Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kreatia

kreatia

#6561669 Napisano: 08.01.2019 08:57:36 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
soulfly napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

gdzie szukać małych kaw Forte?

Są w c4

co to za konkurs? nie widzę w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6560954 Napisano: 04.01.2019 13:53:16 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Mam telefon LG Mini.Nie ściągam na niego żadnych aplikacji, usunęłam już wszystkie pliki, zdjęcia przerzuciłam na laptopa, pousuwałam wszystkie smsy.Mimo to nadal mam komunikat,że pamięć sim pełna i nie mogę odebrać wiadomości. Od czasu do czasu wyjmuję baterię z tego telefonu,ale to nic nie pomaga emotka Obawiam się,że czeka mnie wymiana telefonu na nowy,wrr. Umowę w Plusie na abonament mam do 2020 roku,ale i tak teraz już zdaje się nie ma tak fajnie,że nowy telefon za złotówkę, tylko trzeba dodatkowo ze 30 parę złotych płacić do abonamentu.Polecacie może jakiś fajny telefon, bez zbędnych udziwnień tak do 700 złotych emotka No może jedynie,żeby aparat miał przyzwoity w miarę emotka

pisze, że pamięć sim pełna, czyli smsy nie zapisują Ci się w pamięci telefonu, a w pamięci karty sim, która jest bardzo ograniczona. wystarczy w opcjach zmienić miejsce zapisu smsów i będzie git emotka Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6560809 Napisano: 04.01.2019 08:55:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kreatia napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy Belvita jest dodana do bazy? bo widzę, że ludzie chwalą się stolikami śniadaniowymi itp, a konkursu jakoś nie widzę... 

jest https://www.e-kon...la.html#.XC8J2WlCeHs

też nie mogłam znaleźć przez szukajkę

mozna znalezc wpisujac: belvita lub stolik

Dzisiaj już tak, ale wczoraj wpisując belvita nie było żadnych wyników. Wiem nawet czemu emotka konkurs został dodany dziś.  Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6560800 Napisano: 04.01.2019 08:35:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy Belvita jest dodana do bazy? bo widzę, że ludzie chwalą się stolikami śniadaniowymi itp, a konkursu jakoś nie widzę... 

jest https://www.e-kon...la.html#.XC8J2WlCeHs

też nie mogłam znaleźć przez szukajkę Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6560302 Napisano: 02.01.2019 15:59:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

kreatia napisał(a):

magisterek napisał(a):

T-MOBILE działa błyskawicznie!

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w konkursie „Kierunek na nagrody”. Trwa wyłanianie zwycięzców. Prosimy sprawdzać skrzynkę poczty elektronicznej oraz odbierać telefon.

nie chce mi się wierzyć, że będą już dzwonić, mając na to 60 dni roboczych i patrząc po historycznych edycjach  emotka  

Tylko takie info to się pojawiało własnie po 60 dniach, a tu już od razu!

wiem, wiem emotka  ciekawa sprawa, ale i tak jestem mega sceptyczna. Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6560298 Napisano: 02.01.2019 15:46:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

T-MOBILE działa błyskawicznie!

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w konkursie „Kierunek na nagrody”. Trwa wyłanianie zwycięzców. Prosimy sprawdzać skrzynkę poczty elektronicznej oraz odbierać telefon.

nie chce mi się wierzyć, że będą już dzwonić, mając na to 60 dni roboczych i patrząc po historycznych edycjach  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kkbt 0

kreatia

#6560200 Napisano: 02.01.2019 12:19:48 w BelVita - konkurs śniadaniowy
isiulka napisał(a):

ameryka napisał(a):

zaraz będzie lincz za kolejne wątki

Przecież wątek Powstał kilka lat wstecz, jak jeszcze było warto go otwierać emotka

zamknęłabym go jednak  emotka  bo zaraz będzie chęć na coraz to nowe wątki loteriowe.  Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

kreatia

kreatia

#6557418 Napisano: 17.12.2018 18:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

soulfly napisał(a):

Czy ktoś dostał przelew z loterii płatków Nestle? Ok. 2 mies. Temu wysłałem opakowanie i cisza a w eterze. 

Nie, chyba jeszcze nie było przelewów (przynajmniej ja nie dostałam emotka )

Po pozytywnej weryfikacji opakowania  wysyłają maila. Mają jeszcze dużo czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6556694 Napisano: 14.12.2018 17:15:30 w Wkurza mnie...
pikantny napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze wlasnie dostalam sms ze mam sobie odebrac przesylke kurierska (a maz byl dzisiaj w domu), kurierom po prostu d...sie nie che ruszyc pod dany adres, lepiej wszystko wziac i wrzycic do jednego wora do punktu odbioru emotka

Idą święta i to ludziom w du.pach się przewraca a nie kurierom, zamawiają wszystko w necie bo jak mowisz "du.py im sie nie chce ruszyc". Zapytaj jakiegokolwiek kuriera albo listonosza ile teraz mają paczek, na ile zmian pracują i jak stają na głowie żeby chociaz 3/4 tego wszystkiego dostarczac, a dopiero pozniej sie glupio wypowiadaj...

