Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kreatia

kreatia

#6567983 Napisano: 01.02.2019 15:24:47 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

http://www.wykop....nik-dla-nastolatkow/ chwile temu znajoma wrzuciła, yyyy serio takie coś?

no masakra. wydawca po fali hejtu wycofuje go ze sprzedaży emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

kreatia

#6567958 Napisano: 01.02.2019 14:33:37 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Screeny są zbędne emotka Admin ma bezpośredni wgląd we wszystkie rozmowy prowadzone pomiędzy użytkownikami tego forum na PW emotka  (i chyba moderatorzy również).

w takim razie czy to nie jest naruszanie tajemnicy korespondencji emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6567881 Napisano: 01.02.2019 11:52:31 w Wkurza mnie...
alan84 napisał(a):

czy ktoa ma do czynienia z czlowiekiem o nicku pieskot? Ta osoba mnie ciagle wyzywa oczernia na priv a ja do niej nic nie pisze i nie znam jej.

emotka  w tej sytuacji mogę polecić jedną rzecz:
Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6567796 Napisano: 01.02.2019 09:26:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dajcie jakiegoś linka, bo w bazie nie widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6567320 Napisano: 28.01.2019 17:37:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dałabym im linka do gugla z frazą "krążek WC marine duo" . Wyniki tam są jednoznaczne. Ale obawiam się, że niestety bez pieczątki się nie obejdzie. 
Co to za agencja? Co to za promocja bo nie ma w bazie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6567312 Napisano: 28.01.2019 16:49:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

A z 4etapu C.Jacka emotka  to niema zwycięzcy 1stopnia?

Wydaje mi się, że mail do mnie nie dotarł...  Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6567212 Napisano: 28.01.2019 11:25:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kreatia napisał(a):

captain jack
tydzień 3: W trakcie imprezy karnawałowej z Captain Jack, jaki wypasiony strój będziesz miał na sobie i dlaczego?
tydzień 6: W trakcie imprezy karnawałowej z Captain Jack, w jaką rolę wcieliłbyś się najchętniej i dlaczego? emotka emotka emotka

Można to ugryźć podobnie, ale dla mnie strój to nie to samo co rola emotka Więc ja w ogóle w inną stronę pójdę emotka

Poza tym ja dalej nie widzę pytania emotka

niby nie to samo, ale w nawiązaniu o karnawału ciągle te dwa pojęcia łączą mi się w jedno i nie umiem za bardzo tego odkleić emotka
pytanie jest tylko na messengerze Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6567207 Napisano: 28.01.2019 11:12:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
captain jack
tydzień 3: W trakcie imprezy karnawałowej z Captain Jack, jaki wypasiony strój będziesz miał na sobie i dlaczego?
tydzień 6: W trakcie imprezy karnawałowej z Captain Jack, w jaką rolę wcieliłbyś się najchętniej i dlaczego? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6567012 Napisano: 27.01.2019 13:03:41 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agakaz2 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Gdzie jeszcze cheetos crunchos (oprócz spar)? 

ja w społem kupiłam

A widział ktoś w jakiejs większej sieci? Bardziej dostępnej? Auchan, Tesco itp.?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6566969 Napisano: 27.01.2019 09:39:24 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie jeszcze cheetos crunchos (oprócz spar)?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6566596 Napisano: 25.01.2019 15:04:19 w Czy informują/ informowali?
nieprzytomna napisał(a):

Ej a poprzednie etapy było info że wyniki w piątek? Bo wchodzę teraz w wyniki a tam:  Zwycięzcy tego etapu zostaną ogłoszeni do dnia 28-01-2019

polecam wpisać np. "captain" w szukajkę wątku MDW emotka  tam jest wszystko jak na tacy.
/wyniki są zawsze w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6566543 Napisano: 25.01.2019 12:10:00 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

Czekam z niecierpliwością na konkursy gdzie do wygrania będą wejściówki do Energylandii. 
Pewnie znowu będzie wysyp na koniec sezonu jak w tamtym roku  emotka

jeśli pogoda będzie taka jak w 2018, to może być nawet na koniec sezonu emotka
zdążą odpalić nowe coastery przynajmniej (i przetestować na żywych organizmach)  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6566540 Napisano: 25.01.2019 11:56:56 w Czy informują/ informowali?
cotomabyc napisał(a):

