Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie za to przeciągający się remont, masakra! Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie macie zapasu konkursowej farby do włosów? Ja mogę całą rodzinkę obdzielić Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaka cena teraz? Też nie wiem, czy się skusić Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ktoś widział gdzieś te duże opakowania? Rozglądam się we wszystkich sklepach przy okazji zakupów i największe to 630g - tych 750 jak dotąd nigdzie nie namierzyłam:( Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, pojechałaś Trzeci wiek jest dla emerytów - od ukończenia 60 lat, 50-tki powinny się obrazić;) Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dobrze, że nie musi. Wczoraj wysłałam odp. mailem, a dzisiaj zobaczyłam, że mail nie przeszedł - zostałam z wczorajszymi paragonami. Ktoś pytał może, czy ten mail będzie w ogóle aktywny? Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej nie - bilety do odbioru nie później niż w terminie 3 tygodni od daty opublikowania listy zwycięzców konkursu. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmm, do Warszawy po bilet na pewno się nie wybiorę:(
Na jaki adres odsyłacie paragon? Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Palette -11.02;
- Knorr -02.02;
- Garnier - 5.03;
- Dove Carrefour - 2.02;
- Dove Tesco - 2.02;
- Walentynki Tesco - 2.02;
- Nuggetsy - 28.01;
- Wedel (Kaufland + ogólny) - 22.02.
- Mogę odstąpić wygrany nr z piłką Adidas - zgłoszenie z 14.02. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja spamerów od razu blokuję - szkoda czasu na tłumaczenia za każdym razem. Wolę ten czas poświęcić dzieciom:) Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś się dowiadywał, czy kwoty obu doładowań muszą być równe, czy drugie może być wyższe niż pierwsze i mimo to zostanie podwojone? Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do kiedy trwa Real? Tesco przespałam, to może choć tu się zmobilizuję:) Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Thx:) Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na pewno nie wykorzystywałabym wizerunku własnego dziecka dla wyżebrania nagrody,że o łamaniu regulaminu nawet nie wspomnę,i nie mam szacunku dla tych, którzy dla nagrody gotowi są na takie publiczne żebry i upokarzanie własnej rodziny. Jeśli koniecznie musi pokazywać zdjęcia rodziny, niech się wykazuje w konkursach fotograficznych. I tyle. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, że niezgodne z regulaminem.
Ale moniau wygrywała wrzucając takie prezentacje ze zdjęciami swoimi i swoich dzieci w opisówkach i inne świecidełka,więc następne mądre myślą,że biorąc na litość i eksponując zdjęcia dzieci uda się także im.
Żenada po prostu. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeglądam właśnie zgłoszenia na konkurs Tymbarku i widzę całą plagę naśladowczyń (z tego forum) znanej wszystkim specjalistki od wrzucania linków z prezentacjami na konkursy OPISOWE.
np. ghost268:
http://www.youtub.../watch?v=Q7oAy7iDb0A
Regulamin jest jednoznaczny:
wpisanie pracy konkursowej zawierającej opis mieszkania swoich marzeń. Maksymalna objętość tekstu to 3000 znaków.
Miejmy nadzieję,że Komisja nagrodzi najlepszy TEKST, bo takie niezgodne z regulaminem działania budzą po prostu mój niesmak. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np. ghost268:
http://www.youtub.../watch?v=Q7oAy7iDb0A
Regulamin jest jednoznaczny:
wpisanie pracy konkursowej zawierającej opis mieszkania swoich marzeń. Maksymalna objętość tekstu to 3000 znaków.
Miejmy nadzieję,że Komisja nagrodzi najlepszy TEKST, bo takie niezgodne z regulaminem działania budzą po prostu mój niesmak.
Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>