Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
azaflora
Postów 1037
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś wygrywałam bony do Auchan, jedna osoba przez 7 dni nie miała czasu odebrać, a jadąc do pracy i w drodze powrotnej mijała Auchan. To był bon na 50zł, za mało, więc przepadł i tej osobie już g... szkoda mojego wysiłku i dobrych chęci. Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W małych sklepach w zasadzie nie widać braków, bo i asortyment mniejszy.
Wczoraj po południu w Biedronce: mięso paczkowane - tylko te najdroższe np. królik i ze dwie paczki piersi drobiowych. Wędliny paczkowane są; szynka w puszkach Krakus - schodzi na pniu, tańsze puszki i dania w słoikach - pełno. Brak tanich dżemów, zwykłej mąki /jest dużo tortowej/; resztki papieru toaletowego i chusteczek tych 10x10. Warzywa, owoce - pełen wybór. Pieczywo luzem - dużo, zafoliowanego nie było. Mleko i nabiał - był wybór.
Tanie mydła w płynie - zapasów brak.
Młody pan miał w wózku zgrzewki mleka w kartonach i chyba z 10 paczek mrożonych malin.
Mrożonki są. Pracownice uzupełniają towary,żadna nie nosi rękawiczek.
Apteki mijałam dwie kolejki tylko w środku, może dlatego, że tych aptek sporo.
Odnośnie famy o zamykaniu aptek: sprzedaż ma być przez okienka, bez wpuszczania do środka, a u mnie nie wszędzie są okienka, bo nie ma dyżurów nocnych, jak pożyję, to zobaczę .
A i w małych sklepikach "straszą" że po niedzieli może nie być warzyw i owoców, bo na giełdzie coraz mniej czynnych stoisk. To samo z giełdą kwiatową, w kwiaciarniach niewielki wybór. Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Różnicę mają mi zwrócić do 14 dni, wolałabym Carex. Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to klienci zbojkotowali cukiernię, gdzie za ladą stała "skośna" ekspedientka, szefowa skierowała ją do prac na zapleczu i klienci wrócili. Co z oczu to i z serca . Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zamrażalniku ostała mi się taka paczka /nawet niezłe, były różne/ Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedługo powinny być znów konkursy z chrupkami /Lays, itp/ -samo zdrowie Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogólnie: automaty stoją tam, gdzie dużo ludzi, którzy mają mało czasu i łapią w biegu Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chcesz propagować zdrowsze słodycze, wydaje mi się, że orzeszki/też symbol jesieni/ z nadzieniem dyniowo-pomarańczowym, byłyby bardziej akceptowalne. Tak to wygląda:
https://www.google.com/search?q=forma+do+orzeszk%C3%B3w&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjtrZ3tz_XkAhXR66QKHcAKCU8Q_AUIEigB&biw=931&bih=450 Wyświetl w wątku >>
azaflora
Postów 1037
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczerze polecam - konkretnie, szybko i sympatycznie Wyświetl w wątku >>