Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nikt się nie burzy-to tylko opinie
Po za tym ja uważam,że jednak pisać do redakcji listę kto nie powinien wygrac bedzie nie na miejscu,faktycznie w rimmelu także braly udział osoby nie uprawnione ( )A mysle,że rossnet móglby przybanowac tych uczesntników,a tego nie chciałabym nikomu robić..
Trudno,stalo sie -kto udzial wział wygral ,mam nadzieję ze na przyszlość ktoś wyciągnie z tej afery na forum jakąs nauczkę i bedzie skromniejszy... Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swoją drogą wiecie ilu uprawnionych wzielo udzial ???Jak się nie pomylilam to 6 osób....
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie -skoro o tym mowa to rimmelowe ukryte konkursy też byly dla pewnej ilości uzytkowników,ktorzy brali udzial w paragonowych...to tu na stronie sa wrzucane te ktore sa dla tych ktorzy brali udzial w jakims poprzednim etapie...po co???Skoro oni informuja tym meilowo-sami wecie,ze potem się zbieraja kruki i wrony...
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam @ o II etapie..
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Redakcja nie miała zbyt wielkiego pola do popisu-wygrali wszyscy ,ktorzy udzial wzieli-a ich decyzje są ostateczne.
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie,lepiej na pewno nie Ale udział brałam
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wypadaloby napisac reklamacje ,bo wpierwszym etapie tylko nieliczni z tej listy brali udzial-jakies jaja....
http://www.rossne...k.aspx?contestId=929
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pisz @ tylko zadzwoń i powiedz od razu,że przeoczyłeś wyniki na stronce ,bo czekałeś na @ ...nie ściemniaj o chorobie Na pewno da się to odkręcić Trzymam kciuki Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt,niesamowita ))
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Makabra.Koleś świr skończony ,a nie artysta.Szkoda psiaka-może umarł by na ulicy,ale chyba bardziej godnie niż przywiązany do ściany w galerii na oczach ludzi...ehh..płakać się chce. Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale bedzie radość) Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to jeszcze poczekamy-też dostałam @ ,że paragon zweryfikowany nigdy czegoś takiego nie wysyłali,więc podejrzewam,że to dla uspokojenia ludzi i odzyskania spokoju teraz będą cierpliwie czekać....Ja dam im 3 tygodnie i znowu dzwonię . Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pokazali jaki makijaż powinnam robić,
jak się nie ubierać, w jakich kolorach mi dobrze ,jakie mam wyrzucić z szafy Sprawdzili jaki kolor włosów jest dla mnie idealny.
Zakupy mogłam zrobić za 1000 zł. Oczywiście zrobiłam za 2000 Dopłaciłam
http://imageshack...ages/94/mariaup.jpg/
PRZED
http://imageshack...ges/405/maria2d.jpg/
PO
http://imageshack...ges/855/blochem.jpg/
W TRAKCIE
http://imageshack...mages/171/bloch.jpg/
Z GRZESIEM :*
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Złote tarasy Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjęcia robione profesjonalnie dopiero pzyjda na @
Te ktore mam sa takie sobie P
W każdym badz razie stylista zmienil moj styl nie do poznania Wyglad ,powiedzial,ze niewiele trzeba zmieniac wlosy lekko przyciął ,przyciemnił.. makijaż,doklejanie,przedluzanie rzęs .Chyba jednak najwiecej to pewnosci siebie dodal mi tak wiele...w kazdym badz razie wrociłam pewniejsza siebie o sto procent )))
A Bloch???Nie dość,że przystojny jak diabli to jeszcze mega fajny i naturalny )))))
A warszawa taka piekna ...:))))
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie wróciłam z weekendowej metamorfozy
Jestem zachwycona
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie,na metamorforyzację jadę za 6 godzin )))
Cytat mia:
Cytat dzasmina:
ta, dla kogo łatwo to i se wygrał
ja też nie trafiłam, ale przecież kupiłam chusteczki presto - wystarczą
Otóż to, że też mi to od razu nie przyszło do głowy! Na grzyb mi Ajax!
niechaj bedzie brud-byle nie grzyb Wyświetl w wątku >>