Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maria1980

maria1980

#5334930 Napisano: 21.08.2012 07:44:28 w Rossmann
A dlaczego ?
Ona sobie używa na forum ,a ja mam na p.w. emotka ?

Dobra nieważne emotka

Dziewczyny,które zostały usunięte z listy Cleanic...
Właśnie dodebrałam telefon z Federacji Konsumenta(wczoraj zgłosiłam sprawę),sprawdzili regulamin z etapu 1 i etapu 2... i oczywiście wyszło,że mogłyśmy w nim grać,mało tego nawet wygrać:)
W związku z tym ,kto chce ma napisać reklamacje i żądać wydana nagrody.A w przypadku odmowy Rossnet ma podac pkt.regulaminu wg,którego nas zdyskwalifikował emotka
Więcej na p.w. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5334905 Napisano: 21.08.2012 07:26:13 w Rossmann
Wy może go zamknęłyście ,ale ja go otworzyłam tylko dlatego,że polarniczka jawnie stwierdziła ,że są tu przekręty typu :
oficjalnie przyznając ze przekazywały sobie tajne linki

i skoro ona jeździ po mnie (bo wzięłam udział w 2 etpaie)i innych to ja mam prawo się bronić!

Siedziałam cicho,ale nie życzę sobie żeby ktoś taki insynuował cokolwiek!!
emotka

Ukryte linki- a inne ukryte konkursy ?Kto przesyła sobie do nich linki ?
emotka
ja zamknę sobie temat dopiero gdy polarniczka napisze kto lub gdzie jest zapis ,że ktoś sobie te linki przesyła!!!No bo na to wygląda,że tu sami oszuści w końcu każda z nas coś wygrała w ukrytych konkursach...prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5334774 Napisano: 20.08.2012 08:49:56 w Rossmann
Nie czepiam się z powodu listy ale tego Twojego przekazywania sobie linków!!!
To Ty pierwsza piszesz..
ukryty link do wyników...
a potem standard nie ma Cie na liście i jedziesz po wszystkich emotka

Spoko,sprawdzaj regulaminy,plagiaty...ale nie pisz głupot o tym,ze ktoś sobie przekazuje linki!!!!

Mi się wydaje,że powinnaś lekko wyluzować..i cała swą energię zamienić na Takie zgłoszenie,które pozamiata komisje konkursową emotka

Z natury się nie kłócę ,skoda życia na kłótnie ale Twój nieprzemyślany tekst strasznie mnie wkurzył...
Oczywiście jeśli wrzucisz tu linka do wypowiedzi,która napisałaś przeproszę ...
Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5334762 Napisano: 20.08.2012 08:43:28 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

gracet napisał(a):

polarniczka napisał(a):

zostali wykluczeni po moim e-mailu, w II etapie zagraly i wygraly osoby, które nie wzięly udzialu w etapie I, czyli postapily niezgodnie z regulaminem konkursu... widać rossnet też tak stwierdzil jak ja...

gratuluję spostrzegawczości

nie tyle spostrzegawczość co poruszenie na tym forum tematu w tej sprawie... osoby które nie wygrały I etapu chwalily się nagrodami w drugim... oficjalnie przyznając ze przekazywaly sobie tajne linki generalnie temat poruszony i zakończony ileś stron wczesniej...

a teraz wypowiem się ja emotka

polarniczka
kimże Ty tu jesteś by pisać oficjalnie przyznając ze przekazywały sobie tajne linki
kto się przyznał do tego ,gdzie To jest która strona?????....Co Ty kombinujesz?
Wiesz co duzo osób Cię nie lubi-to fakt..:)
Ale to nie dlatego,że Cię nie znamy..to dla tego dziwnego poruszania się w temacie Rossnet emotka
Tak przyjrzałam się Twoim postom..napiszę niech ich rossnet wrzuci na czarną listę .
a w niektórych rossmanach Panie są tak miłe, że mam ochotę pokazać im środkowy palec
Gusta gustami, a ja i tak watpie w to ich czytanie prac .
o to ja juz nie wiem, inni wygrywaja prawie kazdy konkurs, niektorzy po kilka razy nagrody glowne, nie mam ochoty bawic sie w teorie spiskowe, tylko jak znalezc recepte na sukces w rossnet.
pewien pan ubija wyniki po ponad sto tysiecy .. , mam nadzieje , że zweryfikuja to
jezeli faktycznie ludzie oszukuja w tej grze i to by wyszlo rossnet powienien dac takim osobom bana na koszystanie z konkursów, wpisac dane na czarna liste i koniec

