Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kreatia

kreatia

#6565719 Napisano: 22.01.2019 13:40:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

nique napisał(a):

Na profilu FB Avon podali listę zwycięzców pod postem konkursowym

powinna być obok nazwisk informacja konsultantka z Warszawy konsultant z Sosnowca... itd. emotka

Szukam i nie widzę, w którym miejscu???

Już znalazłam, cofam pytanie. Najbardziej się wkurzyłam po przeczytaniu, że można było dać tą samą odpowiedź do kilku kuponów. Jakaś kpina.

Możecie wrzucić link? 

link Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6565464 Napisano: 21.01.2019 14:38:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

To jakie umowy mają konsultantki w takim razie? Żadne?
Oczywiście, że konkurs został źle przeprowadzony i mam zamiar wypunktować im wszystkie zaniedbania. To jest kolejne z nich. Szczerze mówiąc nie liczyłam na nagrodę, bo nie czułam tego konkursu a zgłoszenie pisałam na ostatnią chwilę na zasadzie, a co tam, skoro mam już kupon. Nie mam problemu z przegrywaniem. Mam problem z konkursami, co do przebiegu których można mieć duże wątpliwości, żeby nie użyć mocniejszych słów. To nie są bandamki, apaszki czy łyżeczki. To są 3 wycieczki o wartości 10 tys plus 100 zestawów kosmetyków. Ileś osób zrobiło zakupy na 50 zł, poświęciło czas na napisanie zgłoszenia i są robione w bambuko. I dlatego jestem zdeterminowana, żeby wyjaśnić, co się stało z nagrodami.

wystarczy trochę chęci, żeby się dowiedzieć:
"Umowa ta nie jest żadną formą zatrudnienia (ani umową a pracę, ani o dzieło, ani zleceniem). W związku z tym absolutnie nie wymaga tego typu rozliczeń z US lub ZUS."
rozumiem rozgoryczenie, też jestem zniesmaczona organizacją, ale czekam cierpliwie, bo wydaje mi się, że oni po prostu nie ogarniają. Tak było w konkursie z 5 x 10000 zł na wycieczki. Informacje o wygranej było długo długo po tym jak twierdzili, że już pozamiatane. Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6565455 Napisano: 21.01.2019 14:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreatia napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

A ja dalej mam wiele pytań o AVON. Pytanie jak zapis z regulaminu "W Konkursie nie mogą brać udziału pracownicy Organizatora oraz pracownicy: Avon
Operations Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Garwolinie, Avon Distribution Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Garwolinie, AVON EMEA Finance Service Center Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie oraz podmioty i pracownicy podmiotów świadczących usługi na rzecz Organizatora przy organizowaniu Konkursu na podstawie umów cywilno-prawnych, a także najbliżsi członkowie rodziny ww. osób, w tym w szczególności małżonkowie, wstępni, zstępni, rodzeństwo, przysposobieni i przysposabiający" ma się do ich informacji w komentarzu, że liderzy i konsultantki mogą brać udział w konkursie. Ktoś wie, czy konsultantki są pracownikami Avon czy nie?

o tym samym myślałam

jeśli konsultantka jest zatrudniona na umowie cywilno-prawnej wtedy nie może wciąć udziału, jeśli nie jest - może. Zwykłe umowy zawierane z konsultantkami nie są umowami cywilno-prawnymi.

Jak dla mnie nie mogą w ogóle. Jeśli są zatrudnione na umowę o pracę w Avon, Avon Distribution, Avon EMEA to są pracownikami, więc nie mogą brać udziału. natomiast jeśli mają z AVONEM umowę cywilno prawną tzn. np. umowę zlecenie czy umowę o dzieło czy to z Avonem czy jakąś spółką, która jest odpowiedzialna za konsultantki, a zakładam, że właśnie takie umowy są podpisywane z konsultantkami, to według mnie zgodnie z zapisem regulaminu "podmioty i pracownicy podmiotów świadczących usługi na rzecz Organizatora przy organizowaniu Konkursu na podstawie
umów cywilno-prawnych" też nie mogą. Uważam, że przyjmowanie zamówień na kosmetyki za min. 50 zł i potem rozdawanie kuponów konkursowych to rzecz związana z konkursem.

zwykłe konsultantki-szaraczki nie dostają umów cywilno-prawnych! (wiem z doświadczenia).
wydaje mi się, że jesteś zdeterminowana by znaleźć haka na to, że konkurs został źle przeprowadzony (został, ale w innych wymiarach). Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6565439 Napisano: 21.01.2019 13:56:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

