Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 2860
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
i chyba jeszcze ze 2 kg kupię specjalnie na sok Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a u mnie 2 kg po 5.99 Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to nie te te z Andaluzji są droższe Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
godzina wczesniejsza to przeciez nie oznacza ze zakup ma być zrobiony np o 12 a sms wysłany najwczesniej o 13.01
ja mam kilka minut róznicy bo smska wysyłałam zaraz po zakupie kto powiedział ze mam odczekiwac ponad godzine?Przeciez najpierw kupiłam a potem wysłalam. Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja to juz zdąrzyłam zapomniec o tym konku a mój paragon to zapewne wyblakł na amen Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w zeszłym tygodniu ktoś tu pisał ze wyniki mają ogłaszac do 3 grudnia czyli do dziś Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dzięki Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Chodzi mi o ten Jak dbasz o siebie jesienią?
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
u mnie to samo a teraz juz pod tym adresem ikonki nie mam
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Malineczka ja też sobie tak obiecuję ze juz konczę z konkami ze juz nic nie kupię promocyjnego a i tak kupuję haha
a w temacie doszedł kolejny kosz dove Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jakie prezenciki?
Przecież jesteśmy w trakcie odbierania prezentów a Ty już myslisz o kolejnych? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to by sie zgadzało wygrałam u nich raz i to za takii bezsens ze juz ich podejrzewałam ze dali mi nagrodę z litości ale najwyrazniej tak trzeba pisac
nastepnym razem poprosze brata by skręcił kilka zdan nagrodę będę mieć murowaną Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oj kurcze az sie poplułam Iwek to Aga była pod prysznicem a nie murzyni ale rozumiem ze Ty bys wolała by było na odwrót Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jakie ciacha??? albo mnie nikt ich nie wyżarł albo przyszłam za pózno i nawet nie wiedziałam ze takie były
ale pamietam ze rzuciłam się na jogurty
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 2860
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
przy poprzednich prezentach miałam to samo w Łodzi na Narutowicza ten kod jest nieprawidłowy napewno jest z innego sklepu taaa tylko ze ja zawsze 10 razy sprawdzam przepisany kod a na odwrocie kartki piszę sobie do jakiej drogerii on jest Wyświetl w wątku >>