Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam niewiem bo poddałam sie na 9 tysiącach (nie mam cierpliwosci do takich gier) ale moja 4letnia córa nabiła za pierwszym razem 5tys
wiec jestem w stanie uwierzyc w róznorakie wyniki Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez miałam problem ze stażem..wciaż nie było ofert,w końcu miłapani kazała mi samej się rozejrzeć za pracodawcą gotowym dać staż Znalazłam -czekam miesiąc,dwa-idę do PUPu a tu okazuje się ,że po co mi staż w tej firmie -znaleźli mi pracę!Mogę sprzątać(praca na 3 miechy)-mówię sorki ale przecież załatwiłam sobie staż w firmie,która po 6 miesiącach mnie zatrudni!nie nie mamy kasy...Tak się wkur**** ,że zadzwoniłam do Gazety ,pani redaktor bardzo się zainteresowała i napisała piękny artykuł o tym jak pracuje Pup u nas,okazało się ,że staż dostawały tylko znajome,a takich jak ja było więcej Oczywiście :miłapani wyleciała ,miłapani dyrektor też -a ja dostałam staż za tydzień Także dla mnie Pup przestał wówczas istnieć jako pomocna instytucja prace znalzałam sama:) Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w życiu nie przekroczyłam tego limitu ...
ale myślę ,że to jednak źle ograniczać wenę do 600 znaków
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie.Ciężko coś doradzić...ja jednak bym się bała puścić samą gdzieś córę. Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ha ekuc2 w takim razie się spotkamy bo terminy niemalże identyczne
Mia z tego co pamiętam mieszkasz nad morzem to faktycznie zrobimy zlot
Tylko odpoczywamy od konkursów więc bez laptaków i komórniaków Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z ósmego też
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja swój brałam 21,07 )))))Gratuluję Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieje ,że pogoda będzie UPALNA
Przyznaję szczerze ,że potrzebuję odpoczynku- jestem przepracowana i do wszystkiego podchodzę już niechętnie...
A zapisałam się na urlop 30.04,02.05 i 04.05 więc cały tydzień będę sie obijać! Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie ,bo te kapsułki na prawdę mnie przekonały Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja metamorfozę
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj odebrałam
jest masło do ciała soczyste mango ' ,emulsja do demakijażu (taka jak w ostatnim konku),krem na dzień i noc 4d 30+ & maseczka do twarzy
odebrałam też garniera i ariela
Ps.ale co mnie laska tam pracujaca zdenerwowała to makabra.Jeśli sytuacja zaistniała dziś się powtórzy zadzwonię do rossnetu iją pod******czę
Rozumiecie ,że otworzyła przy mnie te nagrody ,wyciągała(niby szukała nazwiska w środku) i pyta-po co to pani?Niech mi pani da...
za chwile co pani tam pisze,ze wciąż wygrywa bo mi się nie udaje.Pewnie jakieś ściemy,co?
Ej,no ale sobie pozwala małolata nieziemsko!
I pierwszy raz się tak wkurzyłam! Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mogliby już na święta wysłać
Też czekam
cc_investigator thx
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja wczoraj po 16tej nie zdazylam odebrac czy jesli to palette to zadzwonia jeszcze?:( Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cleopatro sorki ,ale już te Twoje wpisy o tym,że jak kupujesz coś drogiego to wygrasz na rossnecie mnie rozbroiło,
ale fakt ,że piszesz o nas tych którzy wygrali na rossnecie kilka razy pod rząd to ludzie niepracujący,na utrzymaniu żon czy mężów jest żenujące!
Na wenę nie czeka się przed komputerem 8 godzin-wena przychodzi w różnych miejscach-żeby było lepiej ,ja łapię ją w pracy zazwyczaj!
Naucz się godzić z porażką ,strasznie mnie wkurzają tacy jak Ty ,którym się wydaje ,że ich tekst był taki zaje***** i nie potrafią zrozumieć ,że ktoś był lepszy!
Nie dla takich jak Ty jest nasz wątek!
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masakra !!! Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaż ostatnio to w ogóle sobie już wszystkie konki odpuszczam albo podchodzę stylem olewackim
Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cena nie ma absolutnie znaczenia w konkursach rossnetowych,na paragonowe zawsze kupuje najtańsze produkty i np. meble wygrałam za paragon opiewajacy na zawrotną sumę...2,60
Metamorfozę-chusteczki 2,99,
a zauwazyłam ze im drozsze produkty tym trudniej mi wygrac Wyświetl w wątku >>
maria1980
Postów 2986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(może karniaka nie oberwę -szukam osoby ,która pomogła mi z paragonem ) Wyświetl w wątku >>