Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maria1980

maria1980

#5807248 Napisano: 15.01.2014 17:06:03 w TESCO konkursy
wygrywac napisał(a):

Mogli już dać wycieczkę dwuosobową...po co jechać samemu do Chin emotka

Żeby tam kogoś poznać, żeby pozwiedzać? ? ? Żeby nagroda była tańsza ? Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5806270 Napisano: 13.01.2014 21:02:05 w Wkurza mnie...
Przegapiłam aukcje kurna .... emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

maria1980

#5805950 Napisano: 13.01.2014 13:01:14 w Kaufland konkursy
benasia napisał(a):

regulamin
http://regulaminy...and/RegulaminIII.pdf

znowu o tym "białym" jak ja już nie pamiętam co robię ,w zeszłym roku byłam z córkami święcić jajka jak spadł "biały" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805927 Napisano: 13.01.2014 12:33:16 w Kaufland konkursy
isiulka napisał(a):

Aaa dla wszystkich tęskniących za kauflandowymi konkursami emotka W końcu się doczekaliście, w czwartek rusza kolejny konkurs "O czym marzysz, kiedy za oknem robi się biało?” emotka

emotka emotka Ale się cieszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805803 Napisano: 13.01.2014 10:28:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

to po co filozofujesz jak ten konkurs nie dotyczy Ciebie osobiście emotka emotka emotka emotka

mnie wierszyk się podoba i nie widzę sensu wieszać psów na autorze czy rymach

Masz rację, wsciekla kozo, ja również zupełnie nie rozumiem samozwańczych filozofów, którym notorycznie wydaje się, że mają coś ciekawego do powiedzenia... To trochę tak, jak u Tuwima, nieprawdaż emotka

Przyszedł śmierdziel do ogrodu
I stwierdził,
Że się ktoś dopuścił smrodu,
Bo śmierdzi.

Stanął śmierdziel, żeby fakt ten
Ustalić
I coś w związku z tym nietaktem
Uchwalić.

Więc się śmierdziel zebrał licznie
W drzew cieniu,
Protestując energicznie
W imieniu.

Potem ruszył po ogrodzie
Pochodem,
Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie,
Ze smrodem!"

Krzyczał, ryczał, ducha sławił
(Nie ciało),
Ale gdzie się tylko zjawił -
Śmierdziało.

Z tego morał się wywodzi
Dla wielu:
Nie protestuj, gdy sam smrodzisz,
Śmierdzielu.

Tutaj kariery by nie zrobił przez te rymy częstochowskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805802 Napisano: 13.01.2014 10:26:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

assal napisał(a):

Jeżeli ktoś nie dostał nagrody, to jego praca była wulgarna albo banalna emotka

Nie wiadomo, która opcja gorsza emotka

Buhahaha emotka :zbanowany: Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805742 Napisano: 13.01.2014 00:39:08 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

zabajka napisał(a):

Wkurza mnie, że do prawie wszystkich konków na FB trzeba udostępniać zdjęcie konkursowe.
Nosz kurde emotka .
Nie będę codziennie znajomym tablicy zaśmiecać, bo pomyślą, że jakaś psychiczna jestem emotka .

a wiesz, co jest najlepsze?? emotka

to http://blog.fanpo...ebooku-wazne-zmiany/

http://organizuje...kursow-na-facebooku/

http://ifoxo.pl/f...ganizacji-konkursow/

emotka emotka emotka

Czyli tak naprawdę to udostępnianie i bycie fanem to nie powinny byc kryteria potrzebne do wzięcia udziału ,a sam taki konkurs nielegalny -ładnie . Tylko nikt tego nie przestrzega emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805723 Napisano: 12.01.2014 22:54:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafal100 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

mikel napisał(a):

Cóż ten co nie wygra to się złości(niektórzy),ale czy sa bardziej twórczy-powątpiewam

emotka emotka

Nic dodać ,nic ująć .trzeba być bardziej krytycznym w stosunku do swoich zgłoszeń konkursowych ,
Odrobina pokory nie zaszkodzi emotka

zgadzam się emotka chociaż w przypadku np plagiatowanych, powielanych haseł ciężko się nieraz nie złościć

