Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mase kuponow było u pani kierowniczki i to ona mi dala zreszta zostaly potem powieszone w dziale dzieiciecym to na nich wpisalam dokończenie,pierwszy raz bylam w tym sklepie i szok ale widze że dużo osób wygrywa w tym sklepie chociażby ostatnie rowery wiec moze nie będzie tak żle
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się ze do 16 pocieszyliście mnie że nie tylko u mnie tak to wyglądało w sklepie Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to juz widzę uczciwosc tego konkursu a tak chcialam ten rowerek wygrac komus w prezencie przynajmniej syn wroci sie do okresu wczesnodzieciecego pijąc sok Bobofrut
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale u mnie 4 cyferki byly o 18 czyli raczej wieczorny ptaszek Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam i to jest numer pod kasjerem gdzie pisze nr transakcji a pod spodem reklamacje z paragonem ale ja jak pisalam mialam 4 cyfry Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jakie miałam wyjście jak sms w dniu zakupu a nikt mi nie odpowiedzial przez meil ani telefon
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja u góry mialam 6 cyfrowy i tez byl blad dlatego dodalam zero do tego na dole i poszlo Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego zrobilam cos eksperymentalnego i dodalam na poczatku do mojej 4 cyfrowej transakcji 0 i napisalam im o tym w meilu i nagralam sie na poczte pani z dzialu marketingu a niech mi tylko w razie czego nie uznaja reklamacji Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli wszyscy puscili bez problemu tylko ja nie mogę???Super!!!!
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swietny pomysl musiałam to tu napisac ja osobiście dziękuję łatwo i przejrzyście teraz Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie nie ja wpisałam 4 cyfrowy na dole nr transakcji i nie moge wyslac bo pisze numer transakcji zostal niepoprawnie napisany co jest
Jak sobie poradzili ci co wczoraj tak mieli niewiem co robic?? Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja wlasnie dzisiaj wrocilam z dyżuru wakacyjnego w moim przedszkolu i jestem padnieta....sa przyprowadzane dzieciaki z którymi rodzice sobie nie radzą albo mają ich dość w domu ,17 rozkrzyczanych dzieci nawet niemam sily na konkursy I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wlaśnie mialam o to zapytac ale Disney zawsze chciał zwyklym nie wroci polecony Ja wysylam jednak zwyklym Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki wolalam dopytac żeby nie było potem problemu Wyświetl w wątku >>