Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maria1980

maria1980

#5892690 Napisano: 22.07.2014 15:48:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka

nic dodać - nic ująć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5891769 Napisano: 20.07.2014 21:15:24 w Hochland
A ile jest czasu wazny kod do spartoo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5891624 Napisano: 20.07.2014 08:50:41 w Wkurza mnie...
ilonaxx5 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

W walce o formę skaczę na skakance ,w sumie już ponad miesiąc-dzisiaj skacząc zahaczyłam o żyrandol w pokoju i stłukłam 3 klosze tzn dwa pękły ,a jeden stłukł na śmierć emotka
mało mi głowy nie rozbił emotka
Nie mam już gdzie kupić i teraz w pokoju wisi trzy żarówki na kablu emotka

(w sumie to jak wchodzę do pokoju to chcę mi się śmiać ) emotka

a chociaż ta skakanka coś daje jakieś efekty emotka

Pewnie ,że daje emotka
Nigdy nie miałam takiej kondycji emotka Przejezdzam na rowerze 25 km bez postoi, jesli chodzi o odchudzanie to nie wiem ,bo przy 176 cm wazę 56 kg emotka
Ale fajnie rzeźbi mięśnie emotka Oczywiscie trzeba regularnie ,ja skacze 4 razy w tygodniu po pol godziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5891514 Napisano: 19.07.2014 17:13:34 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

abodak napisał(a):

izak1000 napisał(a):

dzisiaj na targu chciałam kupić czereśnie (10 zł/kg),ale jak zobaczyłam tego faceta co sprzedaje,obżerającego się czereśniami i plującego pestkami na 4 strony świata,to już mi się odechciało tych czereśni i zakupów na targu...

ja bym kupiła-bo skoro je jadl to były bez robaków emotka

Reklama dźwignią handlu emotka

Haha ja bym nie kupila jakby sobie w reke plul, a nie na boki emotka

ale skoro sprzedający tak się nimi zajadał to znak,że dobre,nie robaczywe,soczyste,słodkie,zdrowe,nie pryskane -wracaj i bierz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5891513 Napisano: 19.07.2014 17:10:53 w Wkurza mnie...
W walce o formę skaczę na skakance ,w sumie już ponad miesiąc-dzisiaj skacząc zahaczyłam o żyrandol w pokoju i stłukłam 3 klosze tzn dwa pękły ,a jeden stłukł na śmierć emotka
mało mi głowy nie rozbił emotka
Nie mam już gdzie kupić i teraz w pokoju wisi trzy żarówki na kablu emotka

(w sumie to jak wchodzę do pokoju to chcę mi się śmiać ) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5891506 Napisano: 19.07.2014 16:38:08 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja Ci Gratuluję gorąco i życzę gorących ,cudownych wakacji emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5890024 Napisano: 16.07.2014 15:36:23 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Też właśnie dziwię się agencji, myślałam, że w ich interesie jest dać nagrody faktycznym konsumentom, komuś kto zostawia w sklepie kasę. A wychodzi na to, że uczciwy gracz jest swoim zgłoszeniem kopnięty w sam środek du**, a agencje same nam pokazują, że nie ma sensu inwestować przed zagraniem, ewentualnie później przecież można sobie załatwić paragon emotka

Tu akurat się nie zgodzę. emotka
Ten konkurs, podobnie jak Hebe, pokazuje właśnie, że... nie można. emotka
I dlatego będzie śliczna, dłuuuuuuuuuuuga rezerwa. emotka

Mia, oby... Złośliwie i zawistnie życzę każdemu kto paragonu nie ma, żeby nie miał go jeszcze bardziej emotka

I ja się pod tym podpisuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5889763 Napisano: 16.07.2014 10:03:43 w Kaufland konkursy
sylzab2294 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a dostaliscie bony na te co potwierdzen nie bylo?

tak, ale nie mam na ten z potwierdzeniem emotka

ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5889734 Napisano: 16.07.2014 08:41:32 w Kaufland konkursy
zezowaty_kot napisał(a):

mikki85 napisał(a):

magnus napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Też nic z tego nie rozumiem. Znam wszystkich laureatów z mojego Kauflanda i pewny jestem,że odesłali poprawne paragony,a dziś sam dostałem rezerwę.Rozmnożyły im się te bony czy jak?

Coś za dużo tej rezerwy emotka
żeby im się coś nie pokreciło emotka

magnus napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Też nic z tego nie rozumiem. Znam wszystkich laureatów z mojego Kauflanda i pewny jestem,że odesłali poprawne paragony,a dziś sam dostałem rezerwę.Rozmnożyły im się te bony czy jak?

Coś za dużo tej rezerwy emotka
żeby im się coś nie pokreciło emotka

po prostu zaczęli eliminować "starych wyjadaczy", turystów konkursowych i kupujących paragony

info z agencji - nie masz kauflanda w swojej mieścinie, nie dostaniesz bonów, bo coś... kombinujesz

znowu wraca pokręcona logika emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

Ja pierdziule ,a ja mam do Kauflanda 30 km czyli my małomiasteczkowi i ludzie wsi nie mam prawa grac w konkursach ?Kurde to dyskryminacja-napisze do TQ ,albo jeszcze lepiej napisze do Hagi!!!
Ps.Moje bony choć nie ma u mnie KAuflanda jadą do mnie ,brakuje tylko jednego ,No i rezerwowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5889390 Napisano: 15.07.2014 16:11:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calliope napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

claudia napisał(a):

turli napisał(a):

claudia napisał(a):

Może ktoś wie, czy w Nivea może być więcej nagród na jeden adres? Wygrałam ja i córka, moje kosmetyki juz w domku a córki dane zniknęły z listy zwycięzców emotka a były tam, i parogon odesłała w terminie, więc nie wiem o co kaman?

ograniczenie dotyczy tylko osoby , nie gospodarstwa

Dziękuję, też mi się tak wydawało więc nie czemu odebrali nagrodę...

mam to samo na mamę nagroda już w domu a na mnie paragon miał status wylosowany odesłałam wszystko co trzeba i teraz nie mam nic emotka
jak się z nimi skontaktować wie Ktoś ?

Dziewczyny wyjaśniło się coś w tej sprawie?

chyba nie ma się czym przejmować , ja mam w statusie zgloszony,a przy wynikach odfajkowane ,że zweryfikowane-coś tam i się popsuło, zresztą kilka dni temu napisali mi :
był to chwilowy błąd w systemie, już wszystko jest w porządku, nagroda jak najbardziej aktualna
(pewnie znowu coś się pokiełbasiło ) Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887911 Napisano: 12.07.2014 12:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Czy Marcpol informował już o wynikach konkursu Kasztelana?

poprzednie etapy tak Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887761 Napisano: 11.07.2014 22:49:12 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

popcorn jest niskokaloryczny w porównaniu do chipsów (np. Laysów juz nie jemy emotka )

Nie laysów absolutnie nie!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887753 Napisano: 11.07.2014 22:41:07 w Wkurza mnie...
Przyjechałam na rowerku 32 km ,kolację zjadłam o 18tej ,wszystko w trosce o sylwetkę nieskazitelna na czas urlopu i co ?????
I przed chwilą uległam pokusie i objadam sie popcornem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887742 Napisano: 11.07.2014 22:29:07 w TESCO konkursy
bc14 napisał(a):

maria1980 to do bani emotka teraz ogladam swoje zdjecie i tez mam foto na alejke a nie na wyspe z chipsami emotka

Ja miałam właśnie zrobione z widokiem na lays i wiejskie ziemniaczki ,z przewaga lays emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887730 Napisano: 11.07.2014 22:19:29 w TESCO konkursy
bc14 napisał(a):

a jak skończyła się akcja laysów w TESCO co z nieprzyznanymi nagrodami?

