Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika azaflora

azaflora

#6487617 Napisano: 08.05.2018 17:33:49 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

bruce napisał(a):

W nowej gazetce kaufland, o dziwo, jest info, że od jutra będą przyznawane punkty Payback za zakupy i od razu na start: 200 pkt.

zeby dostac te 200 pkt to trzeba załozyc kartę payback u nich tak?
ja miałam starą jeszcze załozoną w REAL ze 100 lat temu i kasjerka powiedziała ze może być
naliczyło mi 8 pkt

ja miałem też wcześniej zaliczoną. Ale są ekupony na stonie payback lub w aplikacji i tam do chyba 8.05 było 200 pkt do aktywacji. Przy zakupach dodawało emotka

no to po ptokach a
a do kiedy te pkt mozna doliczyć?

sprawdź sobie czy masz jakieś dodatkowe ekupony na stronie lub w aplikacji.
Siostra nie robi zakupów w kauflandzie, i ma jeszcze ten kupon do dziś.
Ale jak czasem będziesz robić jeszcze zakupy dziś to aktywuj pierwsze ten na 200 pkt
ja aktywowałem pierw ten 2x i musiałem kolejne zakupy zrobić żeby mi dodali 200  pkt

Też mam starocie pobrane w Realu, aktywowałam kupon na stronie, za zakup alpejskiego mleczka Milka było 50x więcej punktów i łącznie dostałam 300pkt. Na paragonie jest liczba punktów zdobytych i ogólnie posiadanych,"przestudiujcie" swoje paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6486535 Napisano: 04.05.2018 13:06:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak pech, to pech emotka . Wygrałam lubisiową grę, a w zgłoszeniu zgubiłam jedną cyfrę z numeru kasy i po nagrodzie... /szóstka mi się zacina i nie "odbiło"/ Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6486084 Napisano: 30.04.2018 23:54:52 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wkurzaja żenujące nagrody w loteriach / konkursach, od rękawiczek przez termos do gry planszowej. Tandetne nagrody odzwierciedlają stan finansowy Sponsorów  chińskiej gospodarki...

...tandetne nagrody odzwierciedlają pośrednio także poziom pożądania konkursomaniaków, którzy o takie "nagrody" się biją. Prawo rynku znów udowodnione: dajmyż podaż na miarę popytu. emotka emotka

To nie popyt tylko nałóg. Niekontrolowane emocje, jak przy wygraniu aukcji na ebay -  z kosztami przesłania, taniej było kupić w sklepie... ale ten efekt " you are the winner" jest uzależnieniem...

Nazywam to instynktem łowcy emotka .  Sama polowałam /Allegro/ na biżuteryjne okazje, głównie srebrne, ale wyjątkowymi okazami z mosiądzu też nie gardziłam i dzięki temu mam m.in. oryginał sygnowany puncą Pentti Sarpaneva /młodsze pokolenie to ci od zegarków emotka / za jedyne 9,99zł. Na ebay z kosztami przesyłki zapłaciłabym tyle, że odpuściłabym, aż tak pożądliwym kolekcjonerem nie jestememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6485988 Napisano: 30.04.2018 16:02:23 w Wkurza mnie...
kasiaj110 napisał(a):

Nauczono mnie że listy pisze się kulturalnie emotka - dzień dobry, o co chodzi pożegnanie podpis itp. Szukam roweru na olx i wysyłam  zapytania o rozmiar ramy itp. - każdy list z "podstawami  kultury" - ale odpowiedzi są zadziwiająco niedbałe, czasem wulgarne. Czy już nikt nie potrafi napisać przepraszam nieaktualne ?

Masz rację, ale dla mnie jeszcze gorsze jest umówienie się na konkretny czas i miejsce odbioru osobistego, po dotarciu na miejsce ani widu, ani słychu, odrzucanie połączeń...  Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6485855 Napisano: 29.04.2018 20:49:32 w Biedronka
ela napisał(a):

azaflora napisał(a):

delvitto napisał(a):

ela napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ela napisał(a):

czy papier velvet jest w jakiejs promocji w biedronce?  bo kupilam velvet a teraz sprawdzam i zapłaciłam za 24 rolki 1,79 emotka

Moze na te kropki sie zalapalas jak dalas karte

tak na te krpki sie zalapałam ale myslalam ze tylko 10% odbijaja za cale zakupy a nie 13 zł tylko za papier  dziwne 

ale tylko papier 16 rolek jest konkursowy? Ze specjalnym oznaczeniem? 24 rolki nie bawią się chyba w te klocki...:(

