Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza, jeśli ktoś nazywa facetów po sześćdziesiątce starymi dziadami - trochę szacunku!!! Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Życie jest zbyt krótkie, żeby się zamęczać i tak jak Ty, np. rezygnować ze słodkości, które lubisz. Prawda jest taka, że nawet jeśli teraz się na nie nie skusisz, to po jakimś czasie ze zdwojoną/strojoną siłą i niestety efekt jo-jo pewny! Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaak! Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałem w środę i cisza Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaprenumerowałem dwa miesięczniki z jednego wydawnictwa - jeden dostałem na czas, drugi miał być ok. 25 lutego - do tej pory nie dotarł. Czy w takiej sytuacji przyślą mi raz jeszcze czy przepadł numer marcowy??? Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
He he - takie właśnie powody do radości ma moja dziewczyna, a ja chciałbym przytyć co najmniej 5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki raz jeszcze, już poleciało
Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sorka, o jakie bony chodzi??? Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki serdeczne - czyli i formularz i kartka z danymi wchodzą w grę Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie było, też czekam Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się - mam telefon w Plusie
Już chyba sobie daruję ten Wawel, trzy czekolady zjedzone Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko dzieje się po coś, choć w momencie kiedy się dzieje, trudno się poukładać z samym sobą. Potem, z każdym dniem jest lżej, wiem coś o tym Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dokładnie 29.45 zeta Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no właśnie - może już po nagrodach!!!Alz drugiej strony byłaby wciąż informacja o błędzie w wysyłaniu wiadomości? Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze raz się upewnię:
Wawel. nr paragonu na 7168, tak?
Przed chwilą znów próbowałem i cały czas to samo... Wyświetl w wątku >>
adamaszek
Postów 526
Punkty karne 0