Czy Captain Jack informował?

nie  Wyświetl w wątku >>
1 cotomabyc 0

kreatia

#6566045 Napisano: 23.01.2019 12:54:40 w Lay's
hakowal napisał(a):

Jeśli wygrałam to powinnam mieć już maila z informacją o wygranej? emotka  

możliwe, że na stronie są wcześniej, niż mail emotka Wyświetl w wątku >>
1 hakowal 0

kreatia

#6566044 Napisano: 23.01.2019 12:53:29 w Żegnamy zmarłych

kreatia

#6565750 Napisano: 22.01.2019 15:03:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

monkakk napisał(a):

kreatia napisał(a):

jeśli nie ma wykluczenia, a moje zgłoszenie jest wg mnie warte pięciu aut, to ślę emotka  rzadko, bo rzadko, ale zdarza się emotka  dokładnie na zasadzie, o której piszesz emotka

A wygrałaś takim sposobem?  emotka

zdarzyło się emotka  

zdarzyło się auto?  emotka

to, że zdarzyły mi się hasła, które wyceniam na pięć aut, to nie znaczy, że jury też je tak wyceniło  emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, defed 0

kreatia

#6565746 Napisano: 22.01.2019 14:58:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego numeru, to czy mogę na jeden paragon wysłać kilka zgłoszeń ? Dodatkowo w regulaminie pisze że o zakwalifikowaniu dowiem się smsem lub mailem - ale nigdzie nie jest podawany mail...

chętnie poczytam odpowiedzi konkursowiczów emotka emotka
/mail to na pewno niedopatrzenie organizatora  Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6565743 Napisano: 22.01.2019 14:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

kreatia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Już znalazłam, cofam pytanie. Najbardziej się wkurzyłam po przeczytaniu, że można było dać tą samą odpowiedź do kilku kuponów. Jakaś kpina.

dlaczego Cię to wkurzyło? Ja mając dużo kuponów/paragonów i świetne zgłoszenie też czasem powielam zgłoszenie, żeby zwrócić uwagę jury emotka  

I nie wykluczają Cię wtedy z udziału??? Ja jako Jury bym się zdenerwowała, że ktoś to samo wysyła. Jakoś tak dziwnie, to samo zgłoszenie kilka razy, no ale skoro tak można, to ok, nigdy na to nie wpadłam, więc się mocno zdziwiłam, ale cofam moje słowa. Co nie jest zabronione, jest dozwolone. Pozdrawiam emotka

jeśli nie ma wykluczenia, a moje zgłoszenie jest wg mnie warte pięciu aut, to ślę emotka  rzadko, bo rzadko, ale zdarza się emotka  dokładnie na zasadzie, o której piszesz emotka

A wygrałaś takim sposobem?  emotka

zdarzyło się emotka   Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6565740 Napisano: 22.01.2019 14:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Już znalazłam, cofam pytanie. Najbardziej się wkurzyłam po przeczytaniu, że można było dać tą samą odpowiedź do kilku kuponów. Jakaś kpina.

dlaczego Cię to wkurzyło? Ja mając dużo kuponów/paragonów i świetne zgłoszenie też czasem powielam zgłoszenie, żeby zwrócić uwagę jury emotka  

I nie wykluczają Cię wtedy z udziału??? Ja jako Jury bym się zdenerwowała, że ktoś to samo wysyła. Jakoś tak dziwnie, to samo zgłoszenie kilka razy, no ale skoro tak można, to ok, nigdy na to nie wpadłam, więc się mocno zdziwiłam, ale cofam moje słowa. Co nie jest zabronione, jest dozwolone. Pozdrawiam emotka

jeśli nie ma wykluczenia, a moje zgłoszenie jest wg mnie warte pięciu aut, to ślę emotka  rzadko, bo rzadko, ale zdarza się emotka  dokładnie na zasadzie, o której piszesz emotka Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6565720 Napisano: 22.01.2019 13:42:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

dlaczego Cię to wkurzyło? Ja mając dużo kuponów/paragonów i świetne zgłoszenie też czasem powielam zgłoszenie, żeby zwrócić uwagę jury emotka   Wyświetl w wątku >>
0 1 luki28