Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kreatia

kreatia

#6648976 Napisano: 16.10.2019 10:29:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryfnobabka napisał(a):

kreatia napisał(a):

kermit napisał(a):

kermit napisał(a):

Na konkurs z kawą Itm mogę kupić wszystkie kapsułki Tassimo? (np. Oreo Tassimo?)

Mam odpowiedź od agencji - wszystkie kapsułki Tassimo, także Oreo i Milka

Tassimo Oreo to przecież Tassimo (tyle, że Oreo)  emotka  wszystkie Tassimo, to wszystkie Tassimo, nie było tu wątpliwości emotka  

Ostatnio to strach tu cokolwiek napisać. Skoro ktoś zadał pytanie to chyba jednak miał wątpliwość? A jeśli byłaś tego pewna na 100 % to dlaczego nie pomogłaś i nie odpowiedziałaś na zadane pytanie, tylko teraz komentujesz?

chętnie bym pomogła, ale nie widziałam pytania  emotka  
po prostu nie rozumiem - jest napisane w regulaminie, że "wszystkie produkty Tassimo", to po co pisać do organizatora "czy Tassimo Oreo też?".
Pisałaś do tic taca, czy mogą być też pomarańczowe? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6648966 Napisano: 16.10.2019 10:02:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka napisał(a):

joan napisał(a):

malenka napisał(a):

Czy te kody z Tic Tac na zegarki z Time Trend działają tylko na produkty w nieobniżonej cenie? Chciałam dziś kupić zegarek, ale dostałam komunikat "Nie możesz użyć kodu rabatowego gdy w koszyku posiadasz produkt, którego cena została obniżona". Tylko że jak tak patrzę to w zasadzie każdy zegarek Casio w moim zasięgu cenowym ma obniżoną cenę... Czy w przypadku zakupu w sklepie stacjonarnym też to tak działa?

Przed chwilą ktoś napisał, że (z praktyki): cena może być obniżona, jeśli nie ma uwagi "outlet" przy produkcie.

Niestety na kilkanaście wybranych przeze mnie modeli wszystkie są "Outlet"  emotka

myślę, że dorzucą wkrótce. a do kiedy vouchery są ważne? Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6648950 Napisano: 16.10.2019 09:39:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

kermit napisał(a):

Na konkurs z kawą Itm mogę kupić wszystkie kapsułki Tassimo? (np. Oreo Tassimo?)

Mam odpowiedź od agencji - wszystkie kapsułki Tassimo, także Oreo i Milka

Tassimo Oreo to przecież Tassimo (tyle, że Oreo) emotka  wszystkie Tassimo, to wszystkie Tassimo, nie było tu wątpliwości emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6648823 Napisano: 15.10.2019 16:56:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
a jakby tak w wątku "na co czekamy" można by było tylko i wyłącznie edytować wpis poprzednika, bez zbędnych komentarzy? byłoby pięknie emotka  albo chociaż jakiś komentarz, że każdy może dodawać datę z wynikami, bo mam wrażenie, że mało kto o tym wie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6648781 Napisano: 15.10.2019 14:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mmonika-94 napisał(a):

sks900 napisał(a):

mmonika-94 napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysłaniem formularza laureata z loterii.90lat  Domestos "Graj o bon na nowy tron"? Wszystko uzupelnilam i kliknelam wyslij i cos.sie zawiesilo bo wszystko stoi w miejscu.

Zmniejsz zdjęcia.
Wyczyść ciasteczka.
Jak masz włączone blokowanie reklam, to je wyłącz na tej stronie.

Ok, sproboje. Zdjecie paragonu ma tylko 3,1 MB

spokojnie możesz zmniejszyć zdjęcie do 200-400 kB i nadal będzie wyraźne. 3 MB na zdjęcie paragon to niepotrzebnie dużo emotka Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6648777 Napisano: 15.10.2019 14:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewelina13 napisał(a):

Jak to jest w konkursie potrójne wygrywanie? Trzeba kupić jeden dwa czy trzy produkty promocyjne bo w regulaminie nie jest dobrze określone. Zakupiłam dwie musztardy develey i różnych smakach czy mogę wziąć udział? 

nie widzę info o trzech produktach...
"co najmniej dwa inne (różne) towary" Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6647436 Napisano: 10.10.2019 11:25:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dziękuję, jokanbuziolek - logiczna analiza regulaminu tak podpowiada, ale ten internetowy C4 namotał emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

kreatia

#6647433 Napisano: 10.10.2019 11:21:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zdurniałam. ten kubuś z teleskopami i mikroskopami to mógł być z dowolnego sklepu, czy tylko C4?
niby jasne, że dowolny, ale opinie są różne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6646981 Napisano: 09.10.2019 10:33:17 w Smolar
mczarna napisał(a):

kreatia napisał(a):

dosyć dawno nie brałam udziału w konkursach smolara, ale... czy zapis o jednej osobie na gospodarstwo to nie jest nowa sprawa? W zeszłym roku nie było takich zapisów  emotka

Były,były

aż sprawdziłam jeden konkurs o którym myślałam i tak faktycznie był zapis, że jedno gospodarstwo, ale można było wygrać 3x, czyli poszaleli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6646974 Napisano: 09.10.2019 10:27:40 w Smolar
dosyć dawno nie brałam udziału w konkursach smolara, ale... czy zapis o jednej osobie na gospodarstwo to nie jest nowa sprawa? W zeszłym roku nie było takich zapisów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6646947 Napisano: 09.10.2019 09:51:19 w Smolar
@gnieszk@ napisał(a):

kreatia napisał(a):

głupie pytanie: milion punktów to ile kasy  emotka  mnij/wincyj?