nawet z konkursami z paragonami nic zero wielka dziura, a jak widze ze kilka osób z jednej rodziny to taka zazdrość mnie zżera że normalnie gryze beton
słuchajcie ja Wam powiem tak, nie chce być uszczypliwa, ale może troche tak to zabrzmi, mam wrażenie, że niektórzy to poprostu maniacy z przyklejoną twarzą do kompa i netu, i mają czas na ...
a miejscu organizatorów konkursu zrezygnowałabym z rossnet, stawiają taką firmę w złym świetle
generalnie rossnet schodzi na psy
siostra ma płytę szkoda, bo jej córce superniania by sie zdała
Mam jednak wrażenie, że na wyniki ma wpływ jakiś czynnik losowy i program pilnuje, żeby dana osoba nie wygrała za dużo razy w ciągu określonego czasu. Po ...

duzo tego
Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5333625 Napisano: 20.08.2012 08:13:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw do aerobicu Fit emotka

Faajnyy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5333616 Napisano: 20.08.2012 08:08:08 w Rossmann
tato999 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

krzysnick napisał(a):

Mam pytanie do osób, które już dłuższy czas biorą udział w konkursach na Rossnecie. Czy wygraliście już kiedyś w takim konkursie jak ten z rowerami (polecanie znajomych)? Ile około trzeba było osób zaprosić aby wygrać? Teraz gdy patrzę na ilość osób, które biorą udział to wychodzi około 100 a jeszcze do końca konkursu trochę zostało emotka .

był już taki konkurs i nagrody też były dość wartościowe-ale tym razem jest inaczej ,bo trzeba sie rejestrowac,a kiedys wystarczylo wejsc w kartkę ..czyli nie ma znaczenia do ilu osób wysle sie link,wazne ile sie z tego linka zarejestruje

nie ile się zarejestruje ale ile weźmie udział

nie muszą to być nowe konta ważne żeby dana osoba wzięła udział klikając w nasz link

no własnie a w kartkowym wystarczyło w ten link wejsc emotka
a w tym trzeba sie zarejestrowac(jesli nie ma ktos konta)wziasc udział (jesli ma sie konto)
emotka

ale walczyc zawsze warto emotka Ja sobie go jednak odpuściłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5333162 Napisano: 19.08.2012 04:28:56 w Rossmann
krzysnick napisał(a):

Mam pytanie do osób, które już dłuższy czas biorą udział w konkursach na Rossnecie. Czy wygraliście już kiedyś w takim konkursie jak ten z rowerami (polecanie znajomych)? Ile około trzeba było osób zaprosić aby wygrać? Teraz gdy patrzę na ilość osób, które biorą udział to wychodzi około 100 a jeszcze do końca konkursu trochę zostało emotka .

był już taki konkurs i nagrody też były dość wartościowe-ale tym razem jest inaczej ,bo trzeba sie rejestrowac,a kiedys wystarczylo wejsc w kartkę ..czyli nie ma znaczenia do ilu osób wysle sie link,wazne ile sie z tego linka zarejestruje
Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5328485 Napisano: 15.08.2012 12:14:04 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

stepniowka napisał(a):

dziewczyny weźcie pod uwagę taką opcję: wysyłacie zgłoszenie o ułamki sekundy za wcześnie i Wasze zgłoszenie zamiast jako jedno z pierwszych o np. 19:00 zostaje zarejestrowane jako jedno z ostatnich o 18:59.

