Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika azaflora

azaflora

#6643260 Napisano: 26.09.2019 09:57:57 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedaż wiązana:
na jednym paragonie z Biedronki - zestaw Domestos i Tic tac
plus Fantasia Społem/Top Market.
Całość - 10 zł - doładowanie Orange lub wpłata na konto  emotka
Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6637130 Napisano: 06.09.2019 11:46:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dostałam pięć paragonów Milka i wszystkie spudłowałam, toż to ujma na honorze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6633333 Napisano: 26.08.2019 13:58:21 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

Może ktoś kojarzy jakiś konkurs (aktualny) na zakup szamponu / odżywki? Poza Nivea. Kończą mi się zapasy i ... sami rozumiecie.

A Dove przetestowałaś?
https://www.testujdove.pl/ Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6633299 Napisano: 26.08.2019 12:36:50 w Połączenia nieodebrane
yudi1507 napisał(a):

22 5788614 - ktos kojarzy numer? emotka

https://www.odebractelefon.pl/numer-telefonu/225788614 Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6633264 Napisano: 26.08.2019 11:06:20 w Zdjęcia naszych wygranych
Torba z Bankomanii: szerokość na górze 70cm x 2; wysokość 54cm; uchwyty 78cm. 
Plus mała reprodukcja 9x6cm Olgi Wolniak emotka Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6633234 Napisano: 26.08.2019 09:52:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ogromna, biała torba z Bankomanii - zwykły list PP Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6632917 Napisano: 24.08.2019 10:22:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cinamoon napisał(a):

azaflora napisał(a):

cinamoon napisał(a):

Czy testował ktoś w Kantarze Activię z Chia? Interesuje mnie czy dostaliście zwrot za zakupy, bo ja ostatnio doprosiłam się dopiero punktów na stronie, ale pieniędzy nie oddali za zakupy. 

Testowałam, o nic nie prosiłam, czekałam i dostałam. Trwa to, bo chyba czekają na decyzję zleceniodawcy, później doliczyli chyba 580 pkt

A tam się podawało numer konta do zwrotu? Bo już nie pamiętam.

Nie, zaliczają punkty, a jak uzbierasz 1000 - zlecasz wypłatę 32zl i wtedy w formularzu wpisujesz numer konta do przelewu Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6632915 Napisano: 24.08.2019 10:15:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cinamoon napisał(a):

Czy testował ktoś w Kantarze Activię z Chia? Interesuje mnie czy dostaliście zwrot za zakupy, bo ja ostatnio doprosiłam się dopiero punktów na stronie, ale pieniędzy nie oddali za zakupy. 

Testowałam, o nic nie prosiłam, czekałam i dostałam. Trwa to, bo chyba czekają na decyzję zleceniodawcy, później doliczyli chyba 580 pkt Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6632790 Napisano: 23.08.2019 15:39:04 w Wkurza mnie...
mama-l-k-m napisał(a):

A odnośnie tematu to kiedyś widziałam Pana w klapkach wchodzącego na Wołowca z dzieckiem w nosidle na plecach  emotka  żona miała mały plecaczek to raczej ubrań na zmianę nie mieli i dużej ilości płynów też.

Ucięło mi post
Uwielbiam Tatry w maju, ładnych kilka lat temu schodziłam do Morskiego Oka, a wycieczka szkolna /12-13 lat/ podchodziła w kierunku Czarnego Stawu. Panie nauczycielki/opiekunki w miejskich pantoflach, dzieciarnia w adidasach, tenisówkach i sandałach.W Zakopanem przecież upalnie! W połowie drogi opiekunki zdały sobie sprawę, że nie dojdą i nakazały powrót. Chłopcy popisywali się, zaczęli zjeżdżać na pupach po płatach śniegu. Dziewczynki piszczały, panie wrzeszczały. Na szczęście wszyscy zeszli w kierunku Morskiego, głupi czasem mają szczęście.
Nigdy nie byłam na Giewoncie emotka Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6631665 Napisano: 20.08.2019 11:10:21 w Czy informują/ informowali?
anet napisał(a):

agata17134 napisał(a):

Czy wszyscy, którzy wygrali w bakusiu dostali już w maile z kodami odbioru maskotek? Czy tylko jeszcze ja czekam? 

Ja też jeszcze czekam. Wygrałam pod koniec loterii.

12 sierpnia odpisali mi:
"Informujemy, iż o możliwości odbioru nagrody zostaniesz poinformowany poprzez wiadomość e-mail, w której znajdować się będzie kod odbioru. Bardzo prosimy o cierpliwość i oczekiwanie na informację."
Ta wygrana to żabka, kiosk ten sam, co wcześniejsze...nie rozumiem dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6630659 Napisano: 16.08.2019 11:55:24 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jaki będzie koszt przesyłki pobraniowej poczta polska, kwota 1000zl z ubezpieczeniem?  Jestem zielona w tym temacie... 