10000 zł
100 pkt to 1 zł

mhm  emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

kreatia

#6646943 Napisano: 09.10.2019 09:43:51 w Smolar
głupie pytanie: milion punktów to ile kasy  emotka  mnij/wincyj? Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6646938 Napisano: 09.10.2019 09:33:32 w SZUKAM....

toka napisał(a):dostałam wiadomość od firmy kurierskiej że wysłana przeze mnie 2tygodnie temu paczka ważyła 900gr więcej niż zadeklarowałam i chcą żeby zapłaciła za to karę.Czy ktoś spotkał się z taką sytuację? Wysłałam w życiu kilkadziesiąt paczek i pierwszy raz się z czymś takim spotykam emotka

Ni dostałam kary, tylko wystawili mi normalną fakturę  emotka  za wózek musiałam dopłacić drugą wartość paczki, bo były niestandardowe wymiary. Poinformowali mnie o tym mailem i wystawili pro formę. Czyli jeśli wymiary, waga i "standardowość" są inne niż zadeklarowane, to Cię dopadną  emotka  tylko tak jak @monia0303 pisze, trzeba uważać, czy to nie spam. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

kreatia

#6646930 Napisano: 09.10.2019 09:28:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

darog napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w konkursie Edition by Rimmel, o tym: https://www.e-kon...ition-by-rimmel.html wiadomość może się składać z większej liczby znaków niż jeden SMS? Zazwyczaj jest to napisane w regulaminie, tutaj się nie doszukałam żadnej informacji na ten temat i jako względny świeżak w temacie konkursów wolę się upewnić emotka  

"świeżaku" to przekopałaś troche regulaminów by wiedzieć "co w nich jest ZAZWYCZAJ" 

niepotrzebne złośliwości emotka  pytanie okej i faktycznie zazwyczaj jest info  emotka

Dlatego 3 razy to samo pytanie w 3 różnych wątkach

tego nie widziałam emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6646926 Napisano: 09.10.2019 09:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w konkursie Edition by Rimmel, o tym: https://www.e-kon...ition-by-rimmel.html wiadomość może się składać z większej liczby znaków niż jeden SMS? Zazwyczaj jest to napisane w regulaminie, tutaj się nie doszukałam żadnej informacji na ten temat i jako względny świeżak w temacie konkursów wolę się upewnić emotka  

"świeżaku" to przekopałaś troche regulaminów by wiedzieć "co w nich jest ZAZWYCZAJ" 

niepotrzebne złośliwości emotka  pytanie okej i faktycznie zazwyczaj jest info emotka Wyświetl w wątku >>
1 e-e 0

kreatia

#6646899 Napisano: 09.10.2019 08:31:25 w Smolar
Jakieś nowe standardy Smolara tu widzę emotka Czyżby jakaś gruba zmiana w kierownictwie? Loteria w której nikt nie wygrywa, a jak wygra to pewnie się nie dowie, spamomaile, spamoposty na forum. WOW!  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

kreatia

#6646568 Napisano: 08.10.2019 11:21:29 w NA CO CZEKAMY?
30.09 - DIno Lech losowanie głównych
4.10 - Groszek wakacje
7.10 Colorino rysunkowy
8.10 Hebe Mexx/bruno banani
9.10 - ITM Wedel (III stopien)
10.10 - Sensodyne Jasmin i inne sklepy
10.10 - ABC Milka
10.10 - Rimmel Superpharm
do 11.10 - Biedronka BIC
do 11.10 - Wygraj bon na nowy tron
11.10 - Luksja
15.10 - Colorino - hasło
16.10 - C4 Elmex
17.10 - Auchan Almette
17.10 - Oral-B Media Expert (e-mail lub tel)
17.10 - Społem/Top Market Fantasia
18.10 - Kubuś "Zostanę naukowcem"
25.10 - 4Move ogólny
25.10 - Laboo Gillette
5.11 - Orlen 4move
13.11 - Konkurs "Świat Toy Story czeka na nową zabawkę"
do 10.12 - Konkurs "Wakacje z Orange 6" (60 dr + 10 dr) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kreatia

#6646003 Napisano: 05.10.2019 20:14:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

czy już dostaliscie wszystkie zniżki na allegro z loterii visa? ja nie mam bonu za wygraną z 3 września

Też mi brakuje  Wyświetl w wątku >>

kreatia

#6645526 Napisano: 04.10.2019 00:21:53 w Czy informują/ informowali?
keraz123 napisał(a):

Hej!
Czy z wakacji z Orange były już jakiś telefony...? 

nie, mają jeszcze w %$$^#$ czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kreatia

#6645246 Napisano: 03.10.2019 10:02:59 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

androm napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie bezsilność - zawsze o takich rzeczy czytało sie, słyszało gdzieś gdzieindziej. Tymczasem teraz dopadło to nas. Ania to żona mojego bliskiego kuzyna. Wszyscy się zamartwiamy, chodzimy dobici, córeczka Ani płacze. W  sobotę idziemy na wesele, gdzie duzo osób to własnie będzie rodzina z tamtej strony (córka Ani miała podawać obrączki) - nikt nie ma ochoty na zabawę...

Trzymam kciuki żeby się wyjaśniło i żeby się odnalazła. Daj znać jak coś będzie wiadomo.

Ania się odnalazła. Dziękuje Wam za wszystkie udostępnienia 

można wiedzieć co się z nią działo? mam nadzieję, że wszystko ok emotka Wyświetl w wątku >>