Mi nie odpisali w ogóle ,paru osobom ,ze było widac inne produkty (czy cos w tym stylu) strasznie sie na nich zawiodłam ,
Po co kazali robic w sklepie ? Miałam wszystkie chipsy przestawiać ? Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887728 Napisano: 11.07.2014 22:16:51 w Wkurza mnie...
katrin1 napisał(a):

Wkurza mnie że nie trafiła m nic na rossnecie w konkursie z pluszem szczególnie rowerku mi żal i ze nie trafił mi się nawet 1 mały głód z biedronki. A niektórzy po kilkanascie mają. Tak chciałam go dla synia trafić

Trafisz jeszcze i wygrasz rowerek ,na pewno
Życzę Ci tego z całego serducha

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887724 Napisano: 11.07.2014 22:11:07 w TESCO konkursy
basz napisał(a):

maria1980 napisał(a):

zibek napisał(a):

Prawda.Ja w C4 dwa zgłoszenia - jedna zmywarka.W Tesco 7 zgłoszeń - zero zmywarek, choć na pewno niektóre hasła bardzo zbliżone były do zwycięskiego z C4.
Myślę, że dostęp do tanich artykułów w konkursie bardzo rozszerza ilość zgłoszeń, a pula jednak pozostaje bez zmian i wtedy to właśnie wystarczy mieć szczęście. emotka

Kurczę wiec po co pisałam zgłoszenia ,skoro wystarczyło szczęście emotka ehhh...
A moze columbit nie nagradzał podobnych tekstów do ostatnich emotka ja w c4 miałam kupione 5 paragonów i nie wygrałam.Pogodzilam sie z Tym ,ze ktos napisał lepiej ,ba dużo lepiej emotka
Zmieniłam styl ,kupiłam na forum 3 paragony ,wysłałam i wygrałam .

Co do konkursów z tanimi produktami - przecież to nie pierwszy konkurs organizowany z tanimi produktami emotka i jest nagród 20 ,a na forum wpada niekiedy po 10 - to tez szczęście ?

Tak w ogóle to nie powinno mieć miejsca żadne "zakupywanie paragonów" na forum , bo jest to nie fair do tych wszystkich co jadą, czasami nawet dość daleko po promocyjne zakupy, aby dopiero po nich mieć odpowiedni "paragon konkursowy"!!!
Pozdro.

emotka ale wiesz !ze niektórzy nie maja takich sklepów w swoim regionie i kupują paragony na forum emotka potem grają (z tymi paragonami oczywiscie )

Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887685 Napisano: 11.07.2014 21:15:26 w TESCO konkursy
zibek napisał(a):

Prawda.Ja w C4 dwa zgłoszenia - jedna zmywarka.W Tesco 7 zgłoszeń - zero zmywarek, choć na pewno niektóre hasła bardzo zbliżone były do zwycięskiego z C4.
Myślę, że dostęp do tanich artykułów w konkursie bardzo rozszerza ilość zgłoszeń, a pula jednak pozostaje bez zmian i wtedy to właśnie wystarczy mieć szczęście. emotka

Kurczę wiec po co pisałam zgłoszenia ,skoro wystarczyło szczęście emotka ehhh...
A moze columbit nie nagradzał podobnych tekstów do ostatnich emotka ja w c4 miałam kupione 5 paragonów i nie wygrałam.Pogodzilam sie z Tym ,ze ktos napisał lepiej ,ba dużo lepiej emotka
Zmieniłam styl ,kupiłam na forum 3 paragony ,wysłałam i wygrałam .

Co do konkursów z tanimi produktami - przecież to nie pierwszy konkurs organizowany z tanimi produktami emotka i jest nagród 20 ,a na forum wpada niekiedy po 10 - to tez szczęście ?

Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887442 Napisano: 11.07.2014 15:34:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
Jak ja lubię gratulować wygranych wakacji emotka emotka

Dala Gratulacje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5887161 Napisano: 11.07.2014 10:45:31 w Informują
Tyskie C4 dzwoni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0