Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cederroth Polska S.A. Ul.Polna21 05-250 Radzymin Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo powiedziała mi dziś moja mama. Strach się bać:).
Nie bój się ,są też plusy .Nastolatkii lubią eksperymentowac,więc moja gotuje z koleżankami rózne dania,a ja mam z głowy obiad.Gotują niby dietetycznie,ale jak przygotują same to wsuwają ,aż im się uszy trzęsą.Taki znalazłam sposób na jej rezerwę do jedzenia Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj,znam to,moja córa zrezygnowała z tańca,bo wygładała ponoć grubo w trykocie.Rozmiar 36 spada jej z tylnej części ciała.Z nastolatką jest jeszcze gorzej,niestety! Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śliweczka i pestka,to już moja sprawka,biję się w pierś! Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam tylko dane podstawowe,bez NIP ,US i dziś kosmetyki w domciu! Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie nawet na pierwszą skargę nie odpowiedzieli,wiec nie wiem,czy warto? Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tesco w żenujący sposób udzielilo mi odpowiedziwartośc piłki spadła po Euroi wszystko jest ok!
Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja Mama zmarła miesiąc temu w szpitalu i ktos ukradł jej cały portfel.Na szczęście w chwili smierci telefon miała przy sobie,w ręku.Na nim mi najbardziej zależało,bo miała tam kontakty do swoich przyjaciół i mogłam ich poinformować o pogrzebie!Ale nie mieści mi się w głowie, kim trzeba być,żeby tak postępować.Mam nadzieję,że każdy zarabia na swoja półkę!!
Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie do końca.Ja zaznaczyłam w @ opcję potwierdzenia odczytu i na drugi dzień,takie potwierdzenie otrzymałam Wyświetl w wątku >>
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199