Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#7054221 Napisano: 18.10.2022 15:53:20 w Smolar
adamo86 napisał(a):

masza napisał(a):

adamo86 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Czyli co? ZA WCZORAJ to króliki Smolara sami wysyłali zgłoszenia?
Skoro info o loterii w którym można wygrać 8x 500zł dziennie jest dziś a loteria od wczoraj.../

Smolar często z opóźnieniem publikuje info o akcjach promocyjnych na swojej stronie (nie doszukiwałabym się tutaj jakiegoś podstępu) emotka  

No ale skoro wczoraj było 8x500zł - a oficjalnego info nie było = to co z tą kasą? 
- wygrali króliki Smolara - bo aby wygrać = trzeba o konkursie/loterii wiedzieć.
A skoro "Smolar często publikuje info o akcjach z opóźnieniem" = znaczy robi to z pełną premedytacją. 
jeśli akcja, loteria, konkurs zaczyna się danego dnia = do publicznej wiadomości należy przekazać info najpóźniej w dniu rozpoczęcia "akcji" o godz. 0;01 / 

Bramki i będzie dodatkowe losowanie niewydanych nagród.

wśród  kogo ? Bo nikt nie grał w tym dniu....

No chyba ze wszystkich zgłoszeń, a nie tylko z wczoraj emotka

Serio uważacie, że Sponsor, Organizator i pracownicy/ obsługa przy loterii też dziś się dowiedziała-że staruje? I dziś sobie regulamin napisali ważny od wczoraj?
A że w regulaminie może i jest zapis że "ktoś tam nie może brać udziału i jest wykluczony?" 
- a lista laureatów z nazwiskiem i miastem jest? - NIE. 
Więc niby w jaki sposób wiadomo, że 16x500zł DZIŚ jest w "bramkach"? 
Moje zdanie jest nadal to samo: 
Startuje konkurs-loteria? najpóźniej w dniu rozpoczęcia wraz z otwarciem sklepów 6;00 rano ma być info OFICJALNE.

No. Albedo Marketing robi tak samo...Ale tam bywało, że dzienne niewydane przechodzą na Organizatora.
  Wyświetl w wątku >>

darog

#7054205 Napisano: 18.10.2022 15:22:41 w Smolar
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Skoro info o loterii w którym można wygrać 8x 500zł dziennie jest dziś a loteria od wczoraj.../

Smolar często z opóźnieniem publikuje info o akcjach promocyjnych na swojej stronie (nie doszukiwałabym się tutaj jakiegoś podstępu) emotka  

No ale skoro wczoraj było 8x500zł - a oficjalnego info nie było = to co z tą kasą? 
- wygrali króliki Smolara - bo aby wygrać = trzeba o konkursie/loterii wiedzieć.
A skoro "Smolar często publikuje info o akcjach z opóźnieniem" = znaczy robi to z pełną premedytacją. 
jeśli akcja, loteria, konkurs zaczyna się danego dnia = do publicznej wiadomości należy przekazać info najpóźniej w dniu rozpoczęcia "akcji" o godz. 0;01 /  Wyświetl w wątku >>

darog

#7054199 Napisano: 18.10.2022 14:49:40 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię na np bony: Apart, DUKA, Empik, Ikea, Decathlon, do sklepów żywnościowych...
z Metaxy
https://www.e-kon...taxy-18#.Y06geIgzapo

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7054197 Napisano: 18.10.2022 14:43:00 w Smolar

Wyświetl w wątku >>

darog

#7053103 Napisano: 13.10.2022 12:30:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Z Kinley wymienię na ...? np bon Apart Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7051486 Napisano: 06.10.2022 15:13:44 w Czy informują/ informowali?
cb656 napisał(a):

Czy z konkursu w Groszku https://konkursgroszek.pl/#wez-udzial poszły już jakieś powiadomienia? emotka
Wg Regulaminu: rozstrzygnięcie w dniu 30 września, powiadomienie max do siedmiu dni od tego terminu...

Nie wiem, czy jeszcze się łudzić i czekać, czy już pozamiatane? emotka emotka

Ja nie widzę na stronie Smolara zakładki do tego konkursu. Moim zadaniem jeszcze nikt nic nie wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7051282 Napisano: 05.10.2022 16:12:27 w Zdjęcia naszych wygranych
Wszystko oklejone nie do zdarcia... z C4  Wyświetl w wątku >>

darog

#7051236 Napisano: 05.10.2022 13:17:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Marek napisał(a):

może nie fizycznie nagroda ale plan wyjazdu z Warki. I okazuje się że na mecz Polska-Meksyk, ale nie w Katarze tylko w Dubaju, i nie na stadionie tylko w specjalnej  Fan Zonie- czyli postawią nam na plaży telebim i huraaaa wygraliśmy Planecki Wyjazd. Niby zgodne z regulaminem który mówi- wspólne oglądanie meczu..... ale jednak słabe

No fakt, ale coś mi się wydawało nieteges - jak kwota wycieczki to 7200zł, ciekawe gdzie zakwaterowanie...wyjazd min 3 max 5 dni=też nie wiadomo ile?

DPD dostarczyło z C4 plecaki słodycze na 5 czy jakoś tak.. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

darog

#7049586 Napisano: 27.09.2022 20:44:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Czy wymieniacie te słuchawki czerwone Solo 3 z Kinleya na Beats Studio czy zostawiacie takie jak przysłali?

tam zdaje się jest 300zł różnicy? Te z regulamin u są droższe a przysłali tańsze.
tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7049046 Napisano: 25.09.2022 00:09:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalina590 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

bibeck napisał(a):

Ale Promo Makers  sobie strzela w stopę, trochę to żenujące. Nagrody za kilkanaście zł, a oni zamiast wyjść z twarzą i wysłać te słodycze wszystkim "wylosowanym", robią taką szopkę. To chyba jakaś młoda agencja?

Zgadza się, ale co tu wymagać od świeżaków jak Smolar parę lat temu ze swojej przetrzymywanej bazy numerów też wysłał do wszystkich info o wygranym bodajże małym agd (toster itp.)z gratulacjami. emotka a potem się z tego wycofał.

Tylko wtedy wiedziałam, że nie wygrałam, bo nie brałam udziału emotka

Do dziś mam ten sms od Smolara z wygranym AGD-to było w ITM, a info wysłali na nr tel nie używany do konkursów chyba rok...
To przy tej okazji pani odbierająca telefony "wyznała": że "szef ma baze danych U SIEBIE" i to nie wina biura...
Wyświetl w wątku >>

darog

#7049044 Napisano: 25.09.2022 00:05:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Przychodzą zwrotki z tego konkursu C4 Lubella ?

U mnie po około 30 minutach, przed chwilą przyszło info na maila.

tak, przychodzą Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

darog

#7048615 Napisano: 22.09.2022 19:08:38 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

Czy główne z Familijnych już poszły?

o który Familijne chodzi?  Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7048607 Napisano: 22.09.2022 18:30:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

Ja Podałam akurat dobry numer paragonu, więc się nie martwię, ale dla mnie bardzo to dziwne by było, że będą weryfikować numery paragonów dopiero po wysłaniu oświadczeń.. To po co by im były te zdjęcia? Moim zdaniem jest jakaś szansa, że stwierdzili, że skoro mają zdjęcia paragonów to uznają te złe numery.. Przecież jak nie uznają to organizator utonie w tych hulajnogach, patrząc po wpisach ile ludzi wpisało zły numer emotka  

Moje zdanie: 
- paragon był im potrzebny by z  Empików w np. Krakowie - nie padło 1/3 nagród.
- moje zdanie: paragony są im po to by "rozłożyć" nagrody na różne miejsca w kraju= więc nie ma to nic wspólnego z "najlepszą odpowiedzą konkursową"
- załączony paragon -= więc skoro widzą że numer podany jest niezgodny = po co przyznają nagrodę? BY PRZESZŁA NA RZEZ ORGANIZATORA? Przecież mogliby nagrodzić z tych prawidłowych wg regulaminu uczestników.
- w sumie: skoro paragon jest załączony i ewidentnie w innym zgłoszeniu nie ma takiego samego numeru - więc choć jest "zły numer" to jasne iż uczestnik nie dopuścił się "chytrostwa" i dać mu do jasnej ciasnej te nagrode!
- w jaki sposób oni sprawdzą płatność kartą visa? z drugiej strony ktoś mógł wpisać "dobry numer paragonu" ale nie zapłacić odpowiednio kartą = więc dlaczego ma dostać ten nagrodę / a tamten nie? = skoro ani jeden ani drugi nie dopełnił warunków konkursu?
- w związku z powyższym: jeśli dają jednemu-niech dadzą drugiemu
Niecierpie konków bez rezerwy i na rzecz organizatora. W sumie póki uczestnicy nie napomkną o tym Sponsorowi - że nie będą w takim razie kupować produktów -NIECH KUPUJE TO ORGANIZATOR I WYMYŚLA SAM HASŁA. Wyświetl w wątku >>

darog

#7048389 Napisano: 22.09.2022 00:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

darog napisał(a):

https://proseccon...2/#nagrody-codzienne

14 dziennych miało być/ jest 13

Może któregoś dnia nie było zgłoszeń albo było np. jedno, które nie spełniło warunków. W takiej sytuacji nagroda przepadłaby na rzecz organizatora. 

szkoda, że nagrody nie są rozlosowane wśród innych zgłoszeń, szczególnie denerwują mnie regulaminy "na rzecz organizatora" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7048331 Napisano: 21.09.2022 18:55:17 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
viviean napisał(a):

ch_magd napisał(a):

Na jakim dziale w Netto kupię Smakowitą?

emotka  Smakowita to masło/margaryna = w każdym sklepie będzie na tym dziale / w Netto też/ 
- na dziale ciasta/czekolady lub innych nie szukaj. Wyświetl w wątku >>

darog

darog

#7048304 Napisano: 21.09.2022 17:39:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
fantagiro napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Coś nadali z AGENCJA REKLAMOWA MARKETING PLUS P.KUROWSKI (Mail) DPD

może grand's ???
też mam emotka

TAK.  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

darog

#7047976 Napisano: 20.09.2022 09:54:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Metaxy będą słać do 31 września emotka
ufff....  RAAF Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością i ten ich "podprocesor": DCN Direct, Sp. z o.o., ul. Goworowska 6B, 03-353 "jako podmiot odpowiedzialnemu za konfekcjonowanie i wysyłkę Nagród" = beznadziejni. 
Wyświetl w wątku >>
2 sabaka, mia 0

darog

#7047896 Napisano: 19.09.2022 17:47:01 w Wkurza mnie...
anet napisał(a):

darog napisał(a):

ReneK napisał(a):

Nie działa!pokazuje tylko błąd iż nr par. został juz zgłoszonyemotka

mi na mail nic nie odpisali. w rozmowie tel 22 122 18 12 powiedzieli, że "każdy ma roszczenia bo nie wygrał! a zdrapka to tylko "zabawa" - bo albo jest wygrana w danej bramce czasowej albo nie" a informatyk sprawdza "powiązania numerów paragonów jeśli są te same- a to jest możliwe". a skoro paragon o takim samym numerze został zarejestrowany - to i potwierdzenia mail oczywiście nie będzie. tyle że ja mam 4 numery pod rząd-tj kolejne. Dziwny zbieg okoliczności..
4 paragony zmarnowane mam ?! 
- nie daruje. uczciwie kupione wyłacznie na loterie - bo słodyczy mam w pracy i domu full.

Chyba powoli rozwiązują sprawę. Mi wysłali kod do zarejestrowania, ale też w mailu im dokładnie opisałam sytuację wraz z załączeniem screenów. W loterii oczywiście pudło, ale chociaż postarali się, żeby sprawdzić problem. darog, to ja chyba rozmawiałam z innym konsultantem-Pani bardzo miła:).

pewnie mój telefon z tym samym problemem był któryś z kolei..i cierpliwość pani się wyczerpała...pozdrowienia, powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#7047853 Napisano: 19.09.2022 14:41:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

martunik3 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Czy ma ktoś problem z wysyłką LINDT?
od kilku godzin błądemotka

Od weekendu nie działa 

Wczoraj było ok

u nas wczoraj NIE OK, komunikaty takie jak i dziś.  Wyświetl w wątku >>
0 0