Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maria1980

maria1980

#5811776 Napisano: 24.01.2014 15:42:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
anet napisał(a):

magnus napisał(a):

malutka456 napisał(a):

gratuluję wycieczek dziewczyny emotka piękna nagroda emotka

Przyłączam się do gratulacji emotka emotka

Ogromne gratulacje ! emotka

i ja gratuluję bardzo mocno emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5810359 Napisano: 22.01.2014 02:13:24 w Kaufland konkursy
szakal007 napisał(a):

Jaki jest najtańszy produkt do konkursu: "Dziękuję Ci mamo. Dla Ciebie wszystko, co najlepsze."

Poradzi ktoś coś? emotka

Naturella 2,38 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5810356 Napisano: 22.01.2014 01:33:54 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

eciepecie napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak mi podnosi ciśnienie każdy frustrat, plujący jadem z kiedy w przegrywa w konkursie. W dodatku jedyny argument jaki posiada to "coś mi tu nie pasuje/jest za dobre/niemożliwe". Tak się kończy mierzenie wszystkich swoją miarą. Bo jak taki emotka nie potrafi to znaczy, że nikt nie potrafi. A jeśli ktoś udowodni, że potrafi to znaczy, że na pewno jest oszustem i kombinatorem. emotka

Podpisuję się pod tym! emotka Mam to samo.

i ja się podpisuje...ostatnio na FB ludzie mi psują głowę tego typu gadkami...wszystko jest dla nich podejrzane no bo przecież nie oni wygrali... emotka

Walić to emotka cieszyć się z wygranych i chwalić ,chwalić i jeszcze raz chwalić, emotka

Mnie wkurza ,ze kupiłam sobie osobistego trenera na xboxa,bo ruchu mam mało przez te moje L4 i po pierwszym treningu mam takie zakwasy ,ze nie mogłam dziecku sera pokroić na kanapki ,a każdy ruch sprawia mi ból emotka emotka
Masakra jaki boli szok ,ze od października tak spadła mi kondycja emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5809577 Napisano: 20.01.2014 18:40:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Absolutne nic ,zero .... jestem tym przerażona !
Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5809007 Napisano: 19.01.2014 19:06:55 w Dziś cieszę się z.....
benasia napisał(a):

cieszę sie że udała mi się moja pierwsza "prawdziwa" pomidorowa zupa - była pyszna i szybko zniknęla emotka

Mniam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5809000 Napisano: 19.01.2014 18:31:41 w Intermarche
Żeby nie przeciągać ,Columbit nagradza też zgłoszenia bez polskich znaków emotka a czy z polskimi nie wiem ,bo wygrałam bez polskich ,nie wiem jak u innych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808997 Napisano: 19.01.2014 18:20:33 w Intermarche
pawwwel napisał(a):

maria1980 napisał(a):

pawwwel napisał(a):

ja zawsze używam polskich znaków

I ile treści zmieścisz w 160 znakach ,skoro za polskie znaki nalicza więcej ?
Chyba cieżko napisać takie zgłoszenie ,skoro 160 znaków wydaje sie za mało emotka

To zależy jaki masz telefon i jakie ustawienia. Ja w swoim kiedyś pogrzebałem i zrobiłem tak, żeby polskie znaki liczyło normalnie jak jedną literkę, także nadal wysyła mi 1 smsa i mieszczę się w 160 znakach emotka Jakby było inaczej to bym rachunkiem pewnie się przeraził emotka

A , to ty piszesz polskie znaki ,ale do odczytu na innym telefonie są bez polskich emotka mam tak w starej nokii ,niby wysyłam z polskimi ,ale SMS dochodzi bez polskich emotka
Kaki tam można chyba tylko SMS do 160 znaków .1 SMS Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808973 Napisano: 19.01.2014 17:02:45 w Intermarche
edzia21 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

stelka napisał(a):

Widocznie są dwa regulaminy... jak wejdziecie na strone Intermerche- tam podany jest ten stary okrojony regulamin. Mogliby to chyba zmienić...

W sms-ach z odpowiedziami można używać polskich znaków? Nie mogę nic znaleźć na ten temat.

Raczej nie...

Ale pisząc polskie znaki w sms-ach zmienia się diametralnie liczba zanków i sms-y często wychodzą w większej liczbie, niż jest to dopuszczalne przez organizatora. Skoro w reg jest napisane, że 160 znaków = 1 SMS, używając polskich wyjdą 2 smsy. W zaleznosci od systemu informatycznego, moze zostac zapisany sms urwany, albo wszystkie znaki...wiec ja juz nie wiem jak to z nimi jest, zawsze pisze bez poslkich.

Nigdy nie używam polskich znakôw ,szkoda mi znaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808969 Napisano: 19.01.2014 16:57:55 w Intermarche
pawwwel napisał(a):

ja zawsze używam polskich znaków

I ile treści zmieścisz w 160 znakach ,skoro za polskie znaki nalicza więcej ?
Chyba cieżko napisać takie zgłoszenie ,skoro 160 znaków wydaje sie za mało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808851 Napisano: 19.01.2014 01:50:37 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie mgła ....od wczorajszej nocy nic nie widać ...tylko mgłę.
Z drugiej strony obejrzałam kilka horrorów i taka "gęsta " atmosfera jest dość klimatyczna ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808509 Napisano: 17.01.2014 19:52:41 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

polarniczka napisał(a):

do sądu możesz iść nikt nie broni, ale prawo bankowe tak działa niestety, że obdarowany nie musi zwracać kasy, chyba, ze wykazuje dobrą wolę...pozostaje sąd...trzeba po prostu uważać przy robieniu przelewów, teraz wszystko księgują komputery emotka

He-he-he! Pozostaje jeszcze taki maluteńki szczegół - własne sumienie. emotka emotka Wiem, wiem: gadam, jak dinozaur... "Brucenozaurus rex". emotka

Dokładnie , moja córcia mi ostatnio powiedziała ,ze sumienie to monitoring pana Boga....:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808497 Napisano: 17.01.2014 19:41:32 w Wkurza mnie...
No nie wiem czy gdyby chodziło o parę tysięcy ,ba nawet o tysiąc to bym odpuściła sobie drogę sądową... Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808488 Napisano: 17.01.2014 19:31:29 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

teraz w banku jest tak, że nie sprawdzają, czy nr rachunku zgadza się z nazwą kontrahenta, jeżeli kasa trafia tam gdzie nie powinna to tylko dobra wola tego co dostanie czy odda ją czy nie...

Art. 405. Kto bez podstawy prawnej uzyskał korzyść majątkową kosztem innej osoby, obowiązany jest do wydania korzyści w naturze, a gdyby to nie było możliwe, do zwrotu jej wartości.

Taką omyłkowo wysłaną kasę trzeba oddać . Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808458 Napisano: 17.01.2014 18:14:15 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Jak dla mnie Ci co nie płacą alimentów powinni siedzieć i tam zarabiać na poczet alimentów.Budżet państwowy świeci pustkami,a oni nie robią nic z takimi ,tylko z f.a. płacą zamiast nich!Dlaczego ktos kto ma dług 1000 zł idzie do więzienia ,a ktos kto od 5 lat nie wysłał ani grosza na dziecko chodzi i gwiżdże na wszystko?
emotka

Mario ale tak właśnie jest , tylko kobiety często nie chcą robić problemów byłemu partnerowi i nie starają się o te alimenty. A to wygląda tak że fundusz płaci zamiast tatuśkia alimenty, ale to jest dług który rośnie, jak osiągnie pewien puap to tatusiek trafia za kraty by to teoretycznie odrobić i to jest egzekwowane (o ile tatusiek się nie schowa).
Zgadzam się , że powinni ciężko pracować , ale z tego co mi wiadomo to praca jest dla nich wyłącznie nagrodą za dobre sprawowanie.

isiulka wśród moich znajomych jest kilkanaście mam ,które biorą już bardzo długo z FA kasę ,niektóre brały jeszcze zanim go tam na jakiś czas zlikwidowali-nie wiem jaki jest pułap ,ale najwyraźniej za wysoki ,bo oni tego w życiu nie odrobią!Gdyby ich straszyć odsiadką już po osiągnięciu np.2000 to by się wzięli do roboty,bo wielu z nich przecież robi na czarno! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808455 Napisano: 17.01.2014 18:11:25 w Wkurza mnie...
annna84 napisał(a):

eciepecie, bo przecież oczywiste, że to była zła wola.
To, że w artykule napisali ogólnie, że kobieta została ukarana za taką rzecz, nie oznacza, że to wyglądało dosłownie tak: ktoś zorientował się, że zrobił zły przelew, poszedł na policję i "obdarowanego" z marszu ukarali. emotka Oczywiste, że wcześniej osoba została poinformowana przez bank, że dostała omyłkowy przelew i widocznie odmówiła zwrotu.
Wielokrotnie czytałam na forum prawnym wpisy osób, które dostały pomyłkowe przelewy i pytają co mają zrobić, bo zwrócono się do nich o zwrot kasy, a oni są tacy niewinni i myśleli, że to prezent od Mikołaja, który już wydali i co mają zrobić, żeby kasy nie oddawać...

znajomy mojego męża kiedyś poszedł do bankomatu patrzy a tam 1000 nadprogramowe, to wybrał i zaszalał ...potem bank się upomniał ,a rozbili mu to na raty emotka
Ma nauczkę ,bo chociaż gdyby kupił TV to by wiedział ,a co tam mam w domu to mogę spłacać ,a tu tysiak poszedł na imprezkę na bogato ! Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808422 Napisano: 17.01.2014 17:02:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pendrivy z konkursu na f.b Rodzina i Kariera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808289 Napisano: 17.01.2014 13:32:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Anita26 napisał(a):

DOVE z fb z konkursu Twój zapach przyjemności, kurier DPD

i u mnie też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5808250 Napisano: 17.01.2014 12:36:04 w Wkurza mnie...
antylopia napisał(a):

turli napisał(a):

kachakacha napisał(a):

staszek napisał(a):

toka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

hittmanka napisał(a):

właśnie słucham, że Trynkiewicz wyjdzie na wolność i tak się zastanawiam .... 25 lat siedział za nasze pieniądze, za nie żarł i pił.... co będzie jak wyjdzie na wolność? Z takim nazwiskiem pracy nie dostanie, jak to jest, do końca życia będzie na naszym utrzymaniu czy musi sobie radzić sam? z ciekawości pytam bo już mnie nerwy wzięły emotka

Zmieni nazwisko, zmieni miejsce zamieszkania. Albo znajdzie jaką pracę na czarno, gdzie nikt nie będzie prosił go o dokumenty.

słyszałam że ma dostać ochronę bo ktos mu grozi że go zabije.I my za to zapłacimy emotka

wyjdzie, zrobi to samo co zrobił i wróci tam skąd wyszedł.

Jak dla mnie każdy przestępca powinien pracować. Co z tym pijanym kierowcą od tragedii w Kamieniu Pomorskim? Co mu da siedzenie za kratami? Jak dostanie wyrok powinien pracować, płacić na swoje utrzymanie i wypłacać odszkodowanie tym biednym dzieciom.
Jak usłyszałam, że Waśniewska chce apelacji, bo nie ma 10 tysięcy, żeby zapłacić państwu, to krew się we mnie gotuje.

W Polsce jest tyle rowów do wykopania, krawężników do odmalowania i innej pracy, że każdy przestępca powinien pracować. Czym jest dla niego taka kara, jak siedzi sobie w ciepełku i ogląda TV?

A w ogóle absurdem jest dla mnie zamykanie kogoś za długi.

Też mam takie samo zdanie.Kopanie rowów, odśnieżanie, sprzątanie ulic, zamalowywanie prac pseudograficiarzy itp. Pracy jest dużo.

dokładnie! do roboty, a nie wakacje na koszt podatników sobie urządzają.
Aż mnie ściska jak słyszę że w jakimś szpitalu muszą zmniejszyć kasę na stawkę żywieniową a w więzieniu nieroby żyją sobie w najlepsze.

Z tego co ostatnio oglądałam w "Państwo w państwie" to on ma zagwarantowaną zmianę nazwiska (chociaż media i tak go wyśledzą)pewnie załatwią mu też i mieszkanie i pracę ,żeby mieć go na oku.Ale czy to coś da? Masakra!
Cóż Michnik i inni ,którzy byli za łaską dla wszystkich nie pomyślał ,że okazanie łaski wszystkim oznacza niełaskę dla innych.Powinien zatem dostać mieszkanie koło tych ,którzy przyczynili się do złagodzenia wyroku .

Jak dla mnie Ci co nie płacą alimentów powinni siedzieć i tam zarabiać na poczet alimentów.Budżet państwowy świeci pustkami,a oni nie robią nic z takimi ,tylko z f.a. płacą zamiast nich!Dlaczego ktos kto ma dług 1000 zł idzie do więzienia ,a ktos kto od 5 lat nie wysłał ani grosza na dziecko chodzi i gwiżdże na wszystko?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5807676 Napisano: 16.01.2014 13:34:32 w Wkurza mnie...
Miałam kontrolę z Zus emotka Tzn. w skrzynce pocztowej mój tato znalazł zawiadomienie ,że wczoraj była kontrola ,ale mnie nie było w domu i mam się wytłumaczyć gdzie się podziewałam. emotka Byłam w domu cały dzień emotka I patrzę na adres...mój stary zamiast 9-14.No tak kontrola była pod 14,a tam nigdy nikogo nie ma.Dzwonię więc do Zusu ...i tak muszę się wytłumaczyć ,czyli napisać ,że byłam wtedy pod nr.9,na l4 mam 9.Ale jaki stres ...masakra! Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5807350 Napisano: 15.01.2014 20:29:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmetyki z B-A-M i tchibo filiżanki już wszystkie emotka kurier też się ucieszył ,że to już koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0