Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sam

sam

#6321112 Napisano: 11.02.2017 13:53:29 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon(y)  na konkurs Okocim w Delikatesech Centrum.  Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#6198154 Napisano: 17.05.2016 13:28:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

brudny napisał(a):

sam napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że Avanti oceniając odpowiedzi w Laysach pomija "oklepane" nazwiska, które np. często wygrywały w konkursie Biedronki, w którym dziennie było 500 nagród po 50 zł (Moc Nagród - Cheetos i Lays)?

nie tylko Ty emotka
nie mają prawa mieć takiej bazy, ale daję rękę, że ją mają emotka
Avanti wyklucza moim zdaniem większość osób, które wcześniej u nich wygrywały!

Od dłuższego czasu odnoszę takie wrażenie, co spojrzę na listę laureatów (które śledzę mimo, że sama nie gram!), widzę nieznane mi zupełnie osoby. Czaaasem trafi się ktoś konkursowo zaangażowany.

Może nawet nie tyle mają bazę, co kojarzą nazwiska i... Dlatego nie lubię formularzy, gdzie nazwiska się podaje. Chcę mieć takie same szanse, jak reszta społeczeństwa emotka

No właśnie, ja mam charakterystyczne, specyficzne nazwisko i mam wrażenie, że - niestety - mają je w pamięci.

Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#6198107 Napisano: 17.05.2016 13:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy tylko ja mam wrażenie, że Avanti oceniając odpowiedzi w Laysach pomija "oklepane" nazwiska, które np. często wygrywały w konkursie Biedronki, w którym dziennie było 500 nagród po 50 zł (Moc Nagród - Cheetos i Lays)? Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#6130697 Napisano: 13.12.2015 11:14:42 w Zakupy na konkursy - usługi
Szukam osoby, która mogłaby zrobić zakupy w sklepie Mila. Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#6067014 Napisano: 04.09.2015 13:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

kajeczka napisał(a):

maa napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy w konkursie ALLEGRO i VISA są jakieś ograniczenia znaków? Dzisiaj dostałem linka do formularza, kiedy wpisuje odpowiedź i klikam ZAPISZ to mi wyskakuje biała strona i napis ERROR emotka dziwne. Pisałem im email i Pani kazał mi wysłać jej odpowiedź i przekaże ją organizatorom konkursu. Dziwne dość.

skróć

Za dużo znaków  emotka  lepiej skrócić niż przekazywać tej Pani, ilekroć podawała moje prace dalej....jakoś tak pecha miałam  emotka  o ile ktoś je czytał w ogóle emotka

Dziekuję za odpowiedź. Skróciłem i poprawnie odpowiedź zapisało. W regulaminie niestety informacji o długości wypowiedzi nie ma.

Czyli ile znaków - mniej więcej - można użyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#6018851 Napisano: 18.05.2015 15:26:31 w Rossmann
mia napisał(a):

No nie... Kapsułki 0/2. emotka
Chyba naprawdę mam bana na Rossnecie, choć ostatnio prawie nie gram - Columbita dziś jeszcze przełknęłam, ale tu...emotka I to w dodatku Smolar mi taki numer wycina. emotka

Też mi się wydaje, że na Rossnecie niektórych banują i jest jakaś "czarna lista". Ja parę lat temu - kilka wygranych, a później - aż do tej pory - nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5988037 Napisano: 05.03.2015 12:10:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogalino napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

delvitto napisał(a):

napisał(a):katrin1 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):cinek0147 napisał(a):Czy ktoś z was kto wygrał w Grzanym Mnicha ma maila z wp.pl? 2 moich znajomych wygrało, nasze zgłoszenia były podobne ale oni mieli maile z interia.pl.

ja na 2 zgłoszenia z wp wielkie NIC, nawet butelki winaemotka

Na sam koniec przyjmowania zgłoszeń było 196 udostępnień posta. Nagród było aż 160, więc szanse były duże. Niestety. przeliczyłam się, i nic mi nie wpadło, ale ze zdziwieniem czytam, że aż tylu osobom też się nie udało;( nawet jak dawały więcej zgłoszeń. Myślę, że jest więcej niż 36 osób przegranych, bo dużo osób narzeka, że NIC;( A skoro tak, to znaczy że jakimś cudem rozdano nagrody osobom które wcale nie spełniły warunków, i nie udostępniły wpisu:(

Również brałam udział w tym konkursie.I też jestem zawiedziona.Wprawdzie tylko jedną butlę kupiłam,ale jednak .....
Mam pocztę na wp.pl i nic nie otrzymałam.Może miałam pecha emotka
Może ktoś powinien napisać do nich odnośnie poczty na wp.pl , czy to ma jakis związek.

ludzie udostępniali różne posty konkursowe z ich strony więc jakby zsumować to zgłoszen mogło być koło 400

rogalino napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

delvitto napisał(a):

napisał(a):katrin1 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):cinek0147 napisał(a):Czy ktoś z was kto wygrał w Grzanym Mnicha ma maila z wp.pl? 2 moich znajomych wygrało, nasze zgłoszenia były podobne ale oni mieli maile z interia.pl.

ja na 2 zgłoszenia z wp wielkie NIC, nawet butelki winaemotka

Na sam koniec przyjmowania zgłoszeń było 196 udostępnień posta. Nagród było aż 160, więc szanse były duże. Niestety. przeliczyłam się, i nic mi nie wpadło, ale ze zdziwieniem czytam, że aż tylu osobom też się nie udało;( nawet jak dawały więcej zgłoszeń. Myślę, że jest więcej niż 36 osób przegranych, bo dużo osób narzeka, że NIC;( A skoro tak, to znaczy że jakimś cudem rozdano nagrody osobom które wcale nie spełniły warunków, i nie udostępniły wpisu:(

