Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
azaflora
Postów 1037
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na Twoim zdjęciu jest zaskroniec, ta ciemna prawie jednolita część to jego grzbiet, a to co bierzesz za zygzak, to jego część brzuszna. U mnie w mieścinie poniżej 20 tys. mieszkańców, zaskrońce są pospolite, można je zobaczyć nawet w centrum /u mnie w ogródku też bywają/, bo są rzeczki, stawy, glinianki z rybami, żabami, a w centrum np. są tylko dwa wolnożyjące koty, więc i myszki też są. Zaskroniec na chodniku czy trawniku w biały dzień to nie ewenement. Żmij najwięcej na poligonie, czasem widzę po kilka, a spacerowiczki łażą w sandałkach . Niestety mimo starań, nie udało mi się zaobserwować ich godów, szkoda, bo przy samicy jest czasem po kilka/kilkanaście samców, takie poplątane kłębowisko.
Na filmiku masz zaskrońca i żmiję, porównaj sobie
https://www.youtube.com/watch?v=rFw830VJfTI Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żmija ma sercowaty kształt głowy, wyraźnie odcinający się od reszty ciała, zygzak na grzbiecie, zależnie od ubarwienia, może być niewidoczny. Żmije są jadowite, zaskrońce i beznogie jaszczurki - padalce - nie.
Oj na drodze łączącej dwie miejscowości, po obu stronach asfaltu - las, latem dużo martwych żmij, zaskrońców i nawet padalców. Asfalt w nocy jeszcze ciepły, wygrzewają się, a samochody po nich...fru Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj w Api klientka zostawiła paragon na ponad 70zł z wydrukiem na loterię, kasjerka delikatnie go capnęła, delikatnie, bo zwykle zgniatają Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://gorzowianin.com/wiadomosc/13280-24-latek-wykorzystal-9-letnia-dziewczynke-film.html
Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Piątnica Jogurt SKYR" Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
post był edytowany
"Napiszę to jako rodzaj FAQ, choć zaraz zginie w pomroce postów.
Kod jest przypisywany do nagrody w momencie wpisania go i kliknięcia "gotowe". Po kliknięciu "gotowe" system już wie, czy wygrałaś, czy nie. Ty jeszcze tego nie wiesz - animacja Cię o tym poinformuje. Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...z-klikow/strona/5604 Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrałam /wczoraj/ 50zł, kod otrzymałam, z realizacją się nie spieszyłam. Wieczorem otrzymałam kolejny sms z przeprosinami i nowym kodem, ten pierwszy był niepoprawny. Czy to już ostateczny kod, który można podać w kasie . Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane