Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mamadwojga
Postów 439
Data rejestracji 28.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) Wypadła mi plomba a dentysta zamknął gabinet. Mam nadzieję że mnie nie rozboli ten ząb...
2) Mam skierowanie do szpitala na operację (planową) i udało mi się zarejestrować w prywatnej klinice na połowę kwietnia - ale nie na operację tylko na ponowną kwalifikację do operacji i EWENTUALNIE na ODPŁATNĄ operację, w niewiadomym terminie. Coś co mi się należy z NFZ jak psu zupa muszę opłacić sobie sama bo się boję że sytuacja się mocno pogorszy.
I wreszcie największy dramat...
3)Moja mama ma raka, zdiagnozowanego tuż przed pandemią. Wypuścili ją do domou ze szpitala żeby się zapisała w przychodni na tą kartę pacjenta onkologicznego i żeby ją przychodnia dalej prowadziła. Kartę udało się wyrobić dosłownie w ostatnim momencie, ale póżniej odwołano mamie planowaną konsultację bo pacjentów po 60 nie przyjmują -DLA ICH DOBRA. W ten sposób, osoba w ostatniej fazie raka WYPADŁA z systemu. Nie była już pod opieką szpitala ani nie dostała się pod opiekę przychodni. Weź człowieku i umieraj. Tylko dzięki silnym znajomościom udało się załatwić dalsze leczenie, ale gdyby tych znajomości nie było to ja już nie wiem co bym robiła.
Jestem ogromnie wkurzona na to jak teraz się załatwia sprawy zdrowotne które przecież cudownie nie minęły i nie czekają na koniec pandemii...
4) A to że dawno wykupiłam sobie wycieczkę do Hiszpanii na 4 kwietnia to już pomijam i mam nadzieję tylko na odzyskanie pieniędzy... Już wiem że rząd się tymi pieniędzmi rozdysponował dając możliwość zwrotu po 180 dniach a nie po 30. Co im szkodzi moją kasę dawać komuś na przetrzymanie... Wyświetl w wątku >>
mamadwojga
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja teraz mogę sobie umrzeć pod płotem na moją chorobę bo jest mniej ważna od koronawirusa. To jest szaleństwo.
Siedzę i ryczę bo w prywatnej klinice nawet, za ciężką kasę, nie da rady się zapisać. Jestem w kolejce oczekujących na zapisanie na zabieg na termin kwiecień/maj.
Pozytywne w tym jest to że żyć mi się nie chce, jeść też, to mam w nosie braki w sklepach...
Świat oszalał. Wyświetl w wątku >>
mamadwojga
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mamadwojga
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zabrali mi całą radochę z nagrody.
Nie mam linka do regulaminu żeby sprawdzić czy coś takiego było w nim zapisane ...
WRRRRRRRRRRRRR Wyświetl w wątku >>
mamadwojga
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mamadwojga
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby ktoś chciał i mógł poratować:
https://zrzutka.pl/vg3pr8 Wyświetl w wątku >>
mamadwojga
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Największa wygrana - samochód Toyota Aygo, trafił się też iPhone, voucher na wycieczkę 2000 pln, bon paliwowy 200 pln, karnet do Audioteki na 10 dowolnych książek, bilety na Męskie Granie z Ż, mnóstwo kasy do empiku z kapsli Ż, młynek do kawy i dużo kaw, 1000 zł od mima, chyba 2 stówki od EB z Hajsu na próby, 5 stówek od Tyskiego i dużo innych rzeczy których już nie pamiętam. Chyba muszę zacząć zapisywać .
Mam nadzieję na podobnie obfity rok. Może w końcu bramki i loterie mnie polubią. Wyświetl w wątku >>
mamadwojga
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lipa
pustka
zero
echchchchchchchch Wyświetl w wątku >>
mamadwojga
Postów 439