Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha ha ha to święta racja faceci są tak słabi że nie wytrzymali by tego Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rodziłam 2 dni więc naprawdę nie miałam ani trochę siły by iść pod prysznic od razu zresztą ledwo co doszłam do swojej sali przez korytarz który wydawał mi się że nigdy się nie skończy gdzie czekał na mnie już mój głodny synek którego trzeba było nakarmić a że początki karmienia piersią nie były łatwe i synek był głodomorem to trochę to trwało potem przewijanie małego i tak zleciało do 6 synek poszedł lulu to można było iść pod prysznic Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niby na znieczuleniu no ale mimo to mnie bolało mi w miarę szybko rana się zagoiła nie mogłam się tylko śmiać i psikać bo wtedy bolało. Co do toalety czy prysznica nie miałam z tym problemu urodziłam o 24 pod prysznicem byłam o 6:30
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dasz radę może wogóle szycie nie będzie potrzebne
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to super pomysł polecam bo ja spakowałam sama swoją torbę i mąż nie wiedział co gdzie jest a mnie szyli a on poszedł z położną kąpać małego i ubierać i np nie mógł znaleźć rożka
więc teraz ja wszystko przygotuje a on sobie spakuje żeby wiedział co gdzie jest Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w aptece dla dzidzi kupowałam:
physiodose które używałam do noska i oczu
nosefride no w sumie nie kosmetyk ale z apteki bardzo się nam sprzydał
i w sumie tyle kupiłam w aptece, resztę rzeczy kupiłam albo w rossmanie ( taniej niż w aptece) albo w hipermarkecie np sudokrem itp. Ja polecam na początek jak kupujesz kosmetyki typu płyn do kąpieli czy podobne to kupować te najmniejsze opakowania bo nigdy nie wiadomo czy np maluszek nie będzie na daną markę czy produkt uczulony i cała butla pójdzie do kosza. W aptece warto też kupić lewatywę jeżeli szpital jej nie zapewnia.
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie to samo mam ja jak słyszę słowo cesarka to mi słabo
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teściowa no normalnie powinni zakazać z nią kontaktu przez 9 miesięcy
moja naopowiadała mi jak to dziecko może zaplątać się w pępowinę i się udusić i tego typu inne historię że myślałam że umrę ze strachu w ostatnich dniach ciąży. A teraz z kolei jak mnie widzi to mówi ale ty już przytyłaś i jaka ty strasznie blada jesteś Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi położna mówiła jeszcze 1 parcie i dzidzi będzie z nami a ja sobie myślałam że tak tylko mówi bo kompletnie nie czułam że synek już jest tak blisko Mnie osobiście najbardziej bolała przedostatnia faza porodu i samo szycie. Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zero paniki i zdenerwowania pozazdrościć Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hi hi ja swoją spakowałam miesiąc przed terminem na wszelki wypadek i czułam się bezpieczniej że wszystko spakowane
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie że wszystko ok torbę lepiej mieć spakowaną wcześniej na wszelki wypadek
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czas na panikę jeszcze przyjdzie żartuje Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czego to ludzie nie wymyśla Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas śliniak nic nie pomógł bo synek nie siedział grzecznie i jadł a wymachiwał rączkami i się cieszył i w rezultacie bluzka czy śpiochy i tak były brudne np na rękawach. Ja polecam śliniaczki takie nie wiem jak to się nazywa ale z rękawmi ( o takie cosik http://allegro.pl...-cm-i2018477201.html ) super się sprawdzają i nie brudzi się ubranko
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HA ha ha no agusia ja też tak miałam jak już było blisko terminu jakoś bezpieczniej się z nią czułam
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane