Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
darog
Postów 2858
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
możesz śmiało zamieścić co takiego strasznego napisałem Ci na PW...nie gadaj głupot. Ktos mi napisał, by przed sprzedaniem Ci paragonu poczytać twoje posty-zrobiłem to i dlatego Ci nie sprzedam. Oraz dlatego że kłamiesz-wiesz o co chodzi:) Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
własnie na PW chciałem osobiscie sie dogadać, a nie wypisywac w szukam..ale do kogo miałem pisać? dzis sie okazało że mam 6 PW w tym temacie. Sprawdziłem od kogo kupić, czyli min posty jakie zamieszczają moi sprzedawcy. i zonk...2 osoby non stop piszą;pomózciew wygrac to, tamto, nic nie wygrałam, pustka, susza...
To skąd te portfele? Sasiadek?
Co jest w moich postach takiego że ludzie nie chca sie chwalić??? Pytam serio - bo to mnie wkurzyło.
Jeśli wkurzyłem Ciebie- przepraszam Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
kupiłem. chciałem tylko 1. nieaktualne Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzis na PW wiadomości o odsprzedaniu..2 z tych osób NOTORYCZNIE piszą susza, nic nie wygrałam, pustka etc. + proszą na forum o pomoc: jak co wygrać...
żenada Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
sprawdziłem:) wygrałaś samochód!
bo chyba nie dzwonią do ciebie w spr. bonu za 50zł?
I to usprawiedliwia Twoja GOR¡CZKE SZUKANIAPARAGONU .. a na PW proponujesz mi doładowanie?
I nie pitol że jeden paragon masz...to niech Ci TEN JEDEN wystarczy Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
jak czytam twoje posty to tylko paragonów szukasz?
a po co Ci? skoro nic nie wygrywasz...na forum MDW nic...w dodatku wygrałas pensje na cały rok i nie mozesz na czas produktów kupic, by mieć SWÓJ PARAGON?
mam paragon, ale nie sprzedam takiemu komus jak Ty, trudno, stracę.. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
czy to juz rezerwa? mam paragon z tego dnia. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
TO SAMO. nie podałem nr tel...i lipa. Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a co masz? bon czy auto? kiedy dzwonili? może jest lista rezerwowa? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
...dziewczyna widac nie wie co i do kogo pisze,,,aha... moniau,,, zabrania podawania zwycięzcy z imienia i nazwiska...cos tu śmierdzi...wg. reg pkt 14 osoba miała własnoręcznie wykonac foto:) czyzby bała sie że sie wyda, że pan Z. K nie był na jakis kanarachi jakies reklamacje wpłynęły?
moniau nie strasz mnie...siedź cicho jak mysz pod miotłą...bo rzeczywiście sie doigrasz i reklamacje sie posypią...i to nie ode mnie. mam aparat i nie był mi potrzebny...ALE NIE ZACZEPIAJ I NIE STRASZ....wyniki, które były opublikowane mozna puścić dalej - i jest to praktkowane na forum tej strony...
A jesli sie wstydzisz, ze wygrało twoje foto i jakiś pan laureat to zmykaj z jego forum. i nie strasz ludzi na PW///
Juz chyba raz Ci odp//mało??? Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
24 lutego akurat urodziny mojej dziewczyny...dobrze byłoby wygrać) Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
to czemu TEJ INFORMACJI nie podałaś na tej stronie e-konkursy???
szkoda że nie wiedziałem o tym konku, jeśli był w bazie-sorry justynaogl, ale jeśli zachowałaś to tylko sobie...mam nadzieje, że nikt Ci paragonu nie da Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a gdzie jest ten konk, bo nie widzę???
ps. Pierwsza Twoja wiadomość i odrazu z szukaniem paragonu...
Wyświetl w wątku >>
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
darog
Postów 2858
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dlaczego o wygranym TV nie piszesz w MDW