Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłali na razie tylko część, dużo osób jeszcze czeka Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dlatego ludzie wolą nie pisać o wygranej, żeby ich nie zidentyfikowali jako członków mafii konkursowej;) Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś ma za dużo kasków narciarskich? Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieodebrane z 11:46 to niestety bilety? Czy już zaczęli słuchawki?
A starałam się zbytnio nie wyróżnić, ale chyba nie ja jedyna, niestety... Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się na sam koniec skusiłam i zagrałam z nadzieją na słuchawki:)
Oby tylko nie zadzwonić z biletami, bo i tak nie skorzystam. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5.09 też. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też nie widzę takiego zapisu. Trzeba podać miasto i nr paragonu, więc bez paragonu i tak nikt nie zagra, dlatego chyba już zrezygnowali z dodatkowego wymogu wysyłania w dniu zakupu. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba i ja się skuszę i zagram;) Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre Jednak się cieszę, że dokonywaliśmy wyboru imion bez pomocy dzieci;) Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak robię:)
Pytałam tylko o te nieszczęsne cukry, bo kiedyś były opisane bardzo enigmatycznie, ale może ktoś robił już zakupy TERAZ i coś się zmieniło w ich opisie:) Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wolałabym jednak uniknąć chodzenia do BOK-u, dlatego pytam o produkty nie budzące wątpliwości swym opisem. Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś chciałam je kupić i wydaje mi się, że nie były dokładnie opisane, więc ostatecznie kupiłam galaretki, które są opisane jako Winiary. Wymóg z z reg. : "W liście zakupów na paragonie jest słowo
lub oznaczenie pozwalające
stwierdzić, iż
zakup dotyczy Produktów Promocyjnych" Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taa I jeszcze ulubionym bohaterem Disneya tegoż studenta jest oczywiście lalka Barbie/ Zygzak McQueen Żenua, ale dalej dorabiajcie sobie ideologię do usprawiedliwienia swojej pazerności i bądźcie dumni z odbierania nagród dzieciom. Dla mnie dalsza dyskusja nie ma sensu. EOT Wyświetl w wątku >>
skarb888
Postów 860
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ależ skąd? Przecież oczywiste jest, że to dorośli mają WAKACJE, a dzieci biorą urlop w pracy. Ręce opadają, gdy czyta się takie posty dorosłych, którzy na siłę chcą się wykazać w konkursach dla dzieci. Wyświetl w wątku >>