Tak to prawda niektóre "patenty " zawsze w modzie emotka ale jak widać bycie sobą też nie jest na topie emotka wypadało by stworzyć jakiś nowy klucz do wygrywania emotka ale jak gdy weny brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805718 Napisano: 12.01.2014 22:49:38 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Ze wciąż mam katar ,mimo sterydów i antybiotyków ,a operacja usunięcia zatok ,polipów i małżowiny dopiero 6.02 ,jakby tego mało wkurza mnie ze im bliżej do operacji tym częściej czytam u dr. Google o powikłaniach i .... Coraz bardziej się boję.
Wkurza mnie ,ze jestem na l4 i nie mogę wyjść z domu bo kontrola z ZUS czai sie pewnie za rogiem,
Od października byłam na dworze 6,7 razy .... Czuje sie jak więzień we własnym domu emotka emotka

Jeżeli mogłabym Ci coś doradzić, to zrób wymaz z krtani na Chlamydia pneumoniae, bo jeżeli męczy Cię katar i kaszel dłużej niż 3 tygodnie, może to być zakażenie bakteryjne atypowe

Niestety, nie pocieszę Cię , jak Ci powiem, że przeszłam swego czasu taką operację jak Ty i dalej wydzielina spływa mi tylną ścianą gardła, no i dalej kaszlę emotka .
Muszę diagnostykę robić od nowa, bo powód jakiś być musi, a póki co marnie idzie.

Miałam robione badania i wyszedł mi gronkowiec złocisty wyleczylismy ,ale katar w ogóle nie zelżał.Wciaz sie nasila,rentgen i tomografia wskazały na przewlekłe zapalenie wszystkich zatok. Ja mam katar od listopada 2012 roku ,nie leczylam bo nie chciałam chodzić na l4 .Zakwalifikowałam sie do tej operacji. Kurczę myślałam ze po niej bedzie lepiej emotka trochę mnie zestresowalas mnie . Najbardziej sie boje ,ze uszkodzą mi jakiś nerw i oślepne . O i oczywiście nie dam sie uśpić chce miejscowe znieczulenie ,bo jak sie nie obudzę po narkozie ? ...masakra . Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805707 Napisano: 12.01.2014 22:21:16 w Wkurza mnie...
Ze wciąż mam katar ,mimo sterydów i antybiotyków ,a operacja usunięcia zatok ,polipów i małżowiny dopiero 6.02 ,jakby tego mało wkurza mnie ze im bliżej do operacji tym częściej czytam u dr. Google o powikłaniach i .... Coraz bardziej się boję.
Wkurza mnie ,ze jestem na l4 i nie mogę wyjść z domu bo kontrola z ZUS czai sie pewnie za rogiem,
Od października byłam na dworze 6,7 razy .... Czuje sie jak więzień we własnym domu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805705 Napisano: 12.01.2014 22:17:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
mikel napisał(a):

Cóż ten co nie wygra to się złości(niektórzy),ale czy sa bardziej twórczy-powątpiewam

emotka emotka

Nic dodać ,nic ująć .trzeba być bardziej krytycznym w stosunku do swoich zgłoszeń konkursowych ,
Odrobina pokory nie zaszkodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805579 Napisano: 12.01.2014 17:47:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
konkursowiczka_marnotrawna napisał(a):

taalvikki napisał(a):

privatedo napisał(a):

http://escucha.to...e/pl-PL/default.aspx

Powodzenie konkursu przerosło nasze najśmielsze oczekiwania, ale jeszcze bardziej zaskoczyły nas Państwa odpowiedzi! Większość z nich była bardzo osobista, w wielu widać było dużą wiedzę o Hiszpanii i o Wyspach Kanaryjskich w szczególności. Odpowiedzi przybierały różne formy literackie, i nie tylko! Stworzyli Państwo mnóstwo historii, kilkanaście wierszy, jedną notatkę policyjną, ktoś załączył kolaż zdjęciowy, ktoś inny krótki filmik a ktoś wpadł na niesamowity pomysł i przysłał nam na tacy wielkie serce z wyrzeźbioną odpowiedzią – brawo! Prawdę mówiąc argumenty wszystkich były przekonujące i zasługiwały na nagrodę. Zwycięzca jest jednak tylko jeden i zostaje nim….. pan Jakub z Gdańska wierszykiem, który do nas przysłał: "Gdy chłód doskwiera-La Gomera!Liście lecą z drzewa-La Palma tego mi trzeba.Marzną na dworze uszy-El Hierro tam bym wyruszył.Do pracy tracę ochotę-odpocznę na Lanzarote.Śnią mi się stale-Gran Canarii fale.Nie używam kaptura-lepsza Fuerteventura.Ciułanie na wczasy to praca Syzyfa. Mój cel to TENERYFA!"