w zasadach pisze najbliżej pełnej godziny czyli jest to zarówno 18.59 jak i 19.01

dla mnie 19:01 to chyba najdalej pełnej godziny emotka Bo przecież po 19tej pełna godzina to 20ta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5327092 Napisano: 14.08.2012 01:17:07 w Rossmann
copacabana
Wartość nagrody: 30,56 zł

co wchodzi w skład nie wiemy ,ale po 4.09 się dowiemy emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5324233 Napisano: 12.08.2012 10:17:50 w Rossmann
bluegirl napisał(a):

mnie się wydaje że warto napisać do rossnetu. aby z Ariela listy usunęli osobę o nazwisku Rossnet, szkoda żeby na liście była osoba która nagrody nie odbierze, bo nie ma jak się wylegitymować.

a co to takiego nazwiska nie ma ? Skąd ta pewność? Czy w Polsce tylko nazwisko Kowalski nie wzbudza podejrzeń emotka emotka emotka

Wejdź na nk,facebooka -ludzi o takim nazwisku jest kilkaset emotka kiedyś przez przypadek to zauważyłam...

Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5316912 Napisano: 07.08.2012 07:30:00 w Rossmann
Ps cofam pytanie z Venus emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5316908 Napisano: 07.08.2012 07:25:52 w Rossmann
mia napisał(a):

polarniczka napisał(a):

margo466 napisał(a):

viki84, napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1168
W konkursie Test Cleanic Professional! Podziel się z nami opinią i wygraj! zniknęły nazwiska 2 laureatek nagród pierwszego stopnia.

rzeczywiście emotka

być może po ostatniej aferze ze brali udzial w II etapie Ci co nie wygrali pierwszego...

No dobrze, ale dlaczego tylko te dwie osoby?
W nagrodach II stopnia jest multum osób, które nieprawnie wzięły udział... Nie chce im się tych list porównywać, bo zbyt męczące i w ten sposób chcą zamknąć buzie ewentualnym reklamującym? emotka

mia ponieważ reklamujący zauważyli tylko nagrody 1 stopnia ,gdzieś czytałam tu ,że nie chodzi o wartość nagrody ,a ogólnie sprawiedliwośćczy jakoś tak-jasne teraz to akurat widać

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5316891 Napisano: 07.08.2012 07:04:38 w Rossmann
Czy Venus ma w rossmannie peelingi do stóp -u mnie tego nie ma.Ale może w innych jest ?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5316887 Napisano: 07.08.2012 07:01:36 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

margo466 napisał(a):

viki84, napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1168
W konkursie Test Cleanic Professional! Podziel się z nami opinią i wygraj! zniknęły nazwiska 2 laureatek nagród pierwszego stopnia.

rzeczywiście emotka

być może po ostatniej aferze ze brali udzial w II etapie Ci co nie wygrali pierwszego...

zapewne ,ale dlaczego nie usunęli tych z nagród 2 stopnia -czyżby jednak chodziło o wysokość nagród

emotka
a w temacie rossnetowskim na 43 konkursy na 23 mam już ogólne plany emotka Teraz tylko ubiorę to wszystko w słowa,aforyzmy i sentencje by całość wyglądała bajecznie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5316885 Napisano: 07.08.2012 06:54:08 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

a mnie się wydawało ze wprowadzili je niedawno, nie wiem nie wczytuje sie dokladnie w regulaminy

http://www.rossne...n.aspx?contestId=897

najstarszy zapisany przez mnie regulsmin emotka z tamtego roku Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5316876 Napisano: 07.08.2012 06:41:27 w Rossmann
margo466 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

7. Uczestnik Konkursu oświadcza, że jest autorem nadesłanej przez siebie wypowiedzi i przenosi na Organizatora konkursu oraz Fundatora nagród wszelkie autorskie prawa majątkowe.

8. Uczestnik ponosi pełną odpowiedzialność w przypadku, gdy osoba trzecia będzie rościć sobie prawa do nadesłanej przez niego wypowiedzi.

te punkty były wcześniej w regulaminach?

ja sobie nie przypominam,żebym coś takiego czytała w regulaminie emotka

od niepamiętnych czasów te zapisy są w regulaminie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5312274 Napisano: 03.08.2012 12:17:37 w Rossmann
eywa napisał(a):

e dziwnie to wygląda ...
Nagroda II:
 Szczoteczka elektryczna Oral B
 Ilość nagród: 40
 Wartość nagrody: 720 zł
 Nagroda będzie dostarcz

szczoteczki za 720 zł?????no i fakt,zero zapowiedzi,a 6 sierpień lada chwila,więc jeśli to nie jakas mega niespodzianka to żart emotka

tak ja wygrałam na f,b taką wartą własnie 700 zł emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5309645 Napisano: 01.08.2012 02:21:33 w Rossmann
cc_investigator napisał(a):

II etap nie był jednak ogólnie dostępny. Maria, bez ironii, przytyków, złośliwości - dostałaś od kogoś link, czy znalazłaś sama ukryty?

Ogólnie rossnet pokpił sprawę tym niejasnym regulaminem, bo dla mnie jednak założenia są jasne. Dla mnie Uczestnikiem II etapu jest laureat I, ja to tak rozumiem, ale to jest moja interpretacja.

Fakt jest taki: konkurs nie był umieszczony w wykazie na stronie rossnetu (lakiery też nie w sumie), czyli istniały ograniczenia co do udziału.

znalazłam ten konkurs proste,,w ten sam sposób w jaki wiecie o wynikach i nadchodzących konkurasach....

Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5309552 Napisano: 01.08.2012 01:08:45 w Rossmann
No ok spokojnie,bo ja zasad nie czytam ,lecę od razu do regulaminu-wiadomo czarne na białym.

no i w regulaminie jest taka wzmianka:

Każdy Uczestnik Konkursu może dokonać zgłoszenia udziału w każdym z 2 etapów konkursu wyłącznie jeden raz i w każdym etapie wygrać tylko jedną nagrodę.

Tu polarniczko nie ma wzmianki,że w 2 etapie tylko laureat -tylko dalej uczestnik ...
więc jak to rozumieć?
Wyświetl w wątku >>
0 0

maria1980

#5309477 Napisano: 01.08.2012 12:31:04 w Rossmann
sniper1 napisał(a):

Cytat ladyinred:
jest Cleanic http://www.rossne....aspx?contestId=1168

u mnie nagroda 2 stopnia

czy mi się wydaje, ale karty wygrały 2 osoby, które nie były laureatami pierwszego etapu?

tak ,ponieważ regulamin nie wspominał nic o tym ,że nie można emotka

W każdym etapie Konkursu można wziąć udział tylko raz.

W każdym etapie konkursu jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę.

Regulamin nie wspominał ponieważ wyłącznie każdy laureat I konkursu dostał pocztą link na ten ukryty konkurs. Reszta po znajomości załatwiła ten link i zagrała....... nieuczciwie.

ty już po mnie jechałeś jak wygrywałam co najmniej raz e tygodniu emotka
sniper1 napisał(a):

Cytat ladyinred:
jest Cleanic http://www.rossne....aspx?contestId=1168

u mnie nagroda 2 stopnia

czy mi się wydaje, ale karty wygrały 2 osoby, które nie były laureatami pierwszego etapu?

tak ,ponieważ regulamin nie wspominał nic o tym ,że nie można emotka

W każdym etapie Konkursu można wziąć udział tylko raz.

W każdym etapie konkursu jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę.

Regulamin nie wspominał ponieważ wyłącznie każdy laureat I konkursu dostał pocztą link na ten ukryty konkurs. Reszta po znajomości załatwiła ten link i zagrała....... nieuczciwie.

a Ty to w ogóle się nie wypowiadaj proszę na mój temat-pamiętam Twoje rozgoryczenie gdy wygrywałam non stop główne,pamietam ten tekst jeden rossman i tyle głównych itp emotka

wypadało przeprosić za to,że wygrywam emotka

co do linków ukrytych to tak wiele osób brało udział w konkursie z lakierami rimmela a ja dostałam @ i on był ukryty dla tych ,którzy zostali wczesniej ekspertami tej firmy-tak samo jest z każdym ukrytym...

A skąd znacie wyniki konkursów zanim oficjalnie się pojawią ?
A skąd wiecie ,że pojawił się ukryty konkurs?
Wyświetl w wątku >>
0 0