Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brylanty lubią byszczec ale pole do popisu dla światełek
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byly w każdym Makro znalazlam na stronie Łukowianek gdzie dostarczają Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wracając do tematu Łukowianek dawno tak się nie najeżdzilam żeby kupic promocyjny produkt w Sylwester zadzwoniła do mnie pani z firmy że brakowało mi kilku kodow wysłałam więcej zdjęc i kazala mi dosłać ale 31 bo do tego dnia był konkurs ,poczta do 16 a w Makro jak na złość wzędzie brakło Łukowianek wiec mój biedny mąż wczoraj zrobił objazd żeby kupić Łukowianki tak a propos dzieci ich nie lubią i w końcu robiąc kilkadziesiąt km kupil i wysłałam te kody tyle że już po 31 grudnia co ma być to będzie ale garnki by mi się przydaly Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak u siebie w Makro Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bralam i też to doczytałam Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dobrze że nie mieszkam blisko Poznania bo moje skromne kuponiki na nic by się przydały a tak to zawsze jest jakaś szansa,chociaż moniau jest wszędzie nawet kilkaset km od siebie i zeby nie bylo nie jestem zazdrosna tylko się zastanawiam jak ona to robi że wygraywa nawet w losowanych konkursach??
http://www.galeri...ne-zakupy/20#galeria Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy będą wygrane :Helios-dodaj do ulubionych
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie mowcie mi że tu też mogą byc laurki Ja to jednak jestem naiwna na wygrana nie liczę ale mam nadzieję ,że wygrają hasla a nie laurki Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie podałam numer powyżej Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo mialam napisac już ten teamt byl poruszany w listopadzie Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
516010824 Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pesel.Nip adres Urzedu Skarbowego telefon dane osobowe i adresowe?Wspominala tez o jakimś oświadczeniu jest jakieś i na jaki adres wysłac Bardzo proszę o info od osób które wysyłaly już bo nie chcę niczego przeoczyc Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie tylko katechetka w tym roku mamy np.5 konkursow organizowanych przez różne instytucje na Jaselka przygotowane przez Nauczycielki Dobra życzę miłej nocy bo jutro trzeba wstac żeby piec ciasta właśnie na kolację wigiljną ktorą organizuje moj wspaniały proboszcz dla bezdomnych Dobranoc Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak z ciekawości zapytam:jak corka zapyta po co ubierasz choinkę,kto to był św Mikolaj biskup,co to Wigilia to co jej odpowiadasz Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to samo mialam zapytac Wyświetl w wątku >>