Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bzowapani

bzowapani

#6508573 Napisano: 12.07.2018 07:32:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mam pojęcia czy od wszystkich zasięgnełam porady na forum czy ktoś też miał taką wiadomość...  Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6508567 Napisano: 12.07.2018 06:56:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Czy do wysyłki nagród z Krówki Wawela potrzebują skan dowodu osobistego? Nie bardzo rozumiem... bo po wysłaniu potrzebnych skanów otrzymałam wiadomość, 
" prosimy o przesłanie fotografii, pozwalającej na zweryfikowanie nam tożsamości.
Fotografia laureata jest nam niezbędna do weryfikacji zgłoszeń pod kontem osób, które podesłały kilka prac z różnych nazwisk"
Przypomnę, że wysłałam 1 zgłoszenie w konkursie..

Może zgłaszałaś się przez instagrama?
Jeżeli byłaś na fotce to z reg-to chcą zdjęcie Twoje, nie z dowodu
c) wizerunek Uczestnika - w przypadku gdy Fotografia zgłaszana do Konkursu zawiera wizerunekUczestnika.

Zgłoszenie było przez stronkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

bzowapani

#6508566 Napisano: 12.07.2018 06:54:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nique napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Czy do wysyłki nagród z Krówki Wawela potrzebują skan dowodu osobistego? Nie bardzo rozumiem... bo po wysłaniu potrzebnych skanów otrzymałam wiadomość, 
" prosimy o przesłanie fotografii, pozwalającej na zweryfikowanie nam tożsamości.
Fotografia laureata jest nam niezbędna do weryfikacji zgłoszeń pod kontem osób, które podesłały kilka prac z różnych nazwisk"
Przypomnę, że wysłałam 1 zgłoszenie w konkursie..

w dodatku pkt 4 Klauzuli informacyjnej: Dane osobowe niezbędne do wzięcia udziału w Konkursie obejmują wizerunek uczestnika - w przypadku gdy Fotografia zgłaszana do Konkursu zawiera wizerunek Uczestnika. Jeśli nie było na zdjęciu wizerunku to nie powinni o to zdjęcie prosić. Chcą niby wyeliminować osoby, które grają na różne nazwiska, ale dla takich osób to przecież nie problem podesłać jakąś tam twarz  emotka

Dzięki śliczne za odpowiedź , no akurat wygrane zdjęcie nie zawierało wizerunku więc się dziwię.. Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6508562 Napisano: 12.07.2018 06:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przypomnę, że wysłałam 1 zgłoszenie w konkursie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

bzowapani

#6506624 Napisano: 06.07.2018 11:08:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Instaxy z Głód Over i Konsola z Pumy --- Fedex emotka Wyświetl w wątku >>

bzowapani

#6506110 Napisano: 05.07.2018 09:59:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
O matko palmo!  RYŻNE nagrody nadjechały emotka  Torby termiczne się przydadzą a ręczniki przyzwoite emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

bzowapani

#6505771 Napisano: 04.07.2018 12:50:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
U męża e-bilet z Głoda na 1000 zł emotka Wyświetl w wątku >>

bzowapani

#6505309 Napisano: 03.07.2018 14:28:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 blendery z Princes ! Wyświetl w wątku >>

bzowapani

#6505293 Napisano: 03.07.2018 14:08:16 w Informują
Victoria33 napisał(a):

Tuńczyk Princes - ostani etap emotka

są już maile czy na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6505285 Napisano: 03.07.2018 14:00:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

A co oni rok temu robili? Bo mnie jeszcze na forum nie było, a że postawiłam właściwie wszystko na 1 (no dobra 2) karty i wygrałam konsolę, no i fakt dodałam trochę wcześniej zdjęcie.. to jakoś nie za bardzo miałam się czym przejmować emotka

Rok temu np. rower wygrało zdjęcie  z wizerunkiem konkurenta- Adidasa Nike emotka emotka emotka

OMG emotka

a potem bodajże zdjęcie trawnika z wyrytym napisem PUMA, tyle że nie było tam nigdzie produktu emotka

Galaxy J3 wygrała osoba która na "niepromocyjnej " torbie miała doklejony znaczek Puma w programie graficznym, aż raziło od pikseli ! Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6505274 Napisano: 03.07.2018 13:51:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

A co oni rok temu robili? Bo mnie jeszcze na forum nie było, a że postawiłam właściwie wszystko na 1 (no dobra 2) karty i wygrałam konsolę, no i fakt dodałam trochę wcześniej zdjęcie.. to jakoś nie za bardzo miałam się czym przejmować emotka

Rok temu np. rower wygrało zdjęcie  z wizerunkiem konkurenta- Adidasa Nike emotka :D:D Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6505268 Napisano: 03.07.2018 13:47:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Czy ktoś z Was dodawał zgłoszenie do konkursu Puma  ostatniego dnia i miał problemy z otwieraniem linków i głosowaniem? 

Tak ja miałam napisałam nawet w tej sprawie maila i oto odpowiedź jaką otrzymałam 

"Szanowna Pani,

Nie odnotowaliśmy wspomnianych problemów na naszych serwerach, strona konkursowa działała poprawnie podczas całego okresu trwania konkursu. Zgodnie z regulaminem nie ponosimy odpowiedzialności za operatora dostarczającego panu Internet.

Pozdrawiamy

Konkurs Puma

ha ha ha, słuchaj:

Nie odnotowaliśmy takich problemów na naszym serwerze jednakże jeżeli napotkał pan taki problem to oczywiście weźmiemy pod uwagę pana zdjęcie podczas wyboru laureatów.

Pozdrawiamy

do Męża emotka

Jednak to nie odosobniony przypadek....
Co robimy? emotka

Rok temu też była a z nimi jazda... Nie trzymali się regulaminu i robili co chcieli z wynikami. Trzymam kciuki, może akurat mężowi się uda emotka  Ja spisana jestem już na straty emotka

Dobrze wiedziałam, że nie trzeba dodawać zdjęcia w ostatniej chwili. Ale jak zobaczyłam, że na bieżąco je wrzucają.. pomyślałam, że zdążymy zagłosować. A tu o.. proszę, wszystko się zawiesiło.
Już ja widzę jak oni nagrodę przyznają za te zdjęcie, może worek na odczepnego.. I jak to będzie wyglądać - że wygrało zdjęcie bez głosów? Ktoś im reklamację napisze emotka                    

Z tą reklamacją, to też nie jest taka prosta sprawa, bo nie trzymali się kompletnie swojego regulaminu rok temu i odwracali kota ogonem oczywiście na swoją korzyść emotka  

Czyli to nie był tylko mój wymysł i problem z dostawcą mojego Internetu... ufff dobrze zielonooka85 , że się odezwałaś emotka emotka Wyświetl w wątku >>

bzowapani

#6505266 Napisano: 03.07.2018 13:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Czy ktoś z Was dodawał zgłoszenie do konkursu Puma  ostatniego dnia i miał problemy z otwieraniem linków i głosowaniem? 

Tak ja miałam napisałam nawet w tej sprawie maila i oto odpowiedź jaką otrzymałam 

"Szanowna Pani,

Nie odnotowaliśmy wspomnianych problemów na naszych serwerach, strona konkursowa działała poprawnie podczas całego okresu trwania konkursu. Zgodnie z regulaminem nie ponosimy odpowiedzialności za operatora dostarczającego panu Internet.

Pozdrawiamy

Konkurs Puma

ha ha ha, słuchaj:

Nie odnotowaliśmy takich problemów na naszym serwerze jednakże jeżeli napotkał pan taki problem to oczywiście weźmiemy pod uwagę pana zdjęcie podczas wyboru laureatów.

Pozdrawiamy

do Męża emotka

Co robimy? emotka

Rok temu też była a z nimi jazda... Nie trzymali się regulaminu i robili co chcieli z wynikami. Trzymam kciuki, może akurat mężowi się uda emotka  Ja spisana jestem już na straty emotka

Dobrze wiedziałam, że nie trzeba dodawać zdjęcia w ostatniej chwili. Ale jak zobaczyłam, że na bieżąco je wrzucają.. pomyślałam, że zdążymy zagłosować. A tu o.. proszę, wszystko się zawiesiło.
Już ja widzę jak oni nagrodę przyznają za te zdjęcie, może worek na odczepnego.. I jak to będzie wyglądać - że wygrało zdjęcie bez głosów? Ktoś im reklamację napisze emotka                    

Z tą reklamacją, to też nie jest taka prosta sprawa, bo nie trzymali się kompletnie swojego regulaminu rok temu i odwracali kota ogonem oczywiście na swoją korzyść emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6505256 Napisano: 03.07.2018 13:39:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

"Szanowna Pani,

Pozdrawiamy

Konkurs Puma

ha ha ha, słuchaj:

Pozdrawiamy

do Męża emotka

Co robimy? emotka

Rok temu też była a z nimi jazda... Nie trzymali się regulaminu i robili co chcieli z wynikami. Trzymam kciuki, może akurat mężowi się uda emotka  Ja spisana jestem już na straty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6505248 Napisano: 03.07.2018 13:36:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

Miałam problem i  napisałam nawet w tej sprawie maila i oto odpowiedź jaką otrzymałam 

"Szanowna Pani,

Nie odnotowaliśmy wspomnianych problemów na naszych serwerach, strona konkursowa działała poprawnie podczas całego okresu trwania konkursu. Zgodnie z regulaminem nie ponosimy odpowiedzialności za operatora dostarczającego pani Internet.

Pozdrawiamy

Konkurs Puma Wyświetl w wątku >>

bzowapani

#6505162 Napisano: 03.07.2018 10:41:40 w Zdjęcia naszych wygranych
iszhara napisał(a):

Wrzuci ktoś zdjęcie koszulki z Łapsów.   emotka

Również proszę o zdjęcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6503821 Napisano: 29.06.2018 09:44:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
estrelitta napisał(a):

Ręczniki od Cheestera też dojechały - DPD

Podeślij na Zdjęcia naszych wygranych jak ręczniczek wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bzowapani

#6503439 Napisano: 28.06.2018 13:00:49 w Zdjęcia naszych wygranych
Proszę o zdjęcia koszulki z Łapsów emotka Wyświetl w wątku >>

bzowapani

#6502989 Napisano: 27.06.2018 12:40:15 w Informują
Mail Głód Over instax u meza Wyświetl w wątku >>