Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2466
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
<b>Notice</b>: Undefined index: author in <b>/home/konkursy/domains/e-konkursy.info/public_html/action/forum.module.php</b> on line <b>66</b><br />
<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: post_message in <b>/home/konkursy/domains/e-konkursy.info/public_html/action/forum.module.php</b> on line <b>66</b><br />
Ze co już informują???? Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy się tutaj nie wpisywalam ale jeśli mówisz ze to dziala to i ja ponarzekam ,Kaufland rower na ktorym mi zalezalo nic,Nestle Real zero wiec teraz 500 z Intermarche jak wpadnie będę szczesliwa!!! Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja bym kupiła wózek dla dzidzi Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po waszych namowach poszłam do lekarza ,to nie byl moj rodzinny ale jak zobaczyl noge to kazal szybko wyciągnąc kartę Diagnoza mnie oszołomiła:ostra reakcja alergiczna,wysięk wewnętrzny powodujący ostry stan zapalny z zakażeniem wewnetrznym w okolicy rany,efekt taki że od razu ostalam szczepionkę przeciw tężcowi,antybiotyk,leki przeciwhistaminowe,lagodzące ból i swędzenie.Noi mam L4 wskazane leżenie,nogę obkładać altacetem i obserwowac czy objawy się nie nasilają Takie glupstwo a ile prblemow,dzieki wam za rady Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dajecie czlowiekowi nadzieję w tym ciężkim dniu:(
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok dzieki oj jakbym chciala aby zadzwonili do mnie Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiecie co chyba mnie nastraszyliscie zadzwonilam do przychodni i pani łaskawie powiedziala abym przyszla o 16 to moze mnie inny lekarz przyjmie ale musze zapytac i poprosic go o przyjecie bo nie jestem jego pacjentka Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2466