A ja dalej mam wiele pytań o AVON. Pytanie jak zapis z regulaminu "W Konkursie nie mogą brać udziału pracownicy Organizatora oraz pracownicy: Avon
Operations Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Garwolinie, Avon Distribution Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Garwolinie, AVON EMEA Finance Service Center Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie oraz podmioty i pracownicy podmiotów świadczących usługi na rzecz Organizatora przy organizowaniu Konkursu na podstawie umów cywilno-prawnych, a także najbliżsi członkowie rodziny ww. osób, w tym w szczególności małżonkowie, wstępni, zstępni, rodzeństwo, przysposobieni i przysposabiający" ma się do ich informacji w komentarzu, że liderzy i konsultantki mogą brać udział w konkursie. Ktoś wie, czy konsultantki są pracownikami Avon czy nie?

o tym samym myślałam

jeśli konsultantka jest zatrudniona na umowie cywilno-prawnej wtedy nie może wciąć udziału, jeśli nie jest - może. Zwykłe umowy zawierane z konsultantkami nie są umowami cywilno-prawnymi. Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6565319 Napisano: 21.01.2019 10:57:24 w Wkurza mnie...
ZetZ, dobrze, że edytowałaś swój wpis i wyrzuciłaś ze swojej wypowiedzi tego okropnego linka. Wyświetl w wątku >>
2 picola, ZetZ 0

kreatia

#6564836 Napisano: 18.01.2019 14:44:43 w Smolar
gregory napisał(a):

po Waszych wypowiedziach wygląda mi na to, że nawet w tekstowych mogą nagradzać przez losowanie. albo losują dajm na to 50 odpowiedzi i z nich wybierają. generalnie nie ma sie chyba co wysilac

Jakie losowanie? Litości... emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kreatia

#6564816 Napisano: 18.01.2019 14:00:34 w Czy informują/ informowali?
kupila88 napisał(a):

Czy captain Jack za tamten tydzień już informował?

czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6564773 Napisano: 18.01.2019 12:31:06 w SZUKAM....
szukam kodów (bo to kody są?  emotka  ) z nowej loterii in postu - jest w zapowiedziach
  •  na audiotekowe audiobooki
  •  na subskrybcję Lectona
jak ktoś nie słucha audiobooków i nie potrzebuje, to proszę o PW  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6564724 Napisano: 18.01.2019 09:31:31 w Czy informują/ informowali?
calineczka354 napisał(a):

soulfly napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Co z AVON? Czy już informowali?

Pisali na Facebooku, że będą informować dzisiaj  emotka

Z wycieczkami?

Tak, pod postem w którym ogłaszali konkurs napisali, że w związku z tym że ostatecznie konkurs trwał do 16.01(błąd na tych kuponach z kodami) zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej 18.01 emotka  

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że dzisiaj powiadomią. Oni mają problem, żeby regulamin zmienić na zgodny z rzeczywistością. Kiedyś był konkurs foto z wycieczkami to powiadomili zwycięzców długo, długo po tym, jak powiedzieli, że już poinformowali wszystkich. Regulaminy dla nich mogą nie istnieć, tam panuje wielki bajzel. Ale fajnie by było, gdybym się myliła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6564505 Napisano: 17.01.2019 13:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nie dość że tyle czekaliśmy na karty Tiger to przed chwilą Smolar napisał SMS że aktywne od 19.01

ale to tylko dwa dni, a nie dwa... tygodnie czy miesiące emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6564364 Napisano: 16.01.2019 22:53:36 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

kreatia napisał(a):

szukam opinii, czy warto zostawić sobie odkurzacz z ace: bissell crosswave, bo jakoś komentarzy necie nie za wiele, a pani gadżet mnie nie przekonuje... może być PW emotka

Ja go mam, jest ok ale osobiście żałuje ze nie sprzedałam. Jak chce porządnie posprzątać to i tak muszę użyć mopa i drugiego odkurzacza. Ale na szybkie sprzątanie, takie codzienne przelecenie mieszkania jest w sam raz.

dziękuję za opinie. właśnie taka się powtarza. sprzedaję emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6564038 Napisano: 15.01.2019 21:56:29 w NA CO CZEKAMY?
15.01 „ŚWIĘTUJ Z NIVEA 90 LAT ZABAWY Z MIKIMI PRZYJACIÓŁMI!” III edycja
16.01 Świąteczny konkurs Carlsberg w Selgros
16.01 Konkurs "Życzenie Świąteczne" E.Leclerc
21.01 Konkurs "Poczuj El Clasico na własnej skórze"
21.01 Konkurs "Magiczne Święta z AVON" (nie ma w reg, ale konkurs kończy się 16.01 - pomylili daty na kuponach) edit: wg facebooka - wyniki już 18.01
22.01 Konkurs "Oscar Party Stock" 18+ (nagrody główne)
23.01 Konkurs "Nagrody w zasięgu ręki" Carrefour
23.01 Konkurs "Spraw sobie prezent na zdrowie"
25.01 Konkurs "Podaruj bliskim Gillette"
26.01 Urodzinowy Konkurs MARWIT "Wiesz co pijesz"
25.03 Konkurs "Kierunek na nagrody" (60 dr)
01.04 Konkurs "Zgrana Rodzina" Biedronka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

kreatia

#6563770 Napisano: 15.01.2019 10:49:47 w SZUKAM....
szukam opinii, czy warto zostawić sobie odkurzacz z ace: bissell crosswave, bo jakoś komentarzy necie nie za wiele, a pani gadżet mnie nie przekonuje... może być PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6562802 Napisano: 11.01.2019 11:47:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lima napisał(a):

Czy w promocji chrupek STAR musi być zakupiony produkt z tą banderolą konkursową? Czy może być zwykły bo nie ma nic o kodzie w paczce . U mnie ni widu ni słychu tych promocyjnych emotka

może być zwykły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6562543 Napisano: 10.01.2019 14:30:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rababka napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

rababka napisał(a):

Za poprzednie zgłoszenia z Milki przychodziło mi potwierdzenie przyjęcia na maila. Za wczoraj nic nie otrzymałam. A Wy?

Wczoraj miałam dwa zgłoszenia i dwa potwierdzenia były.

Dziekuje za odpowiedz. Czyli coś  nie tak poszlo

polecam robić screeny przed kliknięciem przycisku "wyślij", wtedy zawsze można zweryfikować, czy podało się prawidłowe dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6562421 Napisano: 10.01.2019 11:03:54 w SZUKAM....
czy duplikat paragonu z biedry dostaje się na podstawie numeru transakcji z dołu? (moja rodzicielka miała mokry paragon z milki i postanowiła osuszyć go nad ogniem - ostał się sam dół z nr transakcji właśnie  emotka )

Edit: udało się wziąć duplikat, nr transakcji na nim jest, także git.  Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6562341 Napisano: 10.01.2019 08:16:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro myślę, że 99 procent grających chciałoby wiedzieć jak wygrać emotka

Z tego co wiem, konkursomaniacy nie deklarowali klauzuli sumienia, więc nie widzę związku z religią emotka Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6562037 Napisano: 09.01.2019 10:59:46 w Czy informują/ informowali?
katake napisał(a):

Czy ktoś kojarzy numer 56 647-62-75 ?Czy to jakiś męczyciel?

jak w googlu wkleisz numer to zobaczysz, czego chcą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6561713 Napisano: 08.01.2019 10:39:36 w NA CO CZEKAMY?
//uporządkowałam trochę ten bałagan//

03.01 Konkurs "Cechini Muszyna- Czas na zimowe szaleństwa" Carrefour
07.01 Konkurs DecoMorreno "Zimowa rozgrzewka!" w Auchan
08.01 Konkurs "Fly With 4Move"
08.01 Konkurs "Wakacje z Rodziną Treflików"
09.01 Konkurs "Grudniowe ucztowanie z Melvitem!" Intermarche
10.01 Konkurs "Dokładnie na święta" Intermarche
11.01 Konkurs "Przynieś rodzinie prezent" Intermarche
11.01 Wielki Konkurs Urodzinowy Monari
14.01 PIERNICZKI NA 100 SPOSOBÓW
14.01 Konkurs "Co najbardziej lubisz w lodach Ben&Jerry's?" (07.01 + 7d)
15.01 „ŚWIĘTUJ Z NIVEA 90 LAT ZABAWY Z MIKIMI PRZYJACIÓŁMI!” III edycja
16.01 Świąteczny konkurs Carlsberg w Selgros
16.01 Konkurs "Życzenie Świąteczne" E.Leclerc
18.01 Loteria "Świąteczna loteria Żywiec w tesco" (11.01 + 7d)
21.01 Konkurs "Poczuj El Clasico na własnej skórze"
22.01 Konkurs "Oscar Party Stock" 18+ (nagrody główne)
23.01 Konkurs "Nagrody w zasięgu ręki" Carrefour
23.01 Konkurs "Spraw sobie prezent na zdrowie"
25.01 Konkurs "Podaruj bliskim Gillette"
28.01 Konkurs "Rusz z kopytka po prezenty" Top Market i Minuta 8
14.02 "Wybierz sobie prezent" Kropka TV
01.03 Konkurs "Kierunek na nagrody"
01.04 Konkurs "Zgrana Rodzina" Biedronka Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6561675 Napisano: 08.01.2019 09:03:43 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
monkakk napisał(a):

kreatia napisał(a):

soulfly napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

gdzie szukać małych kaw Forte?

Są w c4

co to za konkurs? nie widzę w bazie

Chyba chodzi Loteria kawy FORT emotka

aaa dziękuję emotka  wpisywałam forte  Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0