24 rolki to papier użytkowy,a konkursowy to Velvet edycja premium http://www.biedro...vet-premium-16-rolek

ale ja nie mam na myśli papieru konkursowego  ( bo tego juz dawno brak w biedronkach )  .chodzi mi o normalny papier velvet 24 rolki 

za 24 rolki płaciłam 14,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6485814 Napisano: 29.04.2018 16:28:24 w Biedronka
delvitto napisał(a):

ela napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ela napisał(a):

czy papier velvet jest w jakiejs promocji w biedronce?  bo kupilam velvet a teraz sprawdzam i zapłaciłam za 24 rolki 1,79 emotka

Moze na te kropki sie zalapalas jak dalas karte

tak na te krpki sie zalapałam ale myslalam ze tylko 10% odbijaja za cale zakupy a nie 13 zł tylko za papier  dziwne 

ale tylko papier 16 rolek jest konkursowy? Ze specjalnym oznaczeniem? 24 rolki nie bawią się chyba w te klocki...:(

24 rolki to papier użytkowy,a konkursowy to Velvet edycja premium http://www.biedro...vet-premium-16-rolek Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6485348 Napisano: 26.04.2018 22:53:52 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
W napisał(a):

alan84 napisał(a):

calliope napisał(a):

Big Milk Intense będzie jeszcze dostępny od czwartku 26.04. w Stokrotce za 9,99 zł

dzisiaj placilem za bigmilka intense w chacie polskiej ok 9.5zl

a sa jeszcze zwroty?

W regulaminie jest zapis, że po wyczerpaniu puli zwrotów, pojawi się stosowne info. Jak na razie formularz jest dostępny Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6485079 Napisano: 26.04.2018 10:56:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy w waszych Biedronkach jest papier Velvet ten na loterię?

Pełne półki

Patrz za kasami ( nie na sklepie ) przemierzyłem sklep z trzy razy, aż spytałem się pani która uświadomiła mnie, że papier jest przy wyjściu za kasami

W żadnej z 4 moich przydomowych Biedronek już nie ma konkursowego Velvetu, za to w piątej zobaczyłam i kupiłam - 24 rolki za 14,99! Gdzie ja miałam oczy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6484744 Napisano: 25.04.2018 10:34:59 w Platformy dla testerów- trnd itp.
biokoo napisał(a):

warto dołączyć do TRND?

Jeśli masz rodzinę, znajomych, którzy wezmą produkt, przetestują i wyrażą opinię - tak; jeśli masz wyobraźnię i będziesz wypełniała jako "ci obdarowani testerzy" emotka - tak. Gdy wypocisz zbyt mało opinii, następnym razem się nie dostaniesz, bo tu chodzi o polecanie, polecanie i /nie ma się co oszukiwać/ chwalenie emotka Twój wybór. Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6484741 Napisano: 25.04.2018 10:30:10 w Platformy dla testerów- trnd itp.
ewelinka-017017 napisał(a):

calliope napisał(a):

Mi TRND przysłało @ z informacją o niezakwalifikowaniu się do testów

i ja się nie zakwalifikowałam

i ja również, nie płaczę, bo na tym testowaniu niespecjalnie mi zależało, przysłali ankietę to ją wypełniłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6484355 Napisano: 24.04.2018 09:45:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

azaflora napisał(a):

joasiunia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

joasiunia napisał(a):

kreatia napisał(a):

To co? Po tableteczce przed nervomixowymi wynikami? emotka

No to siup! Oczywiście emotka  

Kurna a ja kupiłam paragon na forum ... nie wytrzymam tego!

Nervomix bardziej przyda się temu, od kogo kupiłaś, gdy okaże się, że wygrałaś, a on/ona nie zagrał/nie zagrała emotka

joasiunia nie rozumiem takiej postawy  emotka , rywalizacja - tak, a zwykła zawiść - nie! Jeśli robię komuś zakupy /nieważne czy sama gram, czy nie/ to życzę nabywcy powodzenia, a gdy się dowiem, że wygrał, zwyczajnie po ludzku się cieszę, że minimalnie się do tego przyczyniłam emotka . Nervomixu itp znieczulaczy nie używam.

