziomie jak Twój to bym rzucała Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie do końca z tym 136,99 bo te konkursowe są o pojemności 90 ml a te z oferty 50 ml Wyświetl w wątku >>