Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bachacz
Postów 875
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeanalizowałeś i widzisz ,że się nie opłaca czegoś naprawiać ,to albo podejmujesz wysiłek i szukasz czegoś innego ,co wcale doła może nie zmniejszyć ,będzie zapewne innego rodzaju bo znów niemoc ze znalezieniem ,albo jednak na spokojnie jeszcze raz z obcięciem kosztów .Jeśli sytuacja ogromnie nagląca i decyzję trzeba w tym momencie podjąć ,komplikuje to sprawę ale jeśli masz chwilkę -może prześpij się z problemem .Może czasami wystarczy telefon do przyjaciela ?Może dziś po południu spotkasz rozwiązanie problemu ,które samo się napatoczy ?
Życie jest pełne niespodzianek ,nie zawsze dobrych to prawda ale często potrafi jednak zaskoczyć in plus.Podziel się dołem a będziesz górą Trzymam kciuki . Wyświetl w wątku >>
Do poczytania
http://www.granice.pl/blog,bachacz,1 lub
http://bachacz.bloog.pl/
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie głupota ,ani wątroba to takie ustrojstwo co się niemoc czasowa nazywa.Ona przechodzi i za chwilkę znajdziesz rozwiązanie i chęci . Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo Wam wszystkim dziękuję . Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję i jakoś mi dzięki Wam mniej wkurzliwie Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję bardzo za głos ale jako matka to chyba za to,że zauważyłaś mojego kochanego modela
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mia ,dziękuję bardzo piszę to nie dlatego ,żeby wyciągnąć głosy ale żeby przestrzec przed oddaniem cennego głosu nabijaczowi .Każdy niech głosuje na co chce ale sami wiemy do jakiej złości doprowadza nas ,kiedy uczciwie zbieramy każdy głos a przychodzi taki iksiński i hurtem,co tam hurtem megahurtem głosów mu przybywa.A my ze swoim nędznym ,z mozołem zebranym utargiem lecimy na łep na szyję z rankingu.
A w ostatni dzień taki gość rozsyła każdemu wiadomość i niektórzy dają się na to nabrać ,bo litość ,przecież trzeba facetowi pomóc.Już ja bym mu pomogła.....Niech też by się powkurzał.Ten człowiek jest znany z konkursu big star,i paru innych .Zainteresowani wiedzą i też swego czasu byli wkurzeni jak ja dziś.
Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem żywo zainteresowana konkursem staropolanki i jeśli piszecie o tym co ja myślę to powiem tak ,skombinował z linkiem sobie tak,że nie widać na co się głosuje ale sprawdziłam okazuje się ,że to praca pana Rogaczewskiego -wcześniej lawinowo przybywało mu głosów (jest na to specjalne konkursowe określenie) przez jeden weekedn a nawet parę godzin przybyło tyle ,że ja uczciwie zbierając (-a uwierzcie niewielu chce głosować i ciężki to kawałek chleba) przez przeszło 3 tygodnie nie jestem w stanie nazbierać.Proszę jeśli komuś zbywa głos wszystkim ,tylko nie jemu . Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak przyszło ,kurierem ,oczywiście w czasie się nie zmieścili
Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz to szczęście że doczekałeś policji po 40 min u mnie mogłabym sobie raczej na drugą noc zamówić te służby bo do miasta z komendą mam 20 km a po drodze jeszcze parę wiosek,gdzie o dziwo w tym czasie sa interwencje .A co mnie dziś wkurza staropolanka ,że trudno mi zdobyć głosy i okazuje się że mój synek gorszy w rankingu niż krulik czy kot
Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie odwiedził,nie przyjechał,nie dostarczył a ja tu wyczekuję za nim i za jeszcze jednym z bebilonu co to miał być do 30 czerwca .Urlop mi na usychaniu z tęsknoty za kurierami przeleci
Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skoro już musi mnie wkurzać to może to ,że w piątek idę do pracy i po letnim urlopie ,na którym ani pogody zbytniej nie było ,ani wygranych żadnych ot kicha Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Parafrazując i przekręcając hasło : Co się polepszy, to się popieprzy u nas Mia może właśnie koniec lipca będzie zabójczo udany skoro taki nędzny początek Wyświetl w wątku >>
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bachacz
Postów 875