Alaflora, to było żartem napisane, spokojnie emotka Zawiść to zupełnie obce mi słowo, zapewniam Cię emotka

joasiunia napisałam to ogólnie, tyle, że pod Twoim postem.
Kiedy czytam gorzkie żale itp, że ktoś wygrał i wygrał byle czym, przypominam sobie staaary kawał o  jaśnie panie i jego służącym Janie. Może będę jak Karol Strasburger, nic to emotka
Stary pan pojął za żonę młodą istotę, zawsze w sypialni towarzyszył im służący Jan, który miał za zadanie trzymać lampę i odpowiednio oświetlać małżeńskie łoże. Niestety pani leżała znudzona i wręcz zasypiała podczas mężowskich kiepskich wysiłków. Wreszcie pan się zdenerwował i postanowił, że zastąpi go służący, a pan będzie trzymał lampę.Jan był mężczyzną znacznie młodszym od pana, pani więc szybko i żywo zareagowała na jego działania. A pan wreszcie triumfował - "widzisz Janie tak się świeci!" Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6484339 Napisano: 24.04.2018 08:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

joasiunia napisał(a):

kreatia napisał(a):

To co? Po tableteczce przed nervomixowymi wynikami? emotka

No to siup! Oczywiście emotka  

Kurna a ja kupiłam paragon na forum ... nie wytrzymam tego!

Nervomix bardziej przyda się temu, od kogo kupiłaś, gdy okaże się, że wygrałaś, a on/ona nie zagrał/nie zagrała emotka

joasiunia nie rozumiem takiej postawy emotka , rywalizacja - tak, a zwykła zawiść - nie! Jeśli robię komuś zakupy /nieważne czy sama gram, czy nie/ to życzę nabywcy powodzenia, a gdy się dowiem, że wygrał, zwyczajnie po ludzku się cieszę, że minimalnie się do tego przyczyniłam emotka . Nervomixu itp znieczulaczy nie używam. Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6484296 Napisano: 24.04.2018 00:16:46 w Dziś w telewizji polecam film...
cb656 napisał(a):

azaflora napisał(a):

Onegdaj można tam było zjeść bigos, wypić herbatę z wyszczerbionego kubka emotka Gdy pogoda była niezła, to czerpało się wodę ze strumyka i na Hali Stoły parzyło i piło własną herbatkę, we własnych manierkach albo osobiście obitych kubkach emaliowanych lub aluminiowych... To se ne vrati  emotka

Wszystko prawda, ale przecież to nie film przyczynił się do likwidacji obiektu.

Wiem to, ale ta detonacja na końcu... dla mnie... bolesna. Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6484294 Napisano: 24.04.2018 00:08:39 w Dziś w telewizji polecam film...
cb656 napisał(a):

azaflora napisał(a):

(film) "Trójkąt Bermudzki" zawsze będzie mi się źle kojarzył, ze względu na...

...to, że przejęte przez Tatrzański Park Narodowy schronisko z powodu potrzeby ciągłych remontów zostało przeznaczone do rozbiórki? emotka

Onegdaj można tam było zjeść bigos, wypić herbatę z wyszczerbionego kubka emotka Gdy pogoda była niezła, to czerpało się wodę ze strumyka i na Hali Stoły parzyło i piło własną herbatkę, we własnych manierkach albo osobiście obitych kubkach emaliowanych lub aluminiowych... To se ne vrati emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6484158 Napisano: 23.04.2018 18:28:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

azaflora

#6483842 Napisano: 22.04.2018 19:44:40 w SZUKAM....
anus napisał(a):

Czerwona zawleczka z 12-cyfrowym kodem, co to może być?

WOAH Coca cola Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6483787 Napisano: 22.04.2018 11:16:08 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

azaflora napisał(a):

kopernik napisał(a):

charmed napisał(a):

jakiegoś sposobu na konkurs Despradosa - kiedy najlepiej wbijac kody? jakiś sposób?

Tam nie ma sposobu. Organizator wylosował ileś tam kodów z danej serii i jak trafisz na ten kod wygrywasz. Tyle

nie zgodzę się z tym, no bo przecież nie każdy kod z pod kapsla/zawleczki zostanie wbity, większość pójdzie do śmietnika. 
Moim zdaniem w przypadku kodów cierpliwość to cnota i ma największe znaczenie.

kopernik podał metodę:
- mieć mnóstwo kodów
- mieć multum kont, bo w ciągu doby "Każdy Uczestnik może dokonać w ciągu doby maksymalnie 5 Zgłoszeń w Loterii za pomocąsposobu I lub II "
;-)

Ale co to da jak będzie miał 50 kapsli A wśród nich żadnego wylosowanego przez komisję

50 kapsli to wbije konsument-optymista, taki jak Ty czy ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6483786 Napisano: 22.04.2018 11:12:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelinka-017017 napisał(a):

mczarna napisał(a):

lager napisał(a):

Odnośnie lodów - uważajcie na te promocyjne lody Dione. Kupiłam 3szt w Biedronce, wyszłam ze sklepu i jakież zdziwienie mnie ogarnęło gdy zobaczyłam, że wszystkie były odpakowane od tej strony gdzie pisze czy jest wygrana. Fatalnie wymyślili, że info "wygrałeś" albo "spróbuj ponownie" jest napisane tuż przy samej zgrzewie, wystarczy trochę rozedrzeć. Na moich wszystkich było "sprobuj ponownie" więc ktoś zostawił i szperał dalej. Cycki opadają..

Jak ja czytam te wpisy o ptasim mleczku,teraz o lodach to jestem zniesmaczona,że jeszcze takie coś można odstawiać. Ciekawe też,że ochrona sklepu takich zachowań w Waszych sklepach nie widzi...

wiecie co mieszkając za granicą też brałam udziam w różnych akcjach i tam cwaniactwo objawiało się tak samo.Powyciągane kupony ze zgrzewek wody,poodrywane kody z opakowań i kserowanie kuponów rabatowych poprostu na skale masową.Z forum osoby pisały do organizatorów o ukrywanie tych kodów i żądanie wysłania paragonów wraz z opakowaniem zakupionych produktów i cwaniactwo zaczeło znikać.

W niedawno zakończonym konkursie Luksji "zniknął kolor", opakowania uzupełniające z mydłem w płynie były cięte, kłute. Naiwnie sięgnęłam/stały dość wysoko/ po "swój" wariant zapachowy i upaprałam się emotka  , woniałam tak, że mogłam być uznana za "spryciarza". Po przyjrzeniu się wreszcie mnie oświeciło: nietknięte były pękate, "przetestowane" - spłaszczone  W całej promocji kupiłam jedno opakowanie, oczywiście nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

azaflora

#6483783 Napisano: 22.04.2018 10:55:28 w SZUKAM....
kopernik napisał(a):

charmed napisał(a):

jakiegoś sposobu na konkurs Despradosa - kiedy najlepiej wbijac kody? jakiś sposób?

Tam nie ma sposobu. Organizator wylosował ileś tam kodów z danej serii i jak trafisz na ten kod wygrywasz. Tyle

nie zgodzę się z tym, no bo przecież nie każdy kod z pod kapsla/zawleczki zostanie wbity, większość pójdzie do śmietnika. 
Moim zdaniem w przypadku kodów cierpliwość to cnota i ma największe znaczenie.

kopernik podał metodę:
- mieć mnóstwo kodów
- mieć multum kont, bo w ciągu doby "Każdy Uczestnik może dokonać w ciągu doby maksymalnie 5 Zgłoszeń w Loterii za pomocąsposobu I lub II "
;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6483643 Napisano: 21.04.2018 11:30:49 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Wkurza mnie bezczelny hejt netowy

bruce w marcu w Kędzierzynie znaleziono na ulicy zagłodzonego dobermana, został umieszczony i zaopiekowany w schronisku. Szybko ustalono, że właścicielką jest młoda dziewucha, matka niemowlaka. Sporo osób udostępniało i zaczęło się: m.in. stare nie tylko stażem ale i wiekiem babsko, które znam z forum dla psów, napisało, że "tym g@wniakiem" czyli niemowlakiem trzeba nakarmić...psa, co podchwyciły inne osoby  emotka . Fb usunął , potem "ku pamięci" udostępniono jeszcze raz ze zdjęciem "opiekunki" i już tragicznego hejtu nie było, raczej komentarze w ramach rozsądku. 
A "bohaterka" miała pretensje wiesz o co? O to, że zamieszczono jej brzydkie zdjęcie emotka , to było dla nie ważne, nie to co zrobiła, ani, że sprawę  zaniedbania zgłoszono i czeka ją policja, prokurator! Na marginesie: ona zamieszcza zdjęcia właśnie podkreślające brzydotę lub wyzywająco-obleśne. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0