Również brałam udział w tym konkursie.I też jestem zawiedziona.Wprawdzie tylko jedną butlę kupiłam,ale jednak .....
Mam pocztę na wp.pl i nic nie otrzymałam.Może miałam pecha emotka
Może ktoś powinien napisać do nich odnośnie poczty na wp.pl , czy to ma jakis związek.

ludzie udostępniali różne posty konkursowe z ich strony więc jakby zsumować to zgłoszen mogło być koło 400

Wczoraj wieczorem na profilu facebookowym Grzanemnicha ktoś pochwalił się wygranym Iphonem i po chwili pod jego postem pojawiły się dwa komentarze, że nie udostępnił posta konkursowego, więc nagrody - zgodnie z regulaminem - otrzymać nie powinien. Dzisiaj po tych postach śladu na stronie nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5958261 Napisano: 19.12.2014 15:26:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Choinka z Orlenu. Ktoś wie, jakie to drzewko? Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5930957 Napisano: 15.10.2014 10:31:49 w Konkursowiczki w ciąży
Szukam osób, które chcą skorzystać z oferty PBKM (Polski Bank Komórek Macierzystych) i zdeponować krew pępowinową. Ja wraz z żoną korzystam z ich oferty i co roku płacimy ok. 500 zł (opłata roczna). Jeżeli ktoś podpisze z PBKM umowę z naszego polecenia, wówczas my będziemy zwolnieni z opłaty rocznej (my sami też podpisaliśmy umowę z czyjegoś polecenia). Oczywiście odwdzięczę się takiej osobie emotka
Nie chcę tu wywoływać dyskusji, czy warto przechowywać krew pępowinową. My stwierdziliśmy, że na pewno to dziecku nie zaszkodzi, a pomóc może (oby nie było takiej konieczności). Zresztą można o tym poczytać więcej na www.pbkm.pl, a także na www.pbkm.pl/rodzice
Zainteresowane osoby zapraszam na PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5913559 Napisano: 05.09.2014 21:45:40 w Biedronka
Czy wygrał ktoś telewizor smsem dłuższym niż 160 znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5885426 Napisano: 08.07.2014 14:48:28 w TESCO konkursy
Czy w Farmio ktoś wygrał smsem dłuższym niż 160 znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5878111 Napisano: 21.06.2014 10:49:22 w Konkursowiczki w ciąży
Szukam osób, które chcą skorzystać z oferty PBKM (Polski Bank Komórek Macierzystych) i zdeponować krew pępowinową. Ja wraz z żoną korzystam z ich oferty i co roku płacimy ok. 500 zł (opłata roczna). Jeżeli ktoś podpisze z PBKM umowę z naszego polecenia, wówczas my będziemy zwolnieni z opłaty rocznej (my sami też podpisaliśmy umowę z czyjegoś polecenia). Oczywiście odwdzięczę się takiej osobie emotka
Nie chcę tu wywoływać dyskusji, czy warto przechowywać krew pępowinową. My stwierdziliśmy, że na pewno to dziecku nie zaszkodzi, a pomóc może (oby nie było takiej konieczności). Zresztą można o tym poczytać więcej na www.pbkm.pl, a także na www.pbkm.pl/rodzice
0 0

sam

#5871856 Napisano: 07.06.2014 22:13:20 w Konkursowiczki w ciąży
0 0

sam

#5869114 Napisano: 02.06.2014 13:15:35 w Konkursowiczki w ciąży
0 0

sam

#5866302 Napisano: 26.05.2014 12:11:19 w Konkursowiczki w ciąży
0 0

sam

#5775157 Napisano: 19.11.2013 10:56:54 w Biedronka
Mam dwa pytania odnośnie konkursu jubileuszowego marki E:
1. Czy wygrał w nim ktoś z Was, kto już wcześniej wygrał coś w agencji organizującej konkurs (Marketing House)?
2. Czy tablet wygrał ktoś, kto na ten konkurs wysłał więcej niż jedno zgłoszenie na te same dane osobowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5758374 Napisano: 21.10.2013 10:09:22 w Kaufland konkursy
marlena083 napisał(a):

sam napisał(a):

Czy ktoś wie, do kiedy teoretycznie powinni rozsyłać bony z konkursu "Troszczymy się o Twój portfel, gdy zadzwoni pierwszy dzwonek"? Regulamin na stronie 4Frame został "nadpisany" nowym konkursem.

do 28.10

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5758358 Napisano: 21.10.2013 09:52:54 w Kaufland konkursy
Czy ktoś wie, do kiedy teoretycznie powinni rozsyłać bony z konkursu "Troszczymy się o Twój portfel, gdy zadzwoni pierwszy dzwonek"? Regulamin na stronie 4Frame został "nadpisany" nowym konkursem. Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5757293 Napisano: 18.10.2013 12:32:51 w TESCO konkursy
Czy w Leonie wygrał ktoś smsem dłuższym niż 160 znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

sam

#5751631 Napisano: 08.10.2013 22:04:18 w Intermarche
Czy w konkursie "Wygraj i spełnij marzenie" wygrał ktoś smsem dłuższym niż 160 znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0