Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypadanie włosów po porodzie jest normalne. Ja bałam się że jak umyję włosy i je rozczesze po raz kolejny to zostanę łysa masakra była tyle włosów mi wypadało że garściami można było zbierać i to trwało całe 10 miesięcy ale kupiłam w aptece takie witaminy na włosy i paznokcie niestety nie pamiętam ich nazwy i w miarę się unormowało można te tabletki łykać jak się karmi
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nieźle przybiera
Mamuśki, a takie pytanie, skoro już macie doświadczenie to tak realnie ile ciuszków w jakim rozmiarze trzeba?
Ja miałam parę ciuszków w rozmiarze 50 i wogóle ich nie użyłam bo synek się nie zmieścił w nie więc ja polecam kupienie odrazu tych 56 a ile hm trudno powiedzieć to zależy jak często zamierzasz prać, czy codziennie czy np co 2 dzień ? takie małe dzidzi lubi zwracać pokarm lub zsiusiać dopiero co ubrane ubranko więc trochę tego trzeba mieć ale z umiarem bo takie małe dzidzi naprawdę strasznie szybko rośnie i potem okazuje się że pół szafy ciuchów nawet nie ubrana 1 raz bo już za mała. Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia nie lepiej jeszcze poczekać z tym fotelikiem ? mój mały przybierał na wadze podobnie jak twój i my kupiliśmy fotelik od 9 do 25 kg i on ma 5 pozycji więc można go ustawić odpowiednio dla dziecka Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem w 23 tygodniu i przytyłam 3 kg
Dziewczyny czyli najpierw pobiorą mi krew na czczo potem pije glukozę i za 2 godziny pobierają znowu ?? dobrze to rozumiem ?? Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jak rodziłam to średnio w nocy (wtedy najwięcej porodów) było ok 35 do 40 porodów i nikt nie leżał na korytarzu.
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też rodziłam w Ujastku i jestem mega zadowolona Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin jak już będziesz mieć pieluchy w domu napisz koniecznie relacje jak się sprawdziły ciekawi mi opinia na ich temat osoby co je używała
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie miałam ich zakupionych ale już po 1 nocy okazało się że synek nie umie sobie bez nich poradzić więc mąż kupił mi jak byłam w szpitalu i wtedy wreszcie mogłam bez problemu nakarmić małego i stosowałam je przez cały czas karmienia piersią. Ja bym nie kupowała bo może twój maluszek poradzi sobie bez nich a jak coś zawsze ktoś może ci je dokupić.
A w którym szpitalu zamierzasz rodzić ??
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się zdarza moja koleżanka karmiła tylko piersią a okres dostała 1,5 miesiąca po urodzeniu dzidzi Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro wie o co biega i ma już swój wiek to moim zdaniem powinnaś spróbować bez pieluchy w nocy także
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy jak jej idzie w dzień tz czy wie już i rozumie że potrzebę musi załatwiać na nocnik czy robi to z przypadku. Ja na początek zakładała bym jeszcze w nocy pieluchę ale obserwuj małą jak widzisz że w dzień sobie dobrze radzi a rano jak ściągasz pieluchę jest sucha to spróbuj ją kłaść bez pieluchy. Jest już na tyle dużo że powinno się szybko udać Powodzenia Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaki wiek twojej dzidzi ??? Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to samo ale położna od początku mi mówiła że jak tylko poczuje że chce mi się do łazienki to mam ją natychmiast wołać i faktycznie to były skurcze a nie chęć pójścia do łazienki
Wyświetl w wątku >>
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też się bałam dłuższego posiedzenia bo miałam wrażenie że szwy mi pękną ale jakoś dałam radę i nie pękłam Wyświetl w wątku >>