Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kammaro
Postów 2094
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wznoszę o zezwolenie na dokonanie czynności prawnej przekraczającej zakres zwykłego zarządu majątkiem małoletniego polegającej na ... co tu wpisać?
Oraz muszę napisać uzasadnienie i nie wiem, co wpisać.
Wyświetl w wątku >>
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupie Apple Watch Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Ty dalej pierdoły piszesz...
To, co Tobie sie wydaje nie pokrywa sie z prawda. I wkurza mnie wydzwiek Twoich wpisow, bo brak w nich zwrotow "wydaje mi sie", "mysle, ze" sprawia, ze Twoje posty dla nowicjuszy wydaja sie "logiczne", ale podejrzewam, ze konkursowicze z dlugoletnim stazem za glowe sie lapia. Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytanie tak, ale odpowiedzi dotyczyły wszystkich zwykłych loterii. Ofc to jest moje zdanie, ale myślę, że pokrywa się z większością konkusowiczów. Więcej produktów kupujemy na hasłowe niż na zwykłe loterie.
Podkreślam zwykłe, bo loteria loterii nierówna Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"... Napisano: czwartek, 21 kwietnia 2011, 02:03:28
"agencjasmolar napisał(a):Witam,
pozwólcie, że najpierw się przedstawię - jestem pracownikiem Agencji Promocyjno-Reklamowej SMOLAR (www.smolar.pl), która często jest organizatorem różnych konkursów i loterii konsumenckich. Właśnie od uczestników organizowanych przez nas promocji dowiedzieliśmy się, że istnieje to prężne forum skupiające miłośników konkursów
Ale do rzeczy: pomysł, aby skontaktować się z Wami wziął się stąd, iż zastanawialiśmy się ostatnio nad przyczynami mniejszego niż zazwyczaj zainteresowania organizowaną przez nas loterią „Odśwież swój styl z Perwoll (www.smolar.pl/aktualnosci/zobacz/239.html) . Tego typu akcje przeprowadzamy na zlecenie Henkla cyklicznie i przeważnie liczba przysyłanych codziennie SMS-ów od uczestników była większa. Postanowiliśmy więc poradzić się Was - uczestników, do których kierujemy nasze konkursy, jaki jest powód tego relatywnie małego odzewu ze strony konsumentów, z Waszej strony. Czy nagrody są za mało atrakcyjne, loteria za słabo nagłośniona, a może na sklepie informacja o loterii jest za mało widoczna?
Przyznam, że bardzo jesteśmy ciekawi Waszych opinii. Z góry dziękuję za zrozumienie i Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam!!!
P.S. Przepraszam, że moje pytanie zadaję pod tym tematem, ale jako świeżak nie mogę założyć nowego tematu."
Link do wątku, bo odpowiedzi konkursowiczów, mogą byc interesujące dla organizatora
https://www.e-kon.../strona/20/#p4305846 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smolar ma tez oficjalne konto. Pamietam, jak pytal nas, dlaczego na kreatywne jest wiecej zgloszen niz na loterie Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie pierdoły piszesz, że szok. Nie masz pojęcia o hurtowym kupowaniu na loterie, wiec nie wypisuj takich bzdur
Żeby w osiedlowym sklepiku kupic produkt na 100 paragonów, to musisz zamówić wcześniej towar, bo tam jest po kilka/ kilkanaście sztuk. Żeby ekspedientka nazbierała 100 paragonów na konkurs, to trwałoby to pewnie kilkanaście dni, a na loterię 100 paragonów, to jest "chwila" grania. Samo nabicie 100 paragonów w małym sklepiku, to spokojnie ponad godzina stania przy kasie, bo wypada przepuścić normalnych klientów. Do tego jeszcze pieczątki i adnotacja, że to Łaciate... Ciekawe gdzie znajdziesz taką ekspedientkę, która chętnie odłoży swoją robotę (obsługa klientów, wykładanie towaru, zamówienia i sprzątanie). Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki! Oby potwierdził się ich schemat informowania przez kilka dni
niunia22
To nie są atrapy Da się je wygrać tylko jest ich po kilka sztuk. Wyświetl w wątku >>
kammaro
Postów 2094
Punkty karne 0
Konkursy dodane
L&M do mnie sie nie odezwal. Licze, ze jeszcze nie informowali Wyświetl w wątku >>