Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówię ogólnie że fajnie jest kultywować nasze Polskie tradycje jak Jasełka tym bardziej że w dzisiejszych czasach scenariusze są bardzo różnorodne i poruszają wiele ciekawych tematów;niepelnosprawnosć,szalenstwo za bogactwem, brak czasu dla rodziny to wszystki pięknie można ukazac w Jasełkach chociażby dzisiejsze przedstawienie u mnie w przedszkolu przez dzieci z Domu Dziecka pt Czerwone trzewiki niby Jaselka a wspaniale przesłanie ale jeśli ktoś jest niewierzący to jest bzdura aby bral udzial w jSELKACH BO NIE ZROZUMIE PRZESŁANIA
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytam od jakiegoś czasu narzekania na nauczycielki w przedszkolu Jestem po tej drugiej stronie i nigdy nie miałam konfliktu z rodzicami i nigdy nie pytałam rodziców czy mogę robić Jasełka bo jest to naturalne w grudniu pytałabym jak bym robiła występ w czerwcu Zawsze je robię co roku ponieważ rodzice na początku roku określają się czy dzieci mogą uczestniczyć w zajęciach religi i jestem powiadomiona o zapatrywaniach rodziców,nie jestem za przedszkolami swieckimi polskie tradycje są piękne i kultywujmy je bo zjedzą nas walentynki i hallowen Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs na fb tygodniowy pobyt w Tyrolu do wygrania jak coś to ja mam 2 w razie czego Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też bransoletka i z Soraya kosmetyki i biżuteria
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie w każym hipermarkecie pisze na nich że są to plastry na mole spożywcze nakleja sie na drzwiczki a ja naklejam od gory w szafce gdy jest wiosna i jest czas wylęgania to mimo że nie widzę moli zawsze jest przyklejonych parę ale nic się nie dzieje wymieniam je co 2 miesiące dla sw spokoju Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
balbina12345 wszystko w najlepszym porządku Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moge dac w zamian paragony na Stokrotkę Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję a teraz jeszcze adres do wysylki paragonu z Soraya w meilu nie pisze ,proszę bardzo
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie też dotarł czekamy tylko na wiosnę
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0