Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie ślub był już dawno
Ale do tej pory mam żal do siebie że nie postawiłam w wielu kwestiach na swoim i nie był to ślub jakbym chciala do końca chodzi...walcz o swoje Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem że z Pantine jest konkurs w realu a w Rossmanie też??Współczuję Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak pewnie rodzice kasę dają i stawiają warunki Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koc Wawel
Toy Story 3d z Kaczora Donalda za pracę plastyczną synka
Delektynka paka za sms
Farby witrażowe z konkursu Wiosenne Dekoracje
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wielka paka Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jak tu do pracy wrócić, moja co prawda ma dopiero roczek ale pewnie i już teraz powinnam ją zapisać by próbować dostać się, czy to za szybko ??
przytłacza mnie to życie, chcą byśmy miały więcej dzieci, ale ja pytam po co??? skoro nie mogę im godziwego życia zapewnić, przedszkoli brak, o żłobkach nie wspomnę, bo już bym w pracy dawno była
więcej dzieci nie planuję jak zapytają dlaczego powiem wprost - nie w tym Państwie
Szybko sie skończył patriotyzm nie w tym państwie
A co ma patriotyzm do prawdziwego ,realnego i powiem jeszcze brutalnego życia?Nic...
Mnie też nie podoba się wiele rzeczy,służba zdrowia,oświata,ale to nie wina państwa tylko ludzi
myślę że nie ludzi, bo panie chciałyby przyjąć więcej dzieci do przedszkola ale nie mogą bo byle mają miejsc, miejsca tworzy rząd, Państwo, jakby im naprawdę zależało na zwiększeniu populacji to coś by z tym robili
skoro biorą w pierwszej kolejności 5-6 latki, to co ja mam z 3-letnim dzieciem zrobić? nie mam komu zostawić, a liczyć 5 lat bez normalnej pensji (wychodzi że tyle musiałabym siedzieć z dzieckiem w domu by w końcu posłać je do przedszkola).
A powiedz mi jak wcześnie trzeba składać wnioski o przyjęcie do przedszkola? no na pewno nie miesiąc przed.
Zapisy byly od 1 marca a u nas już od 5 rano byla kolejka aby zapisac dzieci,szok
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też nie podoba się wiele rzeczy,służba zdrowia,oświata,ale to nie wina państwa tylko ludzi
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybko sie skończył patriotyzm nie w tym państwie Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i ja w tym temacie bo cie rozumiem doskonale wkurzające uwagi typuOOOO jak ty ładnie wygladasz....naprawdę lepiej ci jak jesteś grubsza!! A czy ja zawsze mam miec romiar 36 czy 40 to jest tak żle???? Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za odpowiedz To jeszcze jedno pytanie w tym temacie,czy ma to znaczenie czy się wysyła sms czy przez internet? Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465