Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2465
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja odebrałam od hostessy przy kawie,nie trzeba zostawiac paragonu
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja liczylam na rowerek
Nikt sie nie chwalił rowerami albo przeoczyłam Ale oczywiście gratuluję Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki bardzo To jest nagroda o której naprawdę marzyłam,stara 17 letnia już była do wymiany a kasy na nową nie było jeszcze marzy mi się rower i kamera ale to by było już za dużo szczęścia Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mnie też to wkurza ani jednego bukietu ani nawet róży Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego
No o tej porze to jeszcze życzeń nie składałam Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję takie nagrody cieszą najbardziej A u mnie kolejny kocyk Wawel a już sie nie spodziewałam Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cóż w tę stronę bym nie poszła,super Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A myślałam że Sosnowiec sobie spokojnie śpi i pralka moja A taka ładna łodmalowana dzisiaj sobie ją jeszcze pogłaskałam Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w tamtym roku o tej porze byłam zrozpaczona jak ty,ze nie wyjadę nigdzie na wakacje i powiedziałam sobie,że muszę wygrac bo inaczej zwariuję i 12 lipca wygrałam wczasy w radiu Eska do Bułgari,poleciałam z mężem na cudowny pełny tydzień do Bułgarii i tobie również życzę takiej wygranej
Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście,że to nie czepianie luźna rozmowa bo 2 auta wygrane to już mistrzostwo A kartki widziałam i są ładne,no moje robiłam 2 dni,może następnym razem się uda ,gratuluje i pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2465
Punkty karne 0
Konkursy dodane