Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 2863
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
niestety
powiem szczerze ze czasem jak czytam tutaj posty w niektorych topikach to az mnie skreca.
pisalam to nie raz napisze jeszcze raz wiekszosc osob stad nie gra by wygrac cos co mu sie przyda ale gra by wygrac i dopisac sie do Moje dzisiejsze wygrane
czuje sie jak na polu walki ktorej celem jest wygrac za wszelka cene Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to trzeba tak pisac od razu Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a uwazam to za uczciwe wysylac 30 smsow majac tylko jeden paragon?
Ja uwazam ze co poniektorzy tutaj sa tak pazerni i mam nadzieje ze ich to kiedys zgubi.
I bardzo dobrze ze sprawdzaja popieram ich calkowicie trzeba dac szanse zwyklym smiertelnikom uczciwie wysylajacym jednego smska jak tak robie i czesto wygrywam i uwazam ze pazernosc nie poplaca.
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w regulaminie jest ze sokowirowka wartosc 350zl czyli powinnienes sprzedawac paragony po 35 zl Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w regulaminie jest ze wartosc 350zl
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Niestety ale tutaj nieczego ani nie znajde ani sie niczego nie dorobie. Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
<bigcry> <bigcry> <bigcry> Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
U nas jest zasiłek przez pół roku Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jenny nie poddawaj w szukaniu pracy.Ja tez juz miewam chwile załamania ale wtedy gdy po prostu zastanawiam się gdzie jeszcze isc w związku z pracą. ???
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja pracy szuakm od dwóch i wiem ze jeszcze troche poszukac takie są realia. Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
niestety narazie nie widac nic oprócz braku pracy <bigcry> Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
gdzie sie podziali wszyscy bezrobotni????
tylko ja zostałam??? <bigcry> Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
test z teorii??
Pogrzało ich??? <mlotek> Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zreszta ja powiedziałam temu panu ze prawo pracy miałam w szkole fakt ze nieduzo tego było ale zawsze cos.
No ale on na to ze od tamtej pory to ustawy sie zmieniły itp
przeciez to normalne ze ustawy sie zmieniaja i nawet ci co pracują ciągle muszą sie uczyc czego nowego..
ale cóz widocznie miał kogoś na to miejsce <spluwa> Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja byłam na rozmowie w srodę praca w biurze ochrony a stanowisko pracownik ds administracyjnych.
Pan grzecznie mnie uswiadomił ze trzeba znac bardzo dobrze prawo pracy i byłoby mi trudno itd itp....
<sciana> <sciana> <sciana> Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2863
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
No tak on na razie nic nie moze zagwarantowac ale oczywiscie w pierwszej kolejnosci bedzie chciał te osoby które juz u niego robiły bo wiemy co i jak...on by chciał juz w maju ale to zalezy od urzędu miasta...
Acha szkoda gadac nie wierzę mu i juz...... Wyświetl w wątku >>