To, że firmy kurierskie nie dają sobie rady z rosnącym popytem na zakupy online nie jest winą kupujących, litości. Za usługę została pobrana opłata, usługa powinna zostać wykonana. Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6555415 Napisano: 11.12.2018 08:51:38 w SZUKAM....
nie napisał(a):

paolka napisał(a):

szukam konsultantki Avon emotka pw

Też szukam już dość długo i czy nikogo z konsultantek tu nie ma?

Taniej jest na allegro emotka   Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

kreatia

#6553851 Napisano: 05.12.2018 19:13:24 w SZUKAM....
dobra. moja kolej. jakby ktoś chciał mnie wspomóc jakąkolwiek informacją co lubi heniek, będę czekać na PW emotka emotka emotka emotka
/tym próbującym zrobić interes życia na "pomocy" dziękuję. Wyświetl w wątku >>
2 katake, mayteq 0

kreatia

#6553353 Napisano: 04.12.2018 11:00:34 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

bruce napisał(a):

Spam z kolejnymi zaproszeniami na spotkania z rzekomymi kamerkami do rozdania od firmy Komfort Clean, której - tym razem postanowiłam drążyć temat do skutku emotka  - nasze dane osobowe podała jakaś Spółka Kay z Poznania. Szkoda tylko, że pomyliły jej się dane adresowe, nawet co do województwa.  emotka emotka

Ja takie telefony mam prawie codziennie, mogłabym rzucić pracę i tylko kamerki odbierać emotka  Czy to jest w ogóle legalne? Mnie Pani przekonywała, że dostanę kamerkę za darmo, że nic nie muszę kupować, nie muszę podpisywać żadnej umowy, że kamerek starczy dla wszystkich zaproszonych...  A domyślam się, że na miejscu trzeba właśnie coś kupić i nikt żadnej kamerki za darmo nie da  emotka  Więc to wprowadzanie ludzi w błąd.

kolega był. dali tablet za siedzenie i oglądanie różnych dziwnych maszyn ozdrawiających, nic nie trzeba było kupować  emotka  ale... oni mają manipulacyjne techniki sprzedaży, więc te tablety najgorszego sortu na pewno im się zwracają. btw, tablet popsuł się po 2 tygodniach. Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6550690 Napisano: 26.11.2018 10:20:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie można wziąć udziału, bo nie działa recaptcha 

Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6550676 Napisano: 26.11.2018 09:37:36 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

No już mnie diabli biorą, jak nie loterie i bramki, to piwo, słodycze i margaryna... Albo i dwa w jednym,  na dokładkę. emotka

Edit:
Tylko niech mi tutaj nikt mądry teraz nie pisze, że nie ma obowiązku brania udziału, bo tyle to wiem. emotka

o chipsach zapomniałaś emotka Wyświetl w wątku >>
3 mia, jokan, atyde25 0

kreatia

#6550657 Napisano: 26.11.2018 09:10:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Ile kosztuje Tyskie w biedronie? Kupował już ktoś  emotka  ?

poproszę linka emotka

edit: doszukałam się w tych nieszczęsnych zapowiedziach.. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kreatia

#6549678 Napisano: 21.11.2018 21:32:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że w loterii Tymbark "Daj coś od siebie" nagrody są podwójne, czyli samochód dla laureata, a równowartość samochodu dla wybranej fundacji, bon na 200 zł dla laureata oraz 200 zł dla wybranej kategorii, czy też zrzekam się tego samochodu na rzecz wskazanej organizacji/fundacji i ja nic nie dostaję, ale mam dobru uczynek???

przecież wszystko jest w regulaminie emotka

15.1 Nagrodą główną w loterii jest:- nagroda rzeczowa w postaci samochodu osobowego marki Toyota CHR o wartości
85.138,00 zł brutto (słownie: osiemdziesiąt pięć tysięcy sto trzydzieści osiem złotych 00/100).
Szczegółowy opis nagrody głównej znajduje się w załączniku nr 2 do regulaminu, oraz
- nagroda pieniężna w wysokości 85.138,00 zł brutto (słownie: osiemdziesiąt pięć tysięcy sto
trzydzieści osiem złotych 00/100), która zostanie przekazana na rachunek bankowy fundacji
posiadającej status organizacji pożytku publicznego wskazanej przez laureata nagrody
głównej, zgodnie z pkt. 17.4 regulaminu.
Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6549340 Napisano: 21.11.2018 06:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

kreatia

#6549236 Napisano: 20.11.2018 17:25:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe kiedy maile wyślą emotka Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, mia 0

kreatia

#6548698 Napisano: 19.11.2018 11:15:18 w SZUKAM....
nswe69 napisał(a):

Jak tu kogoś oznaczyć ? @nick nie działa ?

po prostu wpisz nicka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0