Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika azaflora

azaflora

#6603447 Napisano: 26.05.2019 23:13:56 w WC - rozmowy o wszystkim
awi napisał(a):

Dzięki dziewczyny. Bałam się, że to żmija a chodzę po pobliskich chaszczach prawie codziennie. Ja się zupełnie nie znam na gadach a jednak okiem laika widzę tam zygzak a właściwie wzór, który się może przekształcić w zygzak gdy gad urośnie. Czyli mam się nie bać i chodzić.

awi nikt Ci nie zagwarantuje, że w chaszczach nie spotkasz żmijki, bo ich jest coraz więcej i coraz bliżej ludzi lub raczej ludzie zawłaszczają ich tereny.
Na Twoim zdjęciu jest zaskroniec, ta ciemna prawie jednolita część to jego grzbiet, a to co bierzesz za zygzak, to jego część brzuszna. U mnie w mieścinie poniżej 20 tys. mieszkańców, zaskrońce są pospolite, można je zobaczyć nawet w centrum /u mnie w ogródku też bywają/, bo są rzeczki, stawy, glinianki z rybami, żabami, a w centrum np. są tylko dwa wolnożyjące koty, więc i myszki też są. Zaskroniec na chodniku czy trawniku w biały dzień to nie ewenement. Żmij najwięcej na poligonie, czasem widzę po kilka, a  spacerowiczki łażą w sandałkach emotka . Niestety mimo starań, nie udało mi się zaobserwować ich godów, szkoda, bo przy samicy jest czasem po kilka/kilkanaście samców, takie poplątane kłębowisko.
Na filmiku masz zaskrońca i żmiję, porównaj sobie
https://www.youtube.com/watch?v=rFw830VJfTI Wyświetl w wątku >>
1 awi 0

azaflora

#6603386 Napisano: 26.05.2019 16:33:55 w WC - rozmowy o wszystkim
awi napisał(a):

Nie widzę tam głowy. Sprawdzałam w necie, zaskroniec inaczej wygląda. No chyba, że są różne gatunki zaskrońca...

Głowa w dolnym rogu fotki, "paszcza" otwarta, ząbki drobne. Wyświetl w wątku >>
1 awi 0

azaflora

#6603385 Napisano: 26.05.2019 16:28:57 w WC - rozmowy o wszystkim
margobb napisał(a):

awi napisał(a):

Trafiłam wczoraj na takie stworzenie na drodze. Nie ja ją przejechalam. Czy ktoś wie co to za gatunek? Trochę się boję, buuu

Chyba zaskroniec emotka  zwrocialas moze uwage, czy miał dwie żółte plamki na głowie? 

Zdecydowanie zaskroniec, ciemny grzbiet i charakterystyczna spodnia część ciała. Żółte plamy "za skroniami" są widoczne u młodych osobników, u starych są szare. Pożyteczny i nieszkodliwy gad.
Żmija ma sercowaty kształt głowy, wyraźnie odcinający się od reszty ciała, zygzak na grzbiecie, zależnie od ubarwienia, może być niewidoczny. Żmije są jadowite, zaskrońce i beznogie jaszczurki - padalce - nie.
Oj na drodze łączącej dwie miejscowości, po obu stronach asfaltu - las, latem dużo martwych żmij, zaskrońców i nawet padalców. Asfalt w nocy jeszcze ciepły, wygrzewają się, a samochody po nich...fru Wyświetl w wątku >>
2 awi, kumulacja 0

azaflora

#6602873 Napisano: 24.05.2019 09:04:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
belca napisał(a):

Czy ktoś korzysta z poczty na interii i ma problem ze zwrotkami z loterii żywiec? Na onet dochodzą w sekundzie.. emotka

na gazeta.pl też nie mam, to chyba coś Żywiec nawala Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6602593 Napisano: 23.05.2019 12:38:18 w Wkurza mnie...
Mo teraz wkurzyłam się na serio: czekałam na kuriera z paczką pobraniową,  zrezygnowałam z wizyty w laboratorium analiz, wchodzę na stronę dpd, a tam... uzgodniono nowy termin dostarczenia...na jutro. Szkoda, że mnie nie o tym nie powiadomiono, straciłam czas emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6602489 Napisano: 23.05.2019 09:42:35 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

moskala22 napisał(a):

kermit napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

kermit napisał(a):

Chyba jestem jakaś uzależniona czy co.
Objawy:
- marzę o wakacjach nad morzem (ponoć tam jest masa kapsli na plaży),
- co jakiś czas poważnie rozpatruję zatrudnienie się na kasie w markecie, tylko nie mogę się zdecydować co do sieci, aktualnie biorę pod uwagę Biedronkę (Danio), Intermarche (Nestle, Wedel Żywiec itd.), wcześniej Auchan (loteria). Ale za chwilę mi się odmieni emotka
Miał ktoś tak?

hahaha no ja ostatnio na spacerze z dzieckiem zerkałam w okolice parkowych ławek, ale kapsli nie było (choć chyba krepowalabym się je zbierać, ale może przeszkolę dwulatka? Dwulatki lubią xD kapsle ) emotka emotka emotka

Dobrym pomysłem jest też podobno pies. Wiesz, schylasz się, poprawiasz smycz, obrożę, za chwilę znowu się schylasz "co ty tam znalazłeś, zostaw". Dziecko może się dziwić jak ciągle mu będziesz poprawiać buty, poza tym psa łatwiej nakłonić żeby poszedł tam gdzie chcesz. Ale z kolei dziecku możesz wmówić takie hobby, że kolekcjonuje kapsle i może samo będzie zbierać emotka .

wiecie co, ja też chyba jestem uzalezniona, bo będac w sklepie patrzę co ludzie kupują przede mna i kto zostawi paragon  emotka  a idąc na spacer to zawsze idę ze schyloną głową i wkurzam się jak widzę pogniecione kapsle

Ja się jeszcze irytuję jak ktoś kupuje bez sensu np. gościu kupuje Ptasie Mleczko w ITM i do tego kilka batonów kit kat. Ani to na Nestle, ani na Wedla ( jakby nie mógł wziąć Pawełków).

Idąc na zakupy do marketów, staram się upolować wózek, w którym poprzednicy zostawili paragony emotka . Czasem paragon na niewielką sumę jest OK, a niedawno w Tesco i w Biedrze, przyswoiłam tak paragony opiewające na przeszło 300 zł każdy, no ludzie, jak można zrobić zakupy i nic konkursowego? Bezsens emotka .
Wczoraj w Api klientka zostawiła paragon na ponad 70zł z wydrukiem na loterię, kasjerka delikatnie go capnęła, delikatnie, bo zwykle zgniatają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6601572 Napisano: 20.05.2019 14:03:26 w Wkurza mnie...
Coraz częstsze wiadomości o dewiantach, pedofilach emotka . Dziewczynka zawdzięcza życie bratu, taki brat to skarb, bo matka chyba zbagatelizowała sprawę emotka
http://gorzowianin.com/wiadomosc/13280-24-latek-wykorzystal-9-letnia-dziewczynke-film.html
Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6601513 Napisano: 20.05.2019 12:27:26 w SZUKAM....
elizam napisał(a):

azaflora napisał(a):

elizam napisał(a):

Szukam info, co może iść dpd dzisiaj? Mamy z siostrą maila ze idą nam dwie przesyłki, nadawca DOPTR z Poznania

Też byłam ciekawa, już dostałam  emotka  - szmaciana, czerwona torba z akcji Amica /top teraz lub szybkie/, konkurs dla dobrych sąsiadów. Pierwsi dostawali do tego chyba szklankę na cukier, ja się nie załapałam, dostałam torbę motywacyjną "Podręczny kodeks  sąsiedzkiej otwartości". Nie rób sobie wielkiej nadziei, takie barachełko  emotka , gadżet.

Łeee, a już liczyłam na jakąś niespodziewaną nagrodę... Ale wielkie dzięki za info 

Oto niespodzianka emotka
Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6601506 Napisano: 20.05.2019 12:13:46 w SZUKAM....
elizam napisał(a):

Szukam info, co może iść dpd dzisiaj? Mamy z siostrą maila ze idą nam dwie przesyłki, nadawca DOPTR z Poznania

Też byłam ciekawa, już dostałam emotka  - szmaciana, czerwona torba z akcji Amica /top teraz lub szybkie/, konkurs dla dobrych sąsiadów. Pierwsi dostawali do tego chyba szklankę na cukier, ja się nie załapałam, dostałam torbę motywacyjną "Podręczny kodeks  sąsiedzkiej otwartości". Nie rób sobie wielkiej nadziei, takie barachełko emotka , gadżet. Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

azaflora

#6601160 Napisano: 18.05.2019 13:07:23 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

masza napisał(a):

cleo25 napisał(a):

masza napisał(a):

rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

A marka? Bo  regulaminie jest wyraźny zapis o marce, czyli Piątnica.  W którymś ze sklepów jest w opisie, że to z Piątnicy?

w Twoim Markecie jest , ale myślę , że nazwa SKYR wystarczy emotka

W Biedronce też jest jogurt skyr, ale marki FruVita. Sama nazwa skyr może nie wystarczyć, bo skyr to ogólna nazwa serka typu islandzkiego. Ja kupowałam w Leclerku, opis "Piątnica skyr".  Oczywiście nic nie trafiłam.

FruVita to wiadomo, ze marka wlasna biedronki
Ja mam paragon z żabki- jog. Skyr wan 330 i gram

No właśnie o tym mowa, że tu też nie ma nazwy marki, czyli Piątnica

Lokalna, podwarszawska sieć marketów
"Piątnica Jogurt SKYR" Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6600359 Napisano: 16.05.2019 10:57:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Do każdego kodu jest przypisana nagroda lub nie.Pierwszego dnia było dużo wygranych kart, chyba na zachętę emotka . Konkurs będzie jeszcze dość długo trwał, więc każdy ma szanse na otrzymanie "szczęśliwego" kodu i konkursowicz, i "mugol"

Skad masz informacje, ze do danego kodu, ktory sie wydrukowal, jest z gory przypisana nagroda? Chodzi ci o to, ze zasada taka jak w loyd lub raffaello?

No właśnie. To nie są po prostu bramki?

https://www.e-konkursy.info/forum/dyskusje-o-innych-konkursach-bez-klikow/strona/5604     
post był edytowany
"Napiszę to jako rodzaj FAQ, choć zaraz zginie w pomroce postów. 

Kod jest przypisywany do nagrody w momencie wpisania go i kliknięcia "gotowe". Po kliknięciu "gotowe" system już wie, czy wygrałaś, czy nie. Ty jeszcze tego nie wiesz - animacja Cię o tym poinformuje.  Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6600311 Napisano: 16.05.2019 09:41:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

rutka napisał(a):

niech mi ktoś powie jak to danio wisniowe się wygrywa bo u mnie  jest zawsze komunikat nie tym razem,czyzby tak trudno było trafić?

Ciezko sie wygrywa. Tak, trudno trafic nawet w danio.

Do każdego kodu jest przypisana nagroda lub nie.Pierwszego dnia było dużo wygranych kart, chyba na zachętę emotka . Konkurs będzie jeszcze dość długo trwał, więc każdy ma szanse na otrzymanie "szczęśliwego" kodu i konkursowicz, i "mugol" Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6600216 Napisano: 15.05.2019 22:09:27 w Loterie bramkowe
agusiac87 napisał(a):

danio 10:47, 11:27 pudło

Danio to nie bramki. Przeczytaj, co pisał case
https://www.e-kon...z-klikow/strona/5604 Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6599797 Napisano: 15.05.2019 09:24:38 w SZUKAM....
kiedywreszciewygram napisał(a):

Udało mi się wygrać Danio wiśniowe. Trzeba było coś kliknąć w jakiś formularz czy coś ( już nie pamiętam ) a jak na to kliknąłem to wyskoczyło że nie ma takiej strony czy coś w tym stylu. Udało się komuś wygrać Danio? W jaki sposób i gdzie się je odbiera ?

Wpisz jeszcze raz ten kod, którym wygrałeś, powinno Ci się wyświetlić podaj numer telefonu, wpisz. Za chwilę dostaniesz sms z kodem. Idziesz do Biedry, bierzesz serek, kasjerce pokazujesz kod i smacznego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6599613 Napisano: 14.05.2019 19:07:51 w Czy informują/ informowali?
monek22 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

monek22 napisał(a):

Czy Kaufland bony dzis miał ostatni dzień na informowanie??? 

do jutra mieli czas

Więc liczyć że dziś nie wszystkich poinformowali czy juz pozamiatane??? 

Poczekaj na ewentualną rezerwę, paragon trzymaj emotka Wyświetl w wątku >>
1 monek22 0

azaflora

#6599548 Napisano: 14.05.2019 17:27:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot za Big milka - zgłoszenie z 03 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6599305 Napisano: 14.05.2019 11:49:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

szukajacykonkursow napisał(a):
I czy jak się kupi parę Danio na jednym paragonie to wydrukuje się adekwatna ilość kodów?

Nie - jeden kod do jednego paragonu, bez względu na ilość kupionych Danio. Rozbij zakup np. pięciu serków na pięć paragonów + kody do każdego z nich Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6599300 Napisano: 14.05.2019 11:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Nie powinno, system kasowy Biedronki jest ustawiony "globalnie", czyli w centrali.

Proszę o odpowiedź:
wygrałam /wczoraj/ 50zł, kod otrzymałam, z realizacją się nie spieszyłam. Wieczorem otrzymałam kolejny sms z przeprosinami i  nowym kodem, ten pierwszy był niepoprawny. Czy to już ostateczny kod, który można podać w kasie  emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6598975 Napisano: 13.05.2019 17:22:36 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
agusiac87 napisał(a):

messi napisał(a):

Promocyjny Powerade? Szukałem już wszędzie emotka

też nie mogę nigdzie znaleźć... emotka

Do Kaufa przywieźli dwa duże opakowania zbiorcze, poszły hurtowo w kilka godzin. Niepromocyjnych dużo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6598802 Napisano: 13.05.2019 12:59:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Danio: dwa pudła; nieprawidłowy kod i czwartym 50zł Wyświetl w wątku >>
0 0