Dopasuj sobie http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_paczka_pocztowa_z_zadeklarowana_wartoscia.html
może inna po lewej stronie są różne przesyłki, zawsze kalkuluję i dotychczas się sprawdzało
Dopisuję:
dawno nie wysyłałam za pobraniem, ale pamiętaj musisz wypełnić przekaz na sumę pobrania, /Ty jako odbiorca/, na poczcie to przyczepiają do paczki. Jeśli nie będzie tego druczku, tylko zadeklarujesz wartość paczki, to adresat dobrowolnie wyśle Ci kasę..lub stracisz Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6629836 Napisano: 13.08.2019 19:03:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
androm napisał(a):

azaflora napisał(a):

Muszę się wyżalić  emotka . Nie wygrywam tego, co rzeczywiście chcę, potrzebuję lub mogę sprzedać za rozsądną cenę. Patrzę na kartony i wnerwiam się: po co mi te miksery, jakieś urządzenia itp. zawalidrogi? Sprzedać za mniej niż połowę realnej wartości /bo takie mam propozycje/?  emotka

ja Cię rozumiem, ale może jakbyś grała tylko o to co przedstawia dla Ciebie wartość to by lepiej było?

Nigdy nie grałam o zmywarki, bo nie chcę;o pralki już nie, bo jedną mam "w zapasie". Jeśli mam nadzieję na "taką kasiorę" emotka , a wygram coś niższego rzędu - odsyłam, nigdy nie wiadomo czy jednak nie przesunę się w górę. A np. budżet...mam tylko jeden adres i  nikogo, znajomego/ obcego, którego warto obdarować. Ogólnie gram niewiele i jeśli są  np. bilety do parków typu Energylandia - odpuszczam, wyprawki szkolne itp. - też nie, niech grają ci, którym się przyda. Nie gram o zapasy piwa, Laysów, zapasy kaw mam solidne. Pomarudziłam sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6629828 Napisano: 13.08.2019 18:18:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Muszę się wyżalić emotka . Nie wygrywam tego, co rzeczywiście chcę, potrzebuję lub mogę sprzedać za rozsądną cenę. Patrzę na kartony i wnerwiam się: po co mi te miksery, jakieś urządzenia itp. zawalidrogi? Sprzedać za mniej niż połowę realnej wartości /bo takie mam propozycje/? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6629388 Napisano: 12.08.2019 17:32:21 w NA CO CZEKAMY?

azaflora

#6629206 Napisano: 12.08.2019 09:53:12 w Czy informują/ informowali?
garyman napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na info od Bakusia. Ja czekam na jeszcze jedną maskotkę

Pisałam i odpowiedziano  "bardzo prosimy o cierpliwość i oczekiwanie na informacje".  Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6629045 Napisano: 11.08.2019 11:09:10 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
29renata napisał(a):

Gdzie kupię produkty na: http://www.wyprobujdeveley.pl/

Nie wiem czy to najtaniej, w TopMarket musztardy są po 2,59 i duży majonez Pudliszki za 7,19 Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

azaflora

#6628684 Napisano: 09.08.2019 17:02:54 w SZUKAM....
 bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

bruce napisał(a):

Szukam info, czy wszystkim Żywiec przesyła reklamę swej loterii, zatytułowaną: "Ż wygrywaj codziennie - nagroda".  emotka

Ja nie dostałam, ale dzięki za info... Szlag by mnie trafił...  emotka

Najlepsze, że ja w tym nie gram...  emotka

Grupa Żywiec to: Żywiec, Desperados, EB, Warka, Heineken, Królewskie i kilka innych popularnych i konkursowych. Może odhaczyłaś zgodę na przesyłanie informacji i uprzejmie przypominają emotka . Też dostałam i dumałam jaka nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

azaflora

#6628043 Napisano: 07.08.2019 18:19:50 w PLAGIATY
kumulacja napisał(a):

rafalpyzdra napisał(a):

Moje zdj też nie raz ktoś ukradł i co z tego?  Napisałem do organizatora i skreslili na stałe tych konkursowiczow. Kradzieże i plagiaty niestety ale są byly i będą ale po co obwieszać kogoś na forum, zazdrość przez niektórych przemawia. 

Nasze forum jest zamknięte. Jesteśmy jak rodzina i omawiamy wszystkie sprawy. Nie pochwalamy plagiatu i walczymy z nim ze wszystkich sił. Sama pamiętam ZŁODZIEJA HASŁA REKLAMOWEGO, któremu odebrano samochód. Jak to prosto ukraść hasło czy zdjęcie i zdobyć nagrodę! Osoby niewinne nie są obiektem naszych rozmów. Proste? Proste!

Kiedyś, gdy organizatorzy masowo publikowali nagrodzone hasła...dla jednych było to źródłem inspiracji - co lubi konkretny organizator, a inniemotka  kopiuj-wklej i mnie np. ponosiło, gdy w kolejnym konkursie widziałam słowo w słowo, swoje hasło, którym wygrał, nazwijmy go po imieniu -złodziej.
Czy na forum są plagiatorzy? Z pewnością,była kiedyś głośna afera, ale dlaczego mamy się godzić z tym, że wkładamy swój pomysł, ubieramy go w słowa lub obrazy, a cwaniak bierze bez wysiłku i czuje się bezkarnyemotka Wyświetl w wątku >>

azaflora

#6627795 Napisano: 07.08.2019 10:14:37 w Czy informują/ informowali?
Czy kody na odbiór maskotek Bakusia zostały wysłane do wszystkich? Mnie brakuje jednego lipcowego. Wyświetl w wątku >>
0 0

azaflora

#6627189 Napisano: 05.08.2019 11:26:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wstaję rano, niewyspana, czekam na telefon o wygranej....a tu ciszaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0