emotka

dobry boże wszechmogący, zawsze twierdziłam, że powinno się publikować wygrywające odpowiedzi, ale teraz to już nie wiem, bo po przeczytaniu tego czegoś włączyło mi się wstydliwe współczucie. zarówno dla "twórcy", jak i dla "jury". emotka

umrę, umrę, umrę, bo artyzmem swym i kreatywnością wzniósł mnie ów wierszyk kilka pięter pod ziemię.

emotka

ale to nie pierwszy i nie ostatni przejaw takich wzniosłych treści, który zyskuje uznanie jury. Jest mnogo takich kwiatków, gdyby publikowali zwycięskie odp. we wszystkich konkursach to dopiero naświetliłoby skalę zjawiska emotka I zgadzam się ze staszkiem, przynajmniej nie wygrał filmik ani to wyrzeźbione cudo (ciekawe w czym wyrzeźbione emotka ).

Każdy z nas inaczej pisze ,każdy ma inny gust ... Komisja ma wolną rękę przy wyborze i wybiera według własnych sobie tylko znanych kryteriów. Wcale nie uważam ,że autor tego tekstu czy jury ma powód do wstydu ! Już się niedobrze robi od tych linczów ,bo to brzydkie bo to bo tamto .... A do Cholery siedział ,wymyślił ,napisał ....nie skopiował ,nie złamał regulaminu wiec chyba trzeba POGRATULOWAĆ. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5805142 Napisano: 11.01.2014 12:00:54 w Kaufland konkursy
siatka napisał(a):

bony z kauflanda jadą emotka

:) UUU to dzwonię do mojego kuriera może i do mnie jedzie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5804603 Napisano: 10.01.2014 11:39:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wygrywac napisał(a):

ivanotta napisał(a):

depakinka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Życzenia które wygrały auto, nawet fajne emotka
Proszki i płyny E - czysto i pachnąco

https://www.faceb...444200516&type=1

szału nie ma...

znając umiejętności niektórych forumowiczów na pewno była masa dużo lepszych zarówno składniowo jak i słowotwórczo tekstów emotka

porównuje to do moich wypocin w tym konkursie, u mnie szału i weny na życzenia nie było- więc wygrane hasełko mi się podoba emotka , przynajmniej plagiat nie wygrał emotka

Boże..podobne do moich trochę:
Gdy moja mama była mała, to babcia już w E prała. Po latach mama została żoną i tę tradycję przedłużono. Dzisiaj ja mieszkam już z narzeczonym i też wybieram E - bo sprawdzone. I choć zmieniają się pokolenia, to mojej rodzinie E się docenia. Dlatego na czterdziestkę E życzę, by wciąż sprawdzało się znakomicie!

moje też łudząco podobne...:) Ale to ,które wygrało według mnie jest lepsze od mojego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5803274 Napisano: 08.01.2014 14:15:55 w dzis mam urodzinki
allice napisał(a):

A dziś moje urodzinki... i w dodatku ze zmianą cyfry w pierwszym rzędzie emotka

Wszystkiego najlepszego emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5803070 Napisano: 08.01.2014 10:13:31 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

W kauflandzie Fairy 1,5litra 6,99zł emotka

Fairy to ja mam pełną półkę w łazience emotka Dałam mnóstwo butelek na Szlachetną Paczkę, a i tak mogę przez rok urządzać Piana Party emotka

Będę bojkotować konkowe marki, dopóki nie zaproszą nas do konka i basta emotka

emotka I to się ceni emotka Mi została butelczyna ,ale trudno -kupię sobie Ludwika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5802713 Napisano: 07.01.2014 19:16:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
picola napisał(a):

petunija1 gratki, szerokiej drogi emotka

i ja gratuluję z całego serducha emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5802670 Napisano: 07.01.2014 18:28:42 w Moja pierwsza wygrana!
Zabawka -autko z Ebobasa.Miesięczne zbieranie głosów..nie chcę tego pamiętać wrrr... Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5800957 Napisano: 04.01.2014 12:05:54 w Dziś cieszę się z.....
Tego ,ze jestem tu z Wami już 4 lata emotka emotka Kiedy to minęło ? I znalazłam tu tylu wspaniałych ludzi ,dziękuję emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0