Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 2866
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
i wczoraj wkurzył mnie brak maszynek rossmanie Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
na forum jestem od samego początku jego istnienia i tu taka niemiła niespodzianka
a konkursów dodawać nie umiem co jakiś znajde to już jest Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
do mnie też dzwoniła, nie zrozumiałam skąd dzwoni więc zrobiłam oczy jak usłyszałam pytanie Czy ze zdrowiem Kici wszystko ok? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pin wpisujesz przy płaceniu przynajmniej tak ja robiłam przy wygranych z kubusia Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zrobią nam prezent na 3 Króli Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
i gwarantuję Ci że aby wygrac nie trzeba wysyłac 2000 zgłoszeń dziennie bo nie jedna osoba wygra wysyłając jedno zgłoszenie
Tu najwazniejsze jest szczęście a nie kombinowanie Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wiecie strzeżonego.... Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kurier dzwonił ale jaki to moge napisac dopiero wieczorkiem jak dotrę do domu Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tak, dostaje się wydrukowaną karteczkę z kodem Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
odpisali mi z polek
Dziękujemy bardzo, użytkownik będzie zdyskwalifikowany w konkursie i trafia na naszą czarna listę obserwacyjną.
ps dzięki privatedo za odnalezienie tych skopiowanych fotek
i wszystkich pozostałych za szukanie i wspieranie Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fajnie tylko że konkurs był do wczoraj i już zniknął
dobrze że skopiowałam jego wypowiedz i tak im wysłałam Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
u mnie też zestaw ale czekam też na garnek Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To może o tych zdjęciach też im napisać? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
już im wysłałam z wyjasnieniem że wtedy figurowałam u nich pod innym loginem Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gdzieś go wysyłałam ale kompletnie nie pamiętam gdzie Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ciśnienie jeszcze mi nie opadło
A najlepsze jest to, że ten tekst wysyłałam ostatnio na jakiś konek o śnie więc on musi go mieć z tego tylko ja za chiny nie potrafię znaleść tego konkursu. I teraz jak weszłam na polki to też go chciałam napisać i traf chciał że na pierwszej stronie go zobaczyłam tylko że nie ja byłam autorem. No myślałam że śnie .... Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2866
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
własnie weszłam na polki i na konkursie o snie ktoś wkleił mój tekst który zresztą kilka lat temu wygrał własnie na polkach.
Gdzie mam zgłosić to? Nie widzę tam żadnego kontaktu.
Tekst mój tylko przerobiony na chłopaka
Runner
Runner jest nieaktywny Junior Member
Images
2
Odp: Konkurs "Świat snów"
Budzę się na plaży. Rozglądam się wokół. Za mną wielka woda, przede mną gęsty las. Idę przed siebie. Wchodzę w gęstwinę. Powoli krok po kroku pokonuję przeszkody jakimi są ostre kolce nieznanych mi krzewów, wystające gałęzie i leżące na ścieżce kamienie. Nagle las ginie, staje na środku czegoś co przypomina mi polanę, przede mną z ziemi wyrasta wielka skała a z jej szczytu na dół leci woda. Błękitna i czysta tworząc niesamowity wodospad. Kładę się na trawie i próbuję wchłonąć ten widok. Czuję się lekki i taki szczęśliwy. Chcę tu zostać , leżeć, patrzeć na ten wodospad i słuchać śpiewu ptaków.
Wyświetl w wątku >>