Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dostałam toster taki jak był na ulotce inny niż ten
Aaaaaaa mam lustrzankę nie wierzę... Gratki dla pozostalych ciekawa jestem jakie byly zdjęcia Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na facebooku PiP też nic nie wiedzą konkurs widmo Wiem tylko tyle że do 31 stycznia i playstation a ile ich niewiem trzeba napisac wierszyk o ulubionej postaci Disney i przesla mailem ja bede dzwonic do nich w poniedzialek to jak cos sie dowiem to dam znac chodzi mo i konk w PiP Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestemna liscie- sprawdzone malo tego dzwonilam i już 2 tygodnie temu miała byc wysyłka Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie odśniezania u mnie juz 3 razy odśnieżane koło domu teraz kolejny raz maż z synami idą popracowac ale sypie
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez jeszcze czekam Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wlaśnie nie dopytałam i dlatego szukam regulaminu,powiedziano mi tylko że trzeba kupic płatki czy chrupki Disney dla dzieci olunka jak będziesz mieć regulamin to daj znać:) Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten lekarz jest wspaniałym czlowiekiem i znakomitym ortopedą a klinika specjalizuje się w laparoskopi pewnie że mogę mu to zrobic w panstwowym szpitalu tylko że jego kolega jest po operacji niestety trochę nie udanej a syn marzy o AWF i musi mieć sprawne to kolano jest szansa bo lekarz ma walczyc o krotkoterminową dotację i może się uda Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przejmuj nie jesteś sama,siedzę w domu od dzisiaj na L4 powiklania po jelitówce
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieki w domu nic nie mogę zrobic kuchnia czeka na mnie a ja co wyjdę z łóżka to mnie telepota...i na dodatek te zapachy...ale drażnią.. Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie tez dotarł ten zestaw z jakiego to konkursu bo nie pamietam??Kalendarz z Volswagena a takze kosmetyki z fb Rockendrolowy Tata Wyświetl w wątku >>