Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może zakłady kto wygra samochód? kogo obstawiacie? Wyświetl w wątku >>
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"krótko" to bardzo subiektywne odczucie. Na przykład da mnie tygodniowe wakacje są super krótkie, a dla męża mega długie. Wyświetl w wątku >>
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeprowadź się tam proszę
Twoje wpisy są tak absurdalne, nierealne i abstrakcyjne, że strasznie bawi mnie, że ktoś wierzy, że Ty tak na serio.
Ciekawe jakiego masz "normalnego" nicka na ekonkach Wyświetl w wątku >>
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu możesz sprawdzić do kogo należą: https://www.uke.g...st.do?execution=e1s1 Wyświetl w wątku >>
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też mam (moim zdaniem) świetne zdjęcia, wysyłam codziennie i nic. Każdy wybór jest subiektywnym wyborem i moje subiektywne zdanie jest takie, że moje zgłoszenie było lepsze, a subiektywnym zdaniem jury lepsze było inne zgłoszenie. Ja ich wybór szanuję, choć może mi się nie podobać. Nie dajmy się zwariować! Trzeba próbować do skutku, albo zaoszczędzić nerwów i dać spokój, szkoda zdrowia.
Pisanie na pewno nie spowoduje zmiany subiektywnego patrzenia jury. Po co pisać? Co to da? Myślisz ziomal102, że odpiszą Ci, że "w tym selfie mogłeś ciastko przesunąć lekko w lewo", albo "zabrakło nam koloru różowego w kompozycji"? Pośmieją się w swoim gronie z Twojej frustracji i tyle. Opanujcie się z tym pisaniem maili, bo skończą się konkursy kreatywne i zostaną same loterie! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: ja byłam święcie przekonana, że to tir Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Często jestem zawiedziona wynikami, bo liczyłam, że przegram z arcydziełem. Ale wiadomo, gusta są subiektywne. Dla każdego zwycięzcy jednak szacun za wstrzelenie się w gust jury, a to nie jest proste z tego co widzę.
Ja nie odpuszczam, mam zamiar wysyłać im jedno zdjęcie do końca konkursu. Pewnie zbankrutuje w tym czasie, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana (i nie je piegusków). Wyświetl w wątku >>
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kreatia
Postów 1754
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przede wszystkim - niby strona jest mobilna, a można dowolnie ją skalować, bez dostosowania do szerokości telefonu.
Rano były avatary, teraz ich nie ma - oba wyjścia są nie fajne - avatary jak były, to były ogromne, jak ich nie ma, to nie wiadomo kto pisze.
Nie będę się rozpisywać co do tej wersji, bo już ją wyłączyłam i wracam do pełnej (dobrze, że można).
Polecam wzorować się na forum android.com.pl - tam wygląda to super.
No i e-konki mogłyby być na tapatalku. Wyświetl w wątku >>