Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika azaflora

azaflora

#6582713 Napisano: 21.03.2019 14:13:03 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

dzięki WAM juz mi się udało rozpracowac ten bidon
zastanawiam się z jakimi owocami będzie najlepsza ta woda

To zależy co lubisz: połówki truskawek, plasterki cytryny, limonki, świeże listki mięty?  Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

azaflora

#6582642 Napisano: 21.03.2019 11:43:24 w SZUKAM....
[quote=azaflora]
Agnes napisał(a):

azaflora napisał(a):

Agnes napisał(a):

Szukam osoby która wyjaśni mi działanie bidony z halls 
Owoce wrzuca się ta dziurką? A potem jak je wyjąć. 

To wszystko się rozkręca, ten granatowy "koszyczek" też. Delikatnie acz stanowczo, nic na siłe, nauczysz się. Myślałam, że to europejski produkt, niestety chińszczyzna, plus - nie śmierdzi  emotka

no to mój jest chyba nierozbieralny
ale nic będę próbowac dalej

Najpierw kliknij i otwórz górę, bo to blokuje, dalej łatwo sio rozkręcić Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6582639 Napisano: 21.03.2019 11:39:24 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

azaflora napisał(a):

Agnes napisał(a):

To wszystko się rozkręca, ten granatowy "koszyczek" też. Delikatnie acz stanowczo, nic na siłe, nauczysz się. Myślałam, że to europejski produkt, niestety chińszczyzna, plus - nie śmierdzi  emotka

no to mój jest chyba nierozbieralny
ale nic będę próbowac dalej

Najpierw kliknij i otwórz górę, bo to blokuje, dalej łatwo sio rozkręcić Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6582634 Napisano: 21.03.2019 11:35:40 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

To wszystko się rozkręca, ten granatowy "koszyczek" też. Delikatnie acz stanowczo, nic na siłe, nauczysz się. Myślałam, że to europejski produkt, niestety chińszczyzna, plus - nie śmierdzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6582529 Napisano: 21.03.2019 08:27:29 w Pomocy!!!!
lukasz6 napisał(a):

Wiem, że trochę nie w temacie. ale czy działa Wam dziś sieć Virgin mobile i Play? Mam w tel. brak sieci i nie wiem, czy to awaria, czy coś się popsuło u mnie? Dzięki.

Warszawa i okolice, zarówno do, jak i z Play - bez problemów, rozmowy i sms Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6582245 Napisano: 20.03.2019 09:49:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na koszulkę z Serce rośnie?

Czekam na 2 torby zamówione w końcówce listopada. Wczoraj napisałam, jeszcze nie odpowiedzieli... Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

azaflora

#6582223 Napisano: 20.03.2019 08:45:16 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

baxter napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Kochani za jaki zakup można jeszcze  dostać zwrot ?

Formularze sa aktywne:
https://www.miscoccolino.pl/
https://www.testuj.parodontax.pl/
https://www.duckrazem.pl/Participate
http://www.wyprobujdeveley.pl/
jest i bryza ale tylko 3 tys. boło zwrotów a trwa juz dos dlugo
https://www.konkursbryza.pl/

i http://bodymax.pl/promocja.html

Dziś ostatni dzień na pastę Wawrzyniec w Auchan
https://wawrzynie...m.pl/auchanpromocja/ Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6582127 Napisano: 19.03.2019 20:52:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj wygrany miś Velvet, dziś dotarł do chorej koleżanki i.... się poryczała ze wzruszeniaemotka Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6581235 Napisano: 17.03.2019 13:17:57 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ruda88 napisał(a):

jak mogę wyłączyć powiadomienia "Wykryto logowanie z nowego IP"?  nie widzę nigdzie takiej opcji w ustawieniach.

Niestety, ale chyba się nie da.

Ale ja tam mam nawet gdy odpalam z tego samego????

U mnie /światłowód Orange/ zmienne IP, już się przyzwyczaiłam do powiadomień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6580737 Napisano: 15.03.2019 09:08:21 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Motyla noga! Wkurzają mnie tegoroczne podwyżki cen, wyjątkowo mocno w tym roku rzucają mi się w oczy!  emotka
Wzrost składki do ZUSu o ~90zł, czyli haracz miesięczny = 1317zł emotka , podwyżka czesnego za przedszkole (ja płacę 270zł, nowi będą płacić 400zł/mc!), stawka żywieniowa też wzrośnie z 8 na 10zł, produkty konkursowe także drożeją, np. Naturella w Kaufie z 2,99 na 3,19zł, ogólnie mocno są zauważalne podwyżki artykułów codziennie używanych/zjadanych przez zwykłych śmiertelników, opłata za śmieci wzrosła z nowym rokiem prawie 100%, itd... A, no i mężowi przyszedł list miłosny z ZUSu, że wypracował sobie emeryturę 480zł, mniej niż 500+  emotka

U nas śmieci ustalono z 12 na 22zł za miesiąc od osoby, w sąsiedniej miejscowości to aż 50zł/osobo-miesiąc. Zabierają co 2 tygodnie, w zasadzie puste pojemniki, bo przy dokładnej segregacji i workach na bioodpady, to śmieci zmieszanych prawie nie ma. Ci, którzy nie segregują, płacą kilka razy więcej. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

azaflora

#6580729 Napisano: 15.03.2019 08:47:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W środę zlecony przelew 50zł z SW panel, wczoraj już na koncie  emotka Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6580728 Napisano: 15.03.2019 08:43:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danae napisał(a):

doode napisał(a):

Góralki wkurzyły na dzień dobry... 01:41, 03:52, 06:22 ...0/3

U mnie też nic. Ale tak samo kopnęły mnie w tyłek już Hochland, Tic-tac, Prince Polo, Kinder Bueno i Wielkie Sprzątanie - na wszystkie zgłoszenia zerowa skuteczność emotka .

Góralki i Prince nie grałam. 
Sprzątanie 0/2, Fort i MK po 0/1, Hochland porażka 0/10, Tic-Tac 1/3, Milka 3/10, Kinder Bueno 1/1. Velvet 3/3 i Oreo 7/10 Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6580230 Napisano: 13.03.2019 18:32:55 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że rano dotarł stolik z Belvity emotka . Zdjęłam tylko nalepkę z adresem, pobiegłam na pocztę i nadałam do koleżanki, dla której go wygrałam. Dziś właśnie wróciła do domu po radioterapii, fajnie komuś sprawić nawet tak niewielką radość  emotka Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6580122 Napisano: 13.03.2019 14:15:00 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

nkba napisał(a):

andii napisał(a):

A gdzie się podziewa Cebe? emotka

A wiesz, ze o tym samym pomyślałam wczoraj? emotka

a jaki to byl dokladnie nick? bo tak na szybko przelecialam liste uzytkownikow i nie znalazlam, a moze konto usunal?

niedawno był post - gość cb. Trochę mi Go brak;-) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

azaflora

#6579364 Napisano: 11.03.2019 18:36:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gyrydymptum napisał(a):

chaber20 napisał(a):

Czy jeśli podczas rejestracji paragonu podałam błędnie numer (jedna cyfra się zdublowala) emotka to weryfikacja będzie negatywna i utrace prawo do nagrody? Czy jest jeszcze jakaś nadzieja? Ktoś z was miał podobna sytuację?

Zależy od agencji i regulaminu w niektórych jest zapis, że danych nie można poprawić. Ja w milce ten konkurs z plecakiem ze słodyczami wpisałam numer paragonu zamiast transakcji skontaktowałam się z nimi przez formularz i poprawili dane (regulamin nie zabraniał).

W taki sposób straciłam prawo do gry /chyba? Lubisie i koszulki Oreo. IQ Marketing i wszystko musi się zgadzać. Wyświetl w wątku >>
2 nkba, chaber20 0

azaflora

#6578792 Napisano: 09.03.2019 09:54:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asana napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na torbę Wawel,zgłoszenie z początku grudnia?

Czekam na dwie z końca listopada. Ktoś pisał, że otrzymał listem zwykłym, nie poleconym, więc....dotrą albo i nie Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6578153 Napisano: 07.03.2019 15:38:07 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzają mnie nieodpowiedzialni ludzie...
Aukcja Allegro. Opcje dostawy: odbiór osobisty. Milion wiadomości typu: wysyłka za pobraniem i biorę. Robię więc tylko kopiuj i wklej odpowiedzi, że nie, nie wyślę za pobraniem, bo to zbyt duży koszt, a nikt mi nie da gwarancji, że odbierze paczkę i nie zostawi mnie z kosztami dostawy. Ale wiadomo - zapytać można, czemu by nie. Jednak dzisiaj pewna kobieta dała popis ignorancji. Zrobiła zakup na tej aukcji i wyskakuje mi z wiadomością, że jej nie opłaci, bo mam wysłać paczkę kurierem za pobraniem i pyta: co teraz zrobimy? Ech, odpisuję, że nie wyślę za pobraniem. Skoro już kupiła, to podaję jej koszt dopłaty za kuriera, a ona znów, że na pewno koszty wysyłki zawyżone i mam to przemyśleć. Jak jestem spokojna, to myślałam, że szlag mnie trafi. Napisałam jej parę słów o odpowiedzialności i narażaniu ludzi na starty. Teraz muszę szarpać się z Allegro o zwrot prowizji... 

ja się niestety też nadziałam tyle że przez olx. Z jakąś Panią się "wymieniłam" jedną z rzeczy na inną rzecz. Wszystko ugadane, ja swoją wysłałam, Pani też miała... I nie wysłała. Napisała że córka chora, potem o jakiejś operacji, potem że wysłała, a potem w ogóle przestała się odzywać. OLX ją zablokowało. Po miesiącu widzę że baba znowu wystawia rzeczy (w tym i tę rzecz którą miała mi przysłać w zamian) Piszę do niej smsa że proszę o wyjaśnienie czemu sprzedaje coś co miała mi wysłać a ona bezczelnie że to pomyłka bo ona tę rzecz wysłała, i że ja jestem oszustka. Piszę do niej "no to jak Pani wysłała to proszę przysłać potwierdzenie że wysłane". A ona "że ma swoją godność i że nic mi wysyłać nie będzie". I znowu przestała się odzywać. Odżałowałam te 10 zł na wysyłkę i rzecz którą babie wysłałam ale niech ją jasny szlak trafi. Od tego czasu przestałam się "zamieniać" bo dziękuje za takie zamiany...

Teraz ja:
zamiana na gumtree, wysłane poleconym, miałam dostać 200g rozpuszczalnej kawy. Dostałam listem zwykłym, koperta powietrzna, kawa w słoiku, dotarła szklana miazga + duże kawały szkła przemieszane z kawąemotka . Wywiązała się? Tak tylko najniższym kosztem przesyłki, a dla mnie g... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

azaflora

#6576952 Napisano: 04.03.2019 11:35:00 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
jokan napisał(a):

gdzie kupię gumy Halls?

np. TopMarkety po 2,19 za sztukę, albo Żabki - 6zł za 2 sztuki Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

azaflora

#6576599 Napisano: 02.03.2019 19:20:08 w Dziś wygrane - dużo i (prawie) dla każdego
Misie Velvet wczoraj i dziś emotka Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, mia 0

azaflora

#6576459 Napisano: 02.03.2019 00:34:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

jokan napisał(a):

tam trzeba kupic 1 produkt, czy dwa bo juz nie rozumiem...zwrot do 20 zl jest, a ktos pisał, ze produkt kosztuje 9,99 (nie wiem czy akurat wszystkie z promocji)

Tez nie do końca rozumiem ten regulamin. Na paragonie musi być przynajmniej jeden z wymienionych produktów (w Kauflandzie są po 9,99zł) czyli? Mogę kupić dwa produkty i dostanę zwrot 19,98zł? Już się chyba pogubiłam ...

Też niespecjalnie to rozumiem. Można kupować w trzech sklepach internetowych i tam są zestawy 3 różnych przekąsek od 19zł wzwyż  Wyświetl w wątku >>
0 0