Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to torbiel galaretowata inaczej wysięk z torebki stawowej tak powidzial chirurg skąd to sie wzieło Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 tygodnie temu przewróciłam się na schodach i też mi pękl ale coż z tego jak odrósł Zauważyłam,że jak przeciążę to rzeczywiście bardziej dokucza a ostatnio dalam jej nieźle w kość Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zabiegu unikam już od roku ganglion mam już 4 lata tylko,że wcześniej znikał a od roku mam go bez przerwy,byly maści,masowania,wciskania i nic ,malał i znowu rósł a ostatnio to tak świństwo dokucza że szok no to ja już niewiem co mam robić jak odradzacie zabieg dzięki za informacje Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale numer Szkoda że dopiero teraz tutaj weszlam dzisiaj poraz pierwszy zagralam i już żaluję Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I do mnie jedzie Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten ślizgacz tak wygląda
http://allegro.pl...-cm-i2991590024.html
Aukcja nie moja Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to w Koninie już byly wyniki I bylo podane zwycięskie haslo?? Możesz napisac na pw w jakim stylu Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz też będe wiedzieć
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się nad tym zastanawiam osobisty odbiór??A jeśli chodzi o prace konkursowe bo tak muszę napisac ,to niestety nawet w kulinarnych zdarzają się cuda wianki Skąd to wiem 31 grudnia zadzwonila do mnie pani z firmy,że nadesłałam więcej zdjęc niż mam kodów(miałam 4 przepisy) i pytała czy doślę kody bo jeśli nie to sami wybiorą przepisy i w trakcie rozmowy nawiązala się dyskusja jakim wielkim zaskoczeniem byly dla nich niektore zgloszenia nie chciała powiedzieć dokladnie co i jak bo obowiązywał ją regulamin ale wspomniała coś o formach plastyczno-technicznych Dlatego wczoraj dopadła mnie refleksja że coraz trudniej będzie coś wygrać,niemam aż tak cudownych zdolności plastycznych-techniczno-komputerowo-graficznych i po prostu wymiękam przy specjalistach konkursowych.Grać nie przestanę ale to już nie jest to co kiedyś Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już mam znalazlam Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane