Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BNJM4RPPBR6R6MRH Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj to byś na mnie się wkurzala bo ja mialam brac udział w tym manifeście ale że wczoraj walnęłam auto to nic z tego Noi właśnie wkurza mnie też to że:
1.Od roku czekamy na operację syna a laryngolog nie chce mu podpisać zaświadczenia bo ma niby katar ,przepisał mu antybiotyk a on nie moze brać przecież a operacja w sobotę, w poniedziałek idę z nim do innego lekarza
2.Wczoraj po tej informacji byłam cała roztrzęsiona i uderzyłam tylem auta w drzewo lampa strzaskana zderzak walnięty obity a tu przed operacją potrzebna każda zlotówka
3.A w sprawach konkursowych kupiłam w 1 dniu konkursu abc produkt i zadowolona wyslalam przepis i dopiero dzisiaj zauważyłam że to mają byc 2 produkty knorr tak?? W razie czego ma ktoś?? Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję super wygrana Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W abc zawsze placi się podatek od nagrod Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisalam glupoty i ide spać Pewnie kogoś poratuję paragonem bo na zwycięstwo takim czymś niemam co liczyć Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze że przypomnieliście Zostalo mi niewiele czasu a pustka w głowie Samą odpowiedż pizecie?Wogóle niewiem w jakim klimacie pisac te hasełka...ech kolejny konkurs na ostatnią chwilę Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja widziałam za 13,50
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurzają promocyjne coraz droższe trzeba robić zakupy a kasy brak bo rok szkolny sie zaczął i tyle oplat Chcialam zagrac w abc a tu dość że niema towaru w niektorych a jak jest to bardzo drogo Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do jednych dzwonią do drugich email
Wyświetl w wątku >>