Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja chęci nawet mam ale zupelnie niemam weny Przed urlopem w ciągu paru chwil kilka rymowanek a teraz nic nie wychodzi jakieś totalne bzdury Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i książka z wydawnictwa Rebis za przepis na koktajl
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po powrocie do domu dotarly nagrody:
2 karta 200 zl do Sephory z Urinalu
kosmetyki z Douglasa z konkursu Lancaster
Pudelko Grześkow
Wielkie pudlo zabawek Fischer z konkursu Tomek i przyjaciele Smyk
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I do mnie przed chwilą zawital pan z Dvd i bajkami beda w sam raz na podroz dzisiaj nad morze Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nikt nie moze powiedziec ze ma dys..bez orzeczenia syn mial testy robione przez 2 miesiace psycholog,neurolog itd i na to są dokumenty nie tak latwo kogoś zakwalifikowac do dys... Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Syn ma dysgrafie i dzięki temu niema problemow w szkole z niższymi ocenami naomiast maż to też klasyczny dysgrafik tylko ileś tam lat temu nikt nie zajmowal się takimi dziećmi i dlatego strasznie je krzywdzono:niskie oceny,wyśmiewanie itd.zostaje to w człowieku na całe lata więc zawsze ten problem byl tylko nikt tego nie nazwał i zakwalifikowal do pewnego rodzaju zaburzeń nie wynikających z winy dziecka Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast pretensje do Komisji mam powinni się trzymac regulaminu ,mowie to mimo że sama mam odebrany wyjazd na 25 tysiecy za to ze moja praca plastyczna miała element przestrzenny w konkursie ,regulamin to regulamin a to ze biorą Komisje dodatkowe bajery mimo ze pisze w regulaminie że nie to prawda ,sama zaczęłam robić dodatkowe prace(czasami jak czas pozwala) i wygrywam Jeśli ten sposób wygrywa to czemu tego nie robic mimo że to nie feir Tlko trzeba wiedzieć że wtedy praca nie zajmuje godziny tylko kilka dni i dlatego podziwiam tych ludzi że mają czas na takie rzeczy mnie go brakuje wole jechac z dziecmi na rower albo iśc do kina Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To co juz są wyniki gdzieś??J awysyłalam poczta ale to o niczym nie świadczy bardzo liczyłam na ten konkurs echh
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wolę się jeszcze poludzić wygraną jak mi na czymś bardzo zależy to czesto tego nie wygrywam tak więc czekamy Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krzyszu patrząc na twój awatar to bałabym się z toba jechac nie za ładny jesteś I do tego zielony Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LLEF9N9PA9NAEXPR
Wyświetl w wątku >>