Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#7047852 Napisano: 19.09.2022 14:40:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Lindt dalej Wam nie działa?

nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7047809 Napisano: 19.09.2022 12:58:58 w Wkurza mnie...
ReneK napisał(a):

Nie działa!pokazuje tylko błąd iż nr par. został juz zgłoszonyemotka

mi na mail nic nie odpisali. w rozmowie tel 22 122 18 12 powiedzieli, że "każdy ma roszczenia bo nie wygrał! a zdrapka to tylko "zabawa" - bo albo jest wygrana w danej bramce czasowej albo nie" a informatyk sprawdza "powiązania numerów paragonów jeśli są te same- a to jest możliwe". a skoro paragon o takim samym numerze został zarejestrowany - to i potwierdzenia mail oczywiście nie będzie. tyle że ja mam 4 numery pod rząd-tj kolejne. Dziwny zbieg okoliczności..
4 paragony zmarnowane mam ?! 
- nie daruje. uczciwie kupione wyłacznie na loterie - bo słodyczy mam w pracy i domu full. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7047768 Napisano: 19.09.2022 11:00:41 w Zdjęcia naszych wygranych
Mój awans w pracy i niespodzianka od kumpla.
Tomek przyznał iż ten ZESTAW DOSTAŁ pare dni temu dokładnie zapakowany i zabezpieczony PO REKLAMACJI ZA STŁUCZONY ...
1 KIELISZEK! 
- opłaca się reklamować! 
Wyświetl w wątku >>

darog

#7047260 Napisano: 15.09.2022 22:05:57 w Czy informują/ informowali?
Malinowa_Karolina napisał(a):

Hej, czy byly wyniki z Koral na wakacje z lewiatana? Niby do jutra maja powiadomić i nie wiem czy czekac juz postawic na tym konkursie krzyżyk...

skoro jest termin DO JUTRA - tzn wyniki nie muszą być "dziś"
- dziś to się zarejestrowałaś na tym forum
- pierwszy wpis i już roszczenia? niezadowolenia? 

Zdarza się że na 10 konkursów wygrana będzie w 1....  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7047122 Napisano: 15.09.2022 10:35:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Czy w konkursie Visa: Płać automatycznie i cyklicznie doładowuj telefon kartą Visa
według Was można jedną kartą opłacić cyklicznie dwa różne telefony i wziąć udział na 2 różne osoby?
Czy 1 karta jest przypisana do jednej osoby i można grać tylko na tą jedną osobę?

moim zdaniem 1 karta= 1 osoba = karta ma numer i nie należy do "dwóch właścicieli"  Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

darog

#7047099 Napisano: 15.09.2022 09:36:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co jest z konkiem Kaufland Stock? Nie ma zdjęć w galerii - nie ma potwierdzenia na mailu - było potwierdzenie na www.

https://proseccon...i-prosecco-kaufland/ Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6915299 Napisano: 09.09.2022 10:11:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

Kurcze, jestem od rana niespokojna. Wysłałam zgłoszenie w konkursie Kinder wraz ze zdjęciem dziecka. Potem poczytałam Wasze komentarze i zwątpiłam. Czy w razie wygranej (chyba już mi się odechciało) wizerunek mojego dziecka będzie rozpowszechniony czy będę miała na to wpływ? Przyznaję, że zrobiłam to dość pochopnie, najchętniej bym to jakoś odkręciła, ale chyba nie ma takiej możliwości. Co myślicie?

...no wiesz...jeśli to TWOJE dziecko na zdjęciu - to przecież jako OPIEKUN PRAWNY je reprezentujesz i możesz w każdej chwili wycofać się i na każdym etapie. 

.................................niestety uczestnicy lubią te z"kraść" z netu ładne "dzieci czyjeś" i dopiero po przeczytaniu regulaminu wpadają w taki właśnie niepokój: a co to będzie jak wygram i czeka mnie proces sądowy od czyjeś mamy lub tatusia tego sympatycznego malucha???  Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

darog

#6887432 Napisano: 08.09.2022 16:33:12 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

adamo86 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

P&G z 'Wygraj wakacje marzeń!' informowało? emotka

Ktoś coś? emotka
Niby do 6.09 mieli wybrać, ale z tego co pamiętam bez podania terminu informowania

cisza.. 

jest info w "moje dzisiejsze wygrane" że kurier przywiózł dziś karte 3 tys zł - BEZ info o nagrodzie. CHYBA "niespodzianka" kto by takich niespodzianek nie lubił...
......Tyle że moja ciotka bez uprzedzenia na pewno by nie odebrała i odesłała... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6881181 Napisano: 07.09.2022 17:00:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A co to za konkurs captain morgan na FB? W bazie nie widzę???

nie wiem? najlepiej zapytać zwycięzce, też szukam w bazie pod hasłem: rum, captain morgan - nie ma. Może jest pod innym tagiem?

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6881048 Napisano: 07.09.2022 10:12:36 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

A mnie wkurza, ze ludzie sie chwalą nagrodami, a konkursu na forum nie było

a o jakim konkursie i nagrodach mowa/ kto się chwali?

mój nerw to 12 paragonów - zero wysłanych na Empik stacjonarny-"płac visa". Nie wiem...jak to i umknęło?! Bez sensu kupowane jakieś batony po 3 zł...żeby choć zakupy  nadawały się to na inny konkurs..ale nie! Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

darog

#6880978 Napisano: 06.09.2022 20:35:07 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

wino KUMALA? 
- do wczoraj mieli wybrać/ ktoś ma info??

Kumala ma czas do czwartku, ale ostatnio mieli opóźnienie 2-3 dniowe. Swoją drogą, przepyszne wino. Powiedziałam mężowi (on przynosi paragony), że muszę mieć kwitek do każdego zgłoszenia emotka

Aha, czyli może być opóźnienie, swoją drogą zamiast tych badziew "gadżetów" lepiej by za te sume wysłali 10 butelek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6880974 Napisano: 06.09.2022 20:21:14 w Czy informują/ informowali?
wino KUMALA? 
- do wczoraj mieli wybrać/ ktoś ma info?? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6880363 Napisano: 03.09.2022 14:35:43 w UOKiK - Wielka Loteria w Biedronce - SONDA
? ale co? 
- nie rozlosowali/ nie wydali tych mieszkań po 500tys zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6879950 Napisano: 01.09.2022 13:42:38 w Czy informują/ informowali?
SOPLICA mnie interesuje...ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6879337 Napisano: 30.08.2022 10:05:39 w Czy informują/ informowali?
Do którego dnia SOPLICA poinformowana? Wyświetl w wątku >>

darog

#6879335 Napisano: 30.08.2022 10:05:19 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

Czy Pastella już była? Na stronie jest "gratulujemy zwycięzcom", więc tak jakby już zostali poinformowani.

Była i była dyskusja,że zgłoszenia na kilka minut przed końcem nie przyjmowali Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6879308 Napisano: 30.08.2022 08:22:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Basniowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Może pani Agata S. ma swój mały sklepik i sama sobie wystawia paragony? Albo zbiera paragony po tych co kupili i paragon swój zostawili? Osób które zostawiają paragony jest mnóstwo. A kombinatorów nie brakuje. Ja od kilku lat przeglądam zwycięzców (o ile jest lista) loterii i naprawdę, słabo jak dużo tych samych osób w jednej loterii wygrywa różne badziewia. Nie oszukujmy się - miś Haribo czy zestaw żelków albo ciastka familijne o wartości 15 zł to nie są nagrody marzenie (no przynajmniej dla mnie) ale wiadomo, ludzie walczą o te większe. Czy warto? Czasami tak, często nie, zależy od podejścia. Ja już się nauczyłam że jak nie mam komu oddać kolejnej maskotki to lepiej o nią po prostu nie grać a jak się trafi bo wiadomo niektóre produkty po prostu się kupuje - to przy byle loterii szkolnej je oddaje. Dużo rzeczy tak oddałam. Nawet zeszłoroczny plecak z Nestle (dla dziecka z Ukrainy)  bo jeden miałam a drugi się walał po kątach. Ale naprawdę, jak kto lubi. Nie wiem jak to jest z tymi bramkami. W Lechu na set kapsli trafiłam aż raz, w Kozelu - od kilku lat próbuje głupie kufle (szwagier chce i dostarcza kapsle) i nigdy mi się nie udało a podobno ich jest duuuużo. Żywiec - się poddałam. Obecne nestle właściwie też się poddałam. Wolę konkursy w których się tworzy, pisze, wymyśla niż trafia w bramkę. 

Odechcialo mi sie dokladnie tak samo przy loterii Lavazza gdzie kawe lubie i przez kilka tygodni probowalam sie wbic w bramke. sprawdzalam listy i faktycznie Agata S. bardzo czesto sie tam pojawiala wiec moze ma na to sposob albo zwyczajnie kombinuje jako prywatny przedsiebiorca. zgodne jest to z zasadami gry jasne, nie zmienia to faktu ze sie odechciewa probowac emotka  

Dlatego uważam, że loterie nestle są uczciwe, z tego co widzę to współpracują z różnymi organizatorami, więc szkoda, że nie są to powszechne zasady. Można tam zgłosić jeden paragon na godzinę i tak powinno być! A nawet jeden na 4 godziny. Bo jako przeciętny klient sklepów spożywczych nie mam szans z tymi co mają dojścia w handlu.

to można obejść np zgłaszając jeden paragon z komputera, a drugi z telefonu na różne osoby. (żona/mąż). Plus dla nestle za to że w końcu w regulaminie mają iż na jedną osobę max 3 nagrody ale i tak tam ciężko trafić, przynajmniej mi. Wciąż pamiętam ich konkurs z mlekiem i plecakiem gdzie ludzie zgłaszali tak długo paragon aż było trafione (i weryfikacja przechodziła poprawnie). Z drugiej strony do tej pory na olx są do kupienia te plecaki więc nie było warto o to tak się bić ale niektórym mleko uderzyło do głowy i nazbierali tych plecaków całe stosy...

Lavazzy to ja mam na..lata uczciwie kupione. ZERO wygranych.
ps. nie widzę listy GŁÓWNYCH Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

darog

#6879303 Napisano: 30.08.2022 07:44:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy macie potwierdzenia zgłoszenia wczoraj z SOPLICY? Podziękowania na www były, 3 zgłoszenia wysłane
- na o2 doszło na mail.
- na wp.pl nie ma potwierdzeń Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6878819 Napisano: 27.08.2022 08:58:57 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

Słuchajcie, był pewien konkurs Łomży 0%, który był pod adresem takim i można tam wygrać w każdym etapie tygodniowym rowery i kosze piknikowe. Zapomniałem pobrać regulamin. Tego konkursu nie było w bazie,  a on naprawdę był, choć w niektórych sklepach, np. w Lewiatanie był plakat, wywieszka. Wcześniej na stronie był w formie dokumentu tekstowego, a teraz są tylko wyniki. Nikt mnie nie powiadomił, ale imię i pierwsza litera nazwiska się zgadza, z tego co widzę na stronie. Ciekawe, czy już informowali mailowo. A może dzwonili?

1. Pytasz o ZAKOŃCZONY "pewien" konkurs z wynikami - w których są być może Twoje dane.
2. Przyznajesz, że konkursu na e-konkursy.info - w bazie nie było
..............................
Nie chcesz się dzielić wiedzą o znanym ci konkursie - a czerpiesz info z TEJ BAZY od tych - którzy konkursy dodawają... Wyświetl w wątku >>

darog

#6878690 Napisano: 26.08.2022 15:40:17 w Wkurza mnie...
Metaxa na maxa...... wkurza Wyświetl